سلام مجدد به همه ی دوستان
من می خوام یه دونه TDA8714 راه بندازم.
چند تا سوال دارم.
یکی این که فرکانس 80 مگاهرتز از کجا گیر بیارم؟
یکی دیگه این که این آی سی رو می شه با میکرو کنترل آسنکرون کرد؟ تکنولوژی هایش با هم سازگار هست؟
آسنکرون کرد اشتباه. میشه این آی سی رو با میکرو سنکرون کرد درسته
بله میشه با PLL یا SYNTHESIZER می توان برای این آی سی یک کلاک 80 مگاهرتز ساخت که با میکرو هم سنکرون باشه.
اگر میکروی شما کریستال 20 مگاهرتز داشته باشد کافیست فیوزبیت CLKOUT را فعال کنید تا از پایه CLKO یک کلاک 20 مگاهرتز خارج شود.
این کلاک 20 مگاهرتزی توسط یک PLL به همراه یک تقسیم کننده فرکانس می تواند در 4 ضرب شود و یک کلاک 80 مگاهرتز سنکرون با کلاک میکرو تولید کند.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
PLL چیز خوبیه oo:
اگه پ امپ ها رو شناخته باشی مفهوم فیدبک رو درک کردی. در PLL هم فیدبک همه ی کارها رو راست و ریست می کنه. اما فیدبک در PLL از ولتاژ گرفته نمیشه بلکه از فاز گرفته میشه.
یه ماشین را در نظر بگیر که داره دور یه میدون با سرعت ثابت می چرخه. یه دونده نابینا رو در نظر بگیر که داره دور همون میدون میدوه. هر بار که دونده ی از خط استارت رد میشه بهش میگیم سرعتتو کم یا زیاد کن تا با ماشین همفاز بشه.
یه پالس مربعی با فرکانس F را بعنوان مرجع در نظر بگیر. یک اسیلاتور هم در نظر بگیر که پالس مربعی تولید می کنه اما فرکانسش تابع ولتاژ ورودیشه. اسم این نوع اسیلاتور VCO است به معنی voltage controlled oscilator. یک مقایسه کننده فاز می تونه به VCO دستور بده فرکانسش رو کم یا زیاد بکنه تا با پالس مرجع همفاز بشه.
حالا اگه ما یک تقسیم کننده فرکانس در خروجس VCO بگذاریم. بعد از همفاز شدن خروجی تقسیم کننده با فرکانس مرجع، فرکانس خروجی VCO مضربی از F خواهد شد.
با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.
. یک اسیلاتور هم در نظر بگیر که پالس مربعی تولید می کنه اما فرکانسش تابع ولتاژ ورودیشه. اسم این نوع اسیلاتور VCO است به معنی voltage controlled oscilator. یک مقایسه کننده فاز می تونه به VCO دستور بده فرکانسش رو کم یا زیاد بکنه تا با پالس مرجع همفاز بشه.
حالا اگه ما یک تقسیم کننده فرکانس در خروجس VCO بگذاریم. بعد از همفاز شدن خروجی تقسیم کننده با فرکانس مرجع، فرکانس خروجی VCO مضربی از F خواهد شد.
سلام
شرمنده من یه سوال دارم
قطعه ای که بتونه برعکس این رو بهمون بده اسمش چی میشه ؟؟
یعنی فرکانس را بگیره و به نسبت اون بهمون ولتاژ مناسب بده !!
ممنون
موفق باشید :smile:
[left][move][b][color=green][size=11pt]ما می توانیم .
، همین ... *. * * *. * * * [color=re
دیدگاه