اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال بظاهر ساده

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال بظاهر ساده

سلام .
    ممنون . پس چی میشه؟
    بعد ، من توی خونمون برای نیازم یه میله ی حدودا 1 متری رو کردم تو باغچه بعنوان ارت ، آیا خوبه؟
    از یکی شنیدم که گفت برای ارت میشه از یه لیوان آب استفاده کرد. درسته ؟
    Tesla we owe you

دیدگاه

سلام بر اینده قدرت تولید ؟اولا من توی همون جایی که برق تولید میشه کار میکنم خواستی برای خودت اینده تصور کنی بگو اینده قدرت پیمانکار یا اینده قدرت رله حفاظتت بیشتر پول داره دوم اگر 12کیلو ولت رو ملاقات کردی سلام من هم برسون البته قبل از ذوب شدن خودت :evil:شرمنده شاید من عکسها و تصاویر و یه مورد برق گرفتگی را دیدم میدونم چه خبره ضمنا شما اصلا بالای 380ولت را تجربه ندارید مگر در جای صنعتی که شما نیسید.در مورد ژنراتور و ماشین به کتابهای هنرستان مراجعه کن چون بسیار خوب نوشته شده است هر کس بخواهد شروع کند بهترین منبع همان هست شک نکن مهندسان غیر قدرت هم از اونجا شروع میکنند راستی با یک میله 1 متری هم نمیشه ارت ساخت هر کس هم گفت با یک لیوان اب میشه ارت ساخت حتما یا نمیدونسته ارت چیه یا تا حالا یک لیوان اب ندیده ضمنا اگر خواستی ارت بسازی 3 متر باغچه خونتون بکن بعد یک میله یا صفحه مسی را تو زمین میکوبی دورش بنتولیت میریزی بعد با سیم مسی به سطح وصل میکنی که هر کدوم از این قسمتها یه استاندارد داره. :nerd:

دیدگاه

سلام
        لامپهای نئون با چی کار میکنن؟ ترانسهای چندین کیلو ولت (من 12 کیلو ولتشو دارم)
        منظورم مهندسی برق ---» قدرت ---» تولید .
        یعنی اگه میله آلومینیومی یا آهنی باشه نمیشه (حدود 2 متر) ؟
        روی دکلای انتقال 8 تا سیمه :2 تا اون بالا و 6 تا 3 سیم :
        1 : سیمارو چجوری وصل کردن؟
        2 :بین هر دکل سیما جدائه یا کلا یه سیمه؟
        3 : همشون فازن ؟
        کتاب فیزیک هالیدی مطالب پایه ی فیزیکه؟ چند جلده ؟ قیمتش حدود؟
        راجع به برقکافت کسی چیزی میدونه ؟ ( تئوری نمیخوام .) تو خونه با 12000 انجام میدم ولی نمیشه
        ممنون
        Tesla we owe you

دیدگاه

کسی نیست جواب بده ؟
          Tesla we owe you

دیدگاه

اگه ما یک میلهی بلند آهنی رو توی زمین کنیم (اعماق مرطوب) قسمت داخل زمین (مثلا باغچه) آیا زنگ میزنه ؟
            Tesla we owe you

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X