اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چرا بدنه case کامپیوتر برق داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چرا بدنه case کامپیوتر برق داره؟

سلام دوستان در کل وسیله برقی باید به ارت متصل باشه مشکل برق دار شدن سماور و... لوازم اینه که اتصال به زمین ترانسفورماتور تامین برق شما(اتصال مرکز ستاره.خروجی) به خوبی اتصال ندارد یا در قطر سیم صرفه جویی شده یا خاک منطقه شما بسیار خشکه باعث میشه نقطه اتصال ستاره نا متعادل شده و دارای اختلاف پتانسیل با زمین بشود و چون مصرف کننده خانگی از ان استفاده میکند(این مشکل در برق سه فاز محسوس نیست) دچار مشکل برق دار بودن لوازم شود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط اقاابوالفضل
      سلام
      کیس کامپیوتر من هم برق داشت یک سیم نازک به پشت کیس بستم سر دیگشو به منفی پریز برق زدم مشکلم حل شددیگه برق نداره
      اگر منظورتون از منفی ، نول هستش کار درستی نکردین . ممکنه نول مشکل پیدا کنه و بدنه هم به اون وصله و خطر ناکه

دیدگاه

ی تیکه سیم رشته ای معمولی از بدنه ی سیستم به شوفاژ یا ی گوشه از لوله آب یا گاز که رنگ نداره، وصل کنید،
        مشکل تقریبن بطور کامل حل میشه...
        برای لپ تاپ هم من از کنار مبدل 3 به 2 ی شارژر همین کارو کردم و مشکل چند ساله م در چند ثانیه حل شد :biggrin:

در واقع اون پایه ی سوم سوکت شارژر رو به همون جایی که باید وصل بشه، یعنی ارت وصل کردم...

دیدگاه

سلام....................با توجه به اینکه الان تموم لوله کشی های آب منازل از نوع PVC است پس انتقال ولتاژ ارت به زمین درست انجام نمیشه ...............یا باید چاه ارت به همراه تغییر سیم کشی منزل وتعویض پریزها صورت بگیره که از محاسن استفاده درلباسشویی و غیره نیز ممکن میشه واز معایبش هزینه بردار بودنشه.......اگر کسی راه دیگه ای رو میدونست بی زحمت برای کم کردن ولتاژ ارت پاورهای سوئیچینگ بفرسته.....ممنون میشم.............مشکل پاور دستگاه میکسر صوتی است که ولتاژش رو تا بدنه میکروفون هم میفرسته و هیچ کس جرات دست گرفتنشو نداره.....ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط soleimany
            سلام....................با توجه به اینکه الان تموم لوله کشی های آب منازل از نوع PVC است پس انتقال ولتاژ ارت به زمین درست انجام نمیشه ...............یا باید چاه ارت به همراه تغییر سیم کشی منزل وتعویض پریزها صورت بگیره که از محاسن استفاده درلباسشویی و غیره نیز ممکن میشه واز معایبش هزینه بردار بودنشه.......اگر کسی راه دیگه ای رو میدونست بی زحمت برای کم کردن ولتاژ ارت پاورهای سوئیچینگ بفرسته.....ممنون میشم.............مشکل پاور دستگاه میکسر صوتی است که ولتاژش رو تا بدنه میکروفون هم میفرسته و هیچ کس جرات دست گرفتنشو نداره.....ممنون
            سلام
            لوله گاز
            کانال کشی کولر
            یه تکه تیرآهن بیرون زده
            لوله شوفاژ
            و...
            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

سلام
              کیس کامپیوتر من هم برق داشت یک سیم نازک به پشت کیس بستم سر دیگشو به منفی پریز برق زدم مشکلم حل شددیگه برق نداره
              مگه برق متناوب شهری منفی هم داره؟ از کی تا حالا؟ چجوری منفی شو پیدا کردی؟
              STM32 واقعا یه چیز دیگه است...

دیدگاه

سلام
                =)) خوب اگه شبکه برق مشکل دار بشه در بهترین حالت فقط کامپیوتر میسوزه
                یعنی غیر اصولی ترین کار جهان رو امروز خوندم
                خوب اون سیم رو به جای نول ، به لوله گازی چیزی وصل میکردید
                اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X