اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد آی سی ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد آی سی ساده

سلام به تمامی استادان و هنر آموزان گلی که در این سایت تشریف دارن :nice:

این بنده حقیر در پی گشت و گریز های زیادی در اینترنت نتوانستم نیاز خود را بر طرف بکنم :angry: حال همت خویش را بر آن نهاندم تا از دوستان گل کمک بگیرم :wow: :wow:

2 سوال دارم : :surprised: :question:

1 - نام آی سی هایی که اغلب در اسباب بازی ها و یا مدارات کوچک استفاده می شود چیست :agree: ( معروف به آی سی قیری ، همون آی سی هایی که برجسته هستند و حالت کروی دارند رنگ سیاه دارند و مثل یه آدامس به کیت یا برد مدار می چسبه همون آی سی هایی که اگه بسوزه باید کل مدار رو عوض کنی و نمی تونی آی سی رو تعویض کنی ) :applause:

2 - از کدامین سایت یا شرکت داخلی یا خارجی می توان از این آی سی ها سفارش داد یا اطلاعاتی گرفت oo:

از تمامی استادان و هنر آموزانی که فکر می کنند می تواند نکته یا نظر آنها به این بنده حقیر کمکی بکند ممنون می شوم که مرا در این امر یاری بفرمایند . :wow: :wow:

با تشکر از همه م.ا.ح :bye
    " آدمک آخر دنیاست بخند " "آدمک مرگ همین جاست بخند "
    "دست خطی که تو را عاشق کرد" "شوخی کاغذی ماست بخند "
    " آدمک خر نشوی گریه کنی " " کل دنیا سراب است بخند "
    " آن خدایی که بزرگش خواندی " " به خدا مثل تو تنهاست بخند "

پاسخ : سوال در مورد آی سی ساده

بیشتر این آی سی های بقول شما قیری یا قطره ای یا میکروچیپ یا ... شماره ای نداره و برای کاربرد خاص ساخته شده. علت اصلی ساخت به این شکل قیمت و جلوگیری از کپی شدن است. چینی ها استاد ساخت اینها هستند. شما باید آی سی را توسط نرم افزار های خاص طراحی کنید و به یکی از چشم بادمی ها سفارش بدید تا براتون بسازن.
    با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

با تشکر از شما دوست عزیزم

اما آقایونی که سایتی بلد هستن تا بتونه به من کمک کنه تا از این آی سی ها سفارش بدم ...... ممنون می شم راهنماییم کنه .

با تشکر

" آدمک آخر دنیاست بخند " "آدمک مرگ همین جاست بخند "
      "دست خطی که تو را عاشق کرد" "شوخی کاغذی ماست بخند "
      " آدمک خر نشوی گریه کنی " " کل دنیا سراب است بخند "
      " آن خدایی که بزرگش خواندی " " به خدا مثل تو تنهاست بخند "

دیدگاه

دوست گرامی اولا این ایسی ها فقط در انحصار کمپانی های سفارش دهنده هست شماره خاصی نداره وبه هیچ وجه در بازار پیدا نمیشوند ثانیا بر فرض محال هم که پیدا کنی تکنولوژی نصب رباتیکش رو چکار میکنی چون بوسیله دست هر چقدر هم که ماهر باشی نمیتونی مونتاژش کنی چون اصلا پایه هاش قابل دیدن نیستند.

دیدگاه

دوستان من یه مدار دارم ایسی زغالی داره و فرمان رله رو صادر نمیکنه الان یسر بوبین رلم 12ولت مثبت هست 12منفی باید از برد لیاد که خرابه چون برتی چای سازه میاز به این دارم دو دقیقه رله وصل کنه بعد قطع بشه بنظرتون راهی هست برد خودشم پنچ ولت با منفیو دریافت میکنه ملی بجای دادن 12منفی 12مثبت میده و چون اونسر رله هم از مدار تغذیه 12مثبت وصله روشن نمبشه بنظرتون چیکار کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X