من می خواهم برق یه آژیر 12 ولتی رو با میکرو قطع و وصل کنم.ولتاژ پایه های میکرو 5 ولتی است از چه رله ای برای عبور دادن برق 12 ولتی استفاده کنم که اون رله با 5 ولت راه اندازی بشه
اکثر رله تا 220 ولت رو عبور میدن
شما باید یه رله 5 ولت بخری(به فروشنده بگو رله 5 ولت ،همین)
در ضمن رله رو نمیآتونی مستقیما به میکرو وصل کنی ، چون میکرو جریان لازم برای راه اندازی رله رو نمیآتونه تامین کنه ، باید از یه ترانزیستور مثل BC547 استفاده کنی
ببین اگه جریان ازیره کمه با همون ترانزیستور هم میتونی درایو کنی ویا با یه jfet ...
و اگه میخوای راحت بشی با همون رله میشه
در ضمن همون طور که دوستمون گفتند شما مستقیم نمیتونی رله رو به میکر وصل کنی
حتما از یه ترانزیستو ر استفاده کن
اکثر رله تا 220 ولت رو عبور میدن
شما باید یه رله 5 ولت بخری(به فروشنده بگو رله 5 ولت ،همین)
در ضمن رله رو نمیآتونی مستقیما به میکرو وصل کنی ، چون میکرو جریان لازم برای راه اندازی رله رو نمیآتونه تامین کنه ، باید از یه ترانزیستور مثل BC547 استفاده کنی
اینم نحوه اتصال رله به میکرو.
البته باید مقاومتی که در بیس ترانزیستور قرار دارد را طوری انتخاب کنی که حداقل جریان لازم برای وصل شدن ترانزیستور را تامین کنه.
تیغه باز NO : زمانیکه رله نگرفته تیغه باز (مدار باز) و زمانیکه رله گرفته تیغه بسته (اتصال کوتاه) می شود
تیغه بسته NC : زمانیکه رله نگرفته تیغه بسته (اتصال کوتاه) و زمانیکه رله گرفته تیغه باز (مدار باز) می شود
در روزگاری که لبخند آدم ها بخاطر شکست توست برخیز تا بگریزند. کورش کبیر
شاد بودن، تنها انتقامی است که میتوان از زندگی گرفت. ارنستو چه گوارا
دوست عزیز این مقادیر ،مقادیر نامی هستند و در واقع توان بیشتر مهم هست یعنی شما می تونی ولتاژ بالاتری رو باهاش کنترل کنی اما جریان باید پایین تر باشه و بالعکس.
دیدگاه