اگه بتونی با آی سی های TTL یک شمارنده درست کنی که از 1 تا 4 بشماره و بعد همینو معکوس بشماره و ادامه پیدا کنه یک راه خوب برای سینوسی کردن مربعی بهت یاد میدم. البته هرچی بیشتر بشماره دقت بالاتر میره. کسی میتونه حدس بزنه چطوری ؟ البته این 60 سال پیش ساخته شده.
دلا یاران سه قسمند ار بدانی
زبانی اند و نانی اند و جانی
به نانی نان بده از در برانش
محبت کن به یاران زبانی
و لیکن یار جانی را به دست آر
به جانش جان بده تا می توانی
اگه بتونی با آی سی های TTL یک شمارنده درست کنی که از 1 تا 4 بشماره و بعد همینو معکوس بشماره و ادامه پیدا کنه یک راه خوب برای سینوسی کردن مربعی بهت یاد میدم. البته هرچی بیشتر بشماره دقت بالاتر میره. کسی میتونه حدس بزنه چطوری ؟ البته این 60 سال پیش ساخته شده.
سلام
یه سوال! اگه اینکار رو بکنم سینوسی خالص میشه؟
آخه میدونی میخوام به عنوان کریر استفادش کنم و از ترانس و خازن و اینجور چیزا ردش کنم ، بعد اگه سینوسی خالص نباشه یه سری هارمونیکهاش حذف میشه و بعد بیا و درستش کن
سلام . من این ای سی رو پیشنهاد می کنم منتها خودم نه باهاش کار کردم و نه می دونم 1 مگ رو می تونه بده یا نه ولی ارزونه خیلی کمتر از اون قبلیه :
[glow=red,2,300]XR2206[/glow]
بگذارعشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو باکسی
موفقیت پیش رفتن است نه به نقطه ی پایان رسیدن
نلسون ماندلا
سلام . من این ای سی رو پیشنهاد می کنم منتها خودم نه باهاش کار کردم و نه می دونم 1 مگ رو می تونه بده یا نه ولی ارزونه خیلی کمتر از اون قبلیه :
[glow=red,2,300]XR2206[/glow]
سلام
این اصلش یه مدولاتور اف اس کا هستش ... تا 1 مگ رو هم ازش جواب گرفتم اما یکم کار کردن باهاش سخته همینطور میشم وقتی باهاش کار میکنم
دیدگاه