اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طراحی مدار تقویت کننده جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طراحی مدار تقویت کننده جریان

آقا سلام به همه بروبچ باحال سایت.من تازه امروز تو سایت ثبت نام کردم و خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.
    آقا من با الکترونیک در حد زیادی اشنا نیستم فقط یه خورده تئوری کار کردم ولی خیلی علاقه دارم که عملی هم کار کنم.به همین خاطر تصمیم گرفتم تا از یه جایی شروع کنم.راستش چند وقتیه شیشه بالابر ماشینم(پراید) ضعیف شده.باز کردم تا ببینم چه شه.دیدم که یه موتور داره که به زور شیشه رو بالا پایین میبره.با خودم فکر کردم وحدس زدم که جریان کافی به موتورش نمیرسه.بهمین خاطر تصمیم گرفتم مداری طراحی کنم که جریانشو تقویت کنه.تو اینترنت یه سرچی زدم به این سایت برخورد کردم.حالا از شما کمک میخوام برای طراحی این مدار.نمیدونم باید از کجا و چه جوری شروع کنم.لطفا هرکی میدونه کمکم کنه مرسی.راستی یه کمی هم پروتئوس بلدم. :agree:

پاسخ : طراحی مدار تقویت کننده جریان

خب اول ببین چه مداری تو ماشین استفاده شده که موتور درایو بشه. بعد سعی می کنیم بهینه سازی انجام بدیم.
    دلا یاران سه قسمند ار بدانی
    زبانی اند و نانی اند و جانی
    به نانی نان بده از در برانش
    محبت کن به یاران زبانی
    و لیکن یار جانی را به دست آر
    به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

سلام.
      از کجا بفهمم چیه؟ یا کجاست ؟
      فقط می دونم که یه برق 12 ولت بهش وصله.
      اینو هم می دونم که لوازم یدکی ها تقویت کننده شیشه بالابر دارن و وقتی نصبش می کنن سرعت و قدرتش خوب میشه .می خواستم بدونم او برد تقویت کننده چی هست و چه جوری کار میکنه؟

دیدگاه

سلام
        علتش ضعیف شدن موتور یا روان بودن مسیر حرکت شیشه است اول اینا رو تست کن از این تقویت های شیشه هم استفاده نکن .
        موفق باشی

دیدگاه

سلام.
          ممنون از نظراتون.من موتورشو بیرون و بدون گیربکس تست کردم سرعتش خوب بود و گربکسشم روغن کاری کردم رونه.
          موتور dc چطوری ضعیف میشه ؟یعنی سیم پیچش مشکل داره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MicroBoy
            آقا سلام به همه بروبچ باحال سایت.من تازه امروز تو سایت ثبت نام کردم و خوشحالم که با این سایت اشنا شدم.
            آقا من با الکترونیک در حد زیادی اشنا نیستم فقط یه خورده تئوری کار کردم ولی خیلی علاقه دارم که عملی هم کار کنم.به همین خاطر تصمیم گرفتم تا از یه جایی شروع کنم.راستش چند وقتیه شیشه بالابر ماشینم(پراید) ضعیف شده.باز کردم تا ببینم چه شه.دیدم که یه موتور داره که به زور شیشه رو بالا پایین میبره.با خودم فکر کردم وحدس زدم که جریان کافی به موتورش نمیرسه.بهمین خاطر تصمیم گرفتم مداری طراحی کنم که جریانشو تقویت کنه.تو اینترنت یه سرچی زدم به این سایت برخورد کردم.حالا از شما کمک میخوام برای طراحی این مدار.نمیدونم باید از کجا و چه جوری شروع کنم.لطفا هرکی میدونه کمکم کنه مرسی.راستی یه کمی هم پروتئوس بلدم. :agree:
            بنام خدا
            با سلام
            مدارات آماده برای رفع این ایراد در بازار لوازم برقی خودرو موجوده و به POWER WINDOWS معروفه ، تهیه کردن این قطعه ، و نصب اون ، خیلی راحت تر از طراحی یک مدار جدیده .
            دلیلش هم اینه که روی هر کدوم از این مدارات تقویت کننده شیشه بالابر خودرو ، قطعه ای بنام شنت رگولاتور نصبه ، که بر اساس جریان عبوری از اون ،میزان جریان مصرفی هر موتور تنظیم میشه.

دیدگاه

سلام دوستان من مداری که عکسشو گذاشتم از روی پراید مدل 83 باز کردم به یکی نشون دادم کفت مال شیشه بالابره ولی با وجود اینکه سوخته شیشه بالابر ماشین کار میکنه میشه بگید دقیقآ کارش چیه؟
              و اگه درستش کنم چه فایده ای داره؟
              اون دوتا المان بزرگ که سوختن مقاومت هستن؟ مقدارشون چقدره؟
              [imghttp://up.iranblog.com/6/1261792924.jpg][/img]
              حبابها قربانی هوای درون خودشان هستند. (شریعتی)

دیدگاه

حبابها قربانی هوای درون خودشان هستند. (شریعتی)

دیدگاه

ظاهرا دو تا درایور H bridge برای دو تا رله هست.میشه یک عکس هم از پشت برد بذاری؟
                  دلا یاران سه قسمند ار بدانی
                  زبانی اند و نانی اند و جانی
                  به نانی نان بده از در برانش
                  محبت کن به یاران زبانی
                  و لیکن یار جانی را به دست آر
                  به جانش جان بده تا می توانی

دیدگاه

من هرچی فکر میکنم بنظرم این مدارت نمیتونه چیزی جز افزایدنه ولتاژ باشن! که برای موتور زیاد خوب نیست! ممکنه زوغالاش زود زود تموم بشن!

دیدگاه

سلام دوستان،من میخوام یه باتری کمکی برای سیستم توی صندوق بگذارم،ایا مشکلی برای الترناتور پیش میاد چون خیلی هانصب کردن مشکلی نداشتند و خیلی جاها هم گفتند باید از ازیلاتور اگه اشتباه نکنم استفاده کرد که من نمیدونم کارش چیه دقیقا و ایا میتونم خودم بسازمش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X