اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رگولاتور

سلام
    من 1 مدار بستم که توش 2تا موتور و 2 تا اپتوکانتر و 2 تا رگولاتور هست تا قبل از این که اپتوکانترام وصل کنم رگولاتورام داغ نمی شد ولی الان داغ می شن چرا؟

پاسخ : رگولاتور

دلایل زیادی برای داغ کردن رگولاتور وجود داره از قبیل اشتباه در جاگذاری پایه ها ، عبور جریان زیاد ، ولتاژ ورودی بالا نسبت به ولتاژ نامی رگولاتور ضمنا داغ کردن در رگولاتورها چیز عجیبی نیست به همین علت آنها را قابل نصب روی هیت سینک ساخته اند.جریان کل مدارت رو اندازه بگیر اگر اشتباهی در جا گذاری قطعات دارای پلاریته نداشتی و جریان بیشتر از جریان مجاز رگولاتور بود نسبت ولتاژ ورودی به ولتاژ کاری رگولاتور رو اندازه بگیر زیر دو برابر باشه.در ضمن ولتاژ خروجی هم باید فاقد ریپل باشه اگر تمامی موارد رو چک کردی و مشکلی نبود از رگولاتور قویتر (با جریاندهی بیشتر)استفاده کنید.

دیدگاه

رگولاتور

نوشته اصلی توسط behrouz_t
      دلایل زیادی برای داغ کردن رگولاتور وجود داره از قبیل اشتباه در جاگذاری پایه ها ، عبور جریان زیاد ، ولتاژ ورودی بالا نسبت به ولتاژ نامی رگولاتور ضمنا داغ کردن در رگولاتورها چیز عجیبی نیست به همین علت آنها را قابل نصب روی هیت سینک ساخته اند.جریان کل مدارت رو اندازه بگیر اگر اشتباهی در جا گذاری قطعات دارای پلاریته نداشتی و جریان بیشتر از جریان مجاز رگولاتور بود نسبت ولتاژ ورودی به ولتاژ کاری رگولاتور رو اندازه بگیر زیر دو برابر باشه.در ضمن ولتاژ خروجی هم باید فاقد ریپل باشه اگر تمامی موارد رو چک کردی و مشکلی نبود از رگولاتور قویتر (با جریاندهی بیشتر)استفاده کنید.
      ببخشید اگر 4 تا رگولاتر 7805 رو با هم موازی کنیم اشکال داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ele1370

ببخشید اگر 4 تا رگولاتر 7805 رو با هم موازی کنیم اشکال داره؟
        اگر که حتما" ولتاژ رگولاتورها یکی نیست همدیگرو شارژ میکنن! و این یعنی افتضاح! (فهمیدی چرا؟) شما اگر میخای میکرو راه بندازی و سطح ولتاژ مجاز برات مهمه اگر 5.5 ولته میتونی یه کار کنی

7806 بگیر و به خروجی هر کدوم یه دیود بزار که جریانی به هیجکدوم وارد نشه و فقط ازشون خارج بشه فکر کنم این یه راه باشه ولی بازم سطح ولتاژت ممکنه با کشیدن جریان کم و زیاد بشه که این زیاد خوب نیست. بهترین راه فکر کنم گزاشتن ترانزیستوره! تو دیتا شیت همون ای سی ها هستش با یه ترانزیستور منفی اینکارو میکنن

دیدگاه

سلام

منم یه همچین مشکلی داشتم. اول 2 تا 7805 رو با هم موازی کرده بودم که بعد از اضافه کردن اپتوکانتر به مدار 7805 دومی شروع کرد به داغ شدن! در حدی که بعد از چند ثانیه از خودش و هیت سینکش میشد به عنوان بخاری استفاده کرد! :mrgreen:
          4تا 7805 رو موازی کردم ولی اینبار هیچ کدوم داغ نشد جز همون 7805 دومیه که قبلا خیلی داغ میشد. مشکل اتصال هم ندارم. پایه ها هم کاملا درسته. ممکنه سوخته باشه؟!
          اگه برای موازی کردن تو خروجی هر رگولاتور یک دیود 1N4007 بذارم مشکل حل میشه؟
          ممنون
          !It matters if you just DON'T give up

دیدگاه

نوشته اصلی توسط invincible
            سلام

منم یه همچین مشکلی داشتم. اول 2 تا 7805 رو با هم موازی کرده بودم که بعد از اضافه کردن اپتوکانتر به مدار 7805 دومی شروع کرد به داغ شدن! در حدی که بعد از چند ثانیه از خودش و هیت سینکش میشد به عنوان بخاری استفاده کرد! :mrgreen:
            4تا 7805 رو موازی کردم ولی اینبار هیچ کدوم داغ نشد جز همون 7805 دومیه که قبلا خیلی داغ میشد. مشکل اتصال هم ندارم. پایه ها هم کاملا درسته. ممکنه سوخته باشه؟!
            اگه برای موازی کردن تو خروجی هر رگولاتور یک دیود 1N4007 بذارم مشکل حل میشه؟
            ممنون
            خوب منم همینو تو پست بالا گفتم دیگه احتمالا اون 7805 ولتاژش کمتر از اونای دیگس و چریان بفه رو میکشه تو خودش این قانون جریانه و با گزاشتن دیود توی خروجی هر کدوم از رگولاتورات میتونی این مشکل رو حل کنی ولی دیو افت ولتاژ داره از 0.3 تا 0.7 من دیدم خلاصه خود دانی ولی بهترین کار گذاشتن ترانزیستوره

دیدگاه

موازی کردن رگولاتور ها کار اصولی نیست.همون طور که دوستان گفتند برای افزایش جریان بهترین راه استفاده از ترانزیستوره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X