اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق تکنولوژی مهندسی با مهندسی در مقطع کاردانی به کارشناسی(رشته الکترونیک) چیه؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق تکنولوژی مهندسی با مهندسی در مقطع کاردانی به کارشناسی(رشته الکترونیک) چیه؟

کسی نگفته مدرک
    دوستمون میگه که تکنولوژی بدرد کار تو صنعت میخوره و از این حرفها منم گفتم الانش برا مهندس کار نیست چه برسه به چند سال دیگه که لیسانس ارزشی نداره.
    اصلا بی خیال.

دیدگاه

پاسخ : فرق تکنولوژی مهندسی با مهندسی در مقطع کاردانی به کارشناسی(رشته الکترونیک) چیه؟

فرق بخصوصی ندارن ولی مهندسی تکنولوژی خیلی از مهندسی بهتره چراکه خیلی از درسهای بدون کاربرد و فرار که عملا هیچ کاربردی ندارن حذف شده و به جای انها درسهای کاربردی گذاشتن (شما زیاذ به اول نوشته مدرکت که مهندسی یا مهندسی تکنولوژی اهمیت نده به این فکر کن که بعد از مهندسیش نوشته الکترونیک یعنی شما باید الکترونیک بلد باشی تا سر کار بتونی کار کنی نه ریاضی و محاسبات .من خودم شاغلم و هیچ کدوم از این درسها کاربردی نداشتن برام بجز سابغه و تجربه 5ساله عملی خودم که با منت الان دارم به فوق لیسانساش آموزش میدم چون فقط دارن اسم مهندسیشو یدک میکشن نه الکترونیک

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان!آقا منم رفتم از نظام مهندسی پرسیدم گفتن که به کسایکه تکنولوژی میخونن حق امظا داده نمیشه و فقط حق نظازت دارن و لی کسایی کهمهندسی خالی میخونن حق امظا دارن!!!!!!!!!دلیلش هم گفتن که فقط وجود این کلمه ی تکنولوژی هست!! :eek: :eek: پرسیدم چه فرقی داره تکنولوژی با مهندسی خالی گفتن که تو تکنولوژی بهضی واحد ها رو نمیخونن که مهندسی خالی میخونه! oo:والا من خودم هنرستان خوندم کلی هم کارای عملی کردیم که تو دانشگاه اصلا فکرشونو هم نمیکنن کلی هم مدارای جورباجور تحلیل کردیم که بازم تو دانشگاه(کاردانی) نصفشم انجام ندادیم.تودانشگاه من خودم شخصا به دانشجو هایی که از دیپلم به کارشناسی اومدن تو کارگاه و تو حل مساله کمک میکردم.چه جو ر میشه کسی که از دیپلم به کارشناسی بیاد و بعد از 3ترم هنوز که نفهمیده که ولت متر رو سری میبندن یا موازی حق امظا داشته باشه ولی هنرستانی ها نه؟؟در مورد او دروسی که به من گفتن تو نظام و بعضی دوستان هم گفتن که تکنولوژی نمیخونه باید بگم کههمشون هستن تو تکنولوژی!!اینم باز از دستاورد های دولت خدمت گذاره که یکی رو کا کاربلده و کلا از دبیرستان(حد اقل 3 یال بیشتر از ریاضی ها تو این کار بوده)فکر و ذکرش این بوده رو بگه که هیچی نیستی بعد به کسی که وقتشو با معادله های بدون یود و هدف گذرونده رو بیاره دوباره آموزش بده بعدشم معلوم نشه که چی از آب در میاد

دیدگاه

دوستان اطلاعات و سواد اکتسابیه و به تلاش هرکسی ربط داره نه صرفا فقط دانشگاهش پس نگید اون بیسوادای دور و بر شما ریاضی فیزیکی بودن و کاردرستها هنرستانی معلومه اکتشافات و اختراعات کار کسایی هست که هنرستانین و ریاضی بلد نیستن .درضمن کسانی که در دانشگاههای مادر درس میخونن اصلا کاملا فرق دارن.درضمن آقای باصفا چرا اینقدر از ریاضی بدت میاد؟مگه مهندس نیستی؟ این ریاضیها تازه کم هم هستن یعنی اینو متوجه نشدی در زمان تحصیل؟کلی ریاضی رو در درسهای تخصصی برق میخونیم که!!!!!!!!!!!!! درضمن مهندسی تکنولوژی واحدهای مهمی نداره مثل سیگنال و الکترومغناطیس و بررسی1 و معادلات دیفرانسیل و رله و حفاظت و..... .اینها مهم نیست؟!!!!!
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

بابا این بحث ها واسه چیه
            تو ایران اولین چیزی که حرف اول رو می زنه علوم تجربی نه تئوری
            من خودم طی سابقه کاری که دارم هیچ ازم نپرسیده مهندسی هستی یا تکنولوژی
            فقط می گن لیسانس بعد می گن چی بلدی
            همین ،خودتونو واسه مدرک خسته نکنید
            در ضمن فنی هارو بیشتر تحویل می گیرن
            پیامبری که از بلندی بترسد ،هرگز به معراج نمی رسد....

دیدگاه

کسی از ریاضی بدش نمیاد

مشکل نحوه آموزش و تربیت و جذب استعدادها برای ادامه تحصیله

سخت بودن هرچه بیشتر دروس محاسباتی برای دانشگاه ها سند افتخار شده!!!

خلاقیت و تولید و اکتشاف و کارآفرینی و ثروت افزایی اصلاً مهم نیست شما زحمت بکش ریاضی مهندسی رو بیست بگیر

رئیس دانشگاه هاروارد در جواب به دوتا برادر دوقلویی که از دست مارک زوکربرگ (بنیان گزار فیسبوک) شکایت کرده بودن گفت:

دانشجویان هاروارد به جای اینکه در جستجوی شغل باشن خودشون شغل رو اختراع میکنن .

اختراع و نوآوری هم از خلاقیت میاد .

یکی به من بگه تو کدوم دانشگاه ایران خلاقیت ملاک پذیرشه؟
              خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

ایشالا من 1.5سال دیگه واسه ارشد بورسیه دانشگاهMIT آمریکا رو میگیرم و گزارش کاملی به همه میدم :wow: آیلتس بالای7.5 میخواد که وحشتناکه :cry:
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام

توجه
                  به همه بچه های مهندسی بخصوص تکنواوژی برق
                  من رفتم نطام مهندسی برای اینکه عضو بشم اما به من گفتن نمی شه چون تکنواوژی برقم ؛
                  وقتی با رئیس نظام مهندسی صحبت کردم گفت همه بچه های تکنولوژی این مشکل رو دارن اما اگه مدارکی مبنی بر اینکه رشته مهندسی تکنولوژی برق هیچ تفاوتی با بقیه رشته هایی که حق امضا دارن نداره ارائه کنیم حتما پیگیری میشه .
                  حالا از همه بچه ها خواهش میکنم اگه مدارکی یا توضیحاتی دارن برای اینکه بتونیم عضو نظام مهندسی بشیم این فرصت رو غنیمت بشماریم و کمک کنیم که این مشکل حل شه.
                  ایمیل من هم feryalmirzaeirad@yahoo.com هست لطفا اگه مدارکی دارین ارسال کنید.
                  با تشکر

دیدگاه

دوستان اطلاعات و سواد اکتسابیه و به تلاش هرکسی ربط داره نه صرفا فقط دانشگاهش پس نگید اون بیسوادای دور و بر شما ریاضی فیزیکی بودن و کاردرستها هنرستانی معلومه اکتشافات و اختراعات کار کسایی هست که هنرستانین و ریاضی بلد نیستن .درضمن کسانی که در دانشگاههای مادر درس میخونن اصلا کاملا فرق دارن.درضمن آقای باصفا چرا اینقدر از ریاضی بدت میاد؟مگه مهندس نیستی؟ این ریاضیها تازه کم هم هستن یعنی اینو متوجه نشدی در زمان تحصیل؟کلی ریاضی رو در درسهای تخصصی برق میخونیم که!!!!!!!!!!!!! درضمن مهندسی تکنولوژی واحدهای مهمی نداره مثل سیگنال و الکترومغناطیس و بررسی1 و معادلات دیفرانسیل و رله و حفاظت و..... .اینها مهم نیست؟!!!!!
                    بیچاره من هنرستانی. :cry2:
                    آخه چرا تر و خشک رو با هم میسوزونین. :sad:

من زمانی که ترم اول دوم کاردانی بودم از یکی از دوستای داداشم که فازغ التحصیل مهندسی قدرت از فردوسی مشهد (به قول دوستان دانشگاه مادر) بود، در مورد مدارات فرمان کنتاکتوری یه سوالی پرسیدم؛ در عین ناباوری به من گفت: "مدار فرمان کنتاکتوری دیگه چیه؟ :nerd:"

حالا ایشون با این معلومات حق امضا داره! تکنولوژی بدبخت که از بچگی با کنتاکتور بزرگ شده نداره. :cry2:
                    آخه مگه فقط اون امضا رو قراره پای معادلات پیچیده ریاضی (!!!!!!!!) بندازن؟ :angry:
                    خویشتن را اصلاح کنید تا خداوند کارها را اصلاح کند. امیر المومنین علی (ع)

دیدگاه

به نظر من هم اصلا مهم نیست که عنوان مدرکت چی باشه من خودم هم تکنولوژی میخونم 76 واحد پاس میکنیم مغناطیس و تجزیه رو جبرانی دادن که انها رو هم که پاس کردیم به دردمون نخورد فقط تنها کاری که میشه کرد اینه که خودمون بریم دنبال اینکه کار یاد بگیریم در ضمن بریم فنی حرفه ای چند تا دوره ببینیم به خاطر این که مدرک اون از مدرک دانشگاه ارزشش بیشتره و بیشتر به درد میخوره در کل هر کی میخواد به جایی برسه باید خودش مهارتشو بالا ببره در ضمن نباید این انتظارو داشته باشیم که چون مهندس شدیم بگن آقا بیا بشین پشت میز. در رابطه با حق امضا هم یک نفر به من گفت که اگر درسهایی رو که نخوندین برین پاس کنین حق امضا میدن نمیدونم چقد صحت داره.
                      انصاف نباشد که من خسته رنجور پروانه او باشم و او شمع جماعت

دیدگاه

اینها همش حرفه..

من خودم مهندسی تکنولوژی مخابرات - انتقال می خونم..استادها بعضا ممکنه چیز زیادی بلد نباشند..
                        درس ها اکثرا کامل نیست..

ولی من یک دانش جو هستم..نه دانش آموز..

یه بار یه سمینار آنتن های هوشمند ارائه دادم ، خود استاد کلی تعجب کرده بود که جچوری ممکنه یه دانشجویی که برق صنعتی خونده ، ترم 2 تکنولوژی مخابرات بیاد اینطوری سمینار بده..

این همه مطلب علمی و عکس و فایلهای گوناگون و کتاب در اختیار شما هست در اینترنت..

رموز موفقیت در رشته های فنی و مهندسی :

1- زبان فنی
                        2- ریاضیات مهندسی
                        3- نرم افزارهای مربوطه

برید خودتون بخونید..دنبال یادگیری چیزای جدید باشید..
                        توی رزومه که تهیه میکنید ، درسته که اسم مدرک و دانشگاه مهمه ، اما مهم تر از اون پروژه هایی هست که کار کردین و چیزایی که بلدین..مخصوصا مقالاتی که نوشتین..
                        اگر همیشه در رشته مربوطه حرفی برای زدن داشته باشین ، نگاه به مدرکتون نمی کنن..باور کنید.

دیدگاه

در مورد نظام مهندسی من اطلاع کامل دارم . رفتم نظام عضو بشم گفتن شما با مدرک مهندسی تکنولوژی الکترونیک اصلا نمیتونید عضو بشین چه برسه به امتحان دادن و پروانه گرفتنش !! کلی اینور اونور رفتم. رفتم مسکن و شهرسازی ( نظام مهندسی زیرمجموعه مسکن و شهرسازی هستش) گفتش که چارت دروستو به تایید دانشگاه برسان بده به ما تا استعلام کنیم.
                          از دوستانی که مشکل منو دارن خواهش میکنم بری حل این مشکل به مسکن و شهرسازی یا نظام مهندسی شهرشون مراجعه کنند و پیگیر موضوع باشند تا این حق این رشته ضایع نشه. درسته که ما ریاضی مهندسی و الکترومغناطیس نخوندیم ولی اولا ما مقصر نبودیم بعدشم اینا همشون تئوری محض هستن و ربطی به عملی ندارن. نباید حق کسی که عملی کار کرده ضایع بشه . ضمن اینکه مهندسی تکنولوژی الکترونیک دروس کاربردی خوبی داره که مهندسی الکترونیک نداره .

دیدگاه

دوستان مدرک فقط یه کاغذه و با اون کسی به معنای واقعی مهندس نمیشه
                            من الان در حدود یک دهه هست که تو صنعتم و از درسایی که تو دانشگاه خوندیم شاید 10 درصدش هم بکارم نیومد
                            پس اگه میخواید واقعا مهندس بشیدو بتونید راحت کار پیدا کنید یا کارآفرین بشید زود مدرک رو بگیرید فرقی هم نمیکنه حالا مهندسی باشه یا تکنولوژی مهم اینه که شما یادگیری خارج از برنامه دانشگاه داشته باشید
                            زمان ما با اینکه بیشتر از 10 سال از 8051 گذشته بود هنوز داشتند z80 منقرض شده درس میدادند
                            وقتی میرید سر یه کار درسته اول یه نگاه به مدرک میندازند ولی بعدش ازتون کار میخواند من کسی رو تو شرکت داشتم که مهندس یه دانشگاه معمولی بود ولی فرق دیود زنر رو از دیود معمولی نمیدونست
                            ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

همگی سلام. اول این که من همین الان این سایتو و خیل خیلی خوشحالم چون نیاز به کمک دارم. من دانشجوی کاردانی الکترونیک ترم چهار هستم و یک ترم دیگه هم دارم تا کاردانی رو تموم کنک و در دانشگاه دولتی شریعتی درس میخونم اما میخوام برای کارشناسیم هرطور شده ازین دانشگاه برم و مهم ترین چیز اینکه زشته ی کارشناسیم رو تخصصی انتخاب کنم. یک هفتست درگیرم که دانشگاه ها و رشته های موجود تو دانشگاه های آزاد رو پیدا کنم و بین اونها چشمم به مهندسی تکنولوزی خورده و میدونم دانشگاه آزاد قدس هم تدریسش میکنه اما الان این نطر هارو خوندم نگران شدم. یعنی چی که مهر نظام مهندسی پای مدرکمون نمیخوره؟ یعنی چی که بری ارشد کنکورش سخت میشه؟ میشه کمکم کنید؟ و اینکه بگید په رشته هایی برای کارشناسی الکترونیک موجوده؟ (ناپیوسته ها) ممنون :agree: :agree: :agree: :agree: :agree:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                                دوستان مدرک فقط یه کاغذه و با اون کسی به معنای واقعی مهندس نمیشه
                                من الان در حدود یک دهه هست که تو صنعتم و از درسایی که تو دانشگاه خوندیم شاید 10 درصدش هم بکارم نیومد
                                پس اگه میخواید واقعا مهندس بشیدو بتونید راحت کار پیدا کنید یا کارآفرین بشید زود مدرک رو بگیرید فرقی هم نمیکنه حالا مهندسی باشه یا تکنولوژی مهم اینه که شما یادگیری خارج از برنامه دانشگاه داشته باشید
                                زمان ما با اینکه بیشتر از 10 سال از 8051 گذشته بود هنوز داشتند z80 منقرض شده درس میدادند
                                وقتی میرید سر یه کار درسته اول یه نگاه به مدرک میندازند ولی بعدش ازتون کار میخواند من کسی رو تو شرکت داشتم که مهندس یه دانشگاه معمولی بود ولی فرق دیود زنر رو از دیود معمولی نمیدونست
                                حرف اول و اخر رو این دوستمون زد
                                فقط کسانی که خیلی گریه کرده باشند ، خندیدن را بلدند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X