اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله ها و طرز کار با آنها

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رله ها و طرز کار با آنها

نوشته اصلی توسط rafiq
    سلام دوستان من با میکرو چطوری میتونم به کمک ترانزیستور یه رله 12 ولتی رو راه اندازی کنم؟
    توی پاسخ 5 شماتیک هست اما باید به جای Vcc دوازده ولت بدی.اگه مدارت فقط شامل ولتاژ 5 هست پیشنهاد میشه از رله 5 ولت استفاده کنی که نیاز به منبع 12ولت نشه.
    می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

یعنی vcc رو به 12 ولت بدم و خروجی یکی از پایه های میکرو رو به ترانزیستور. اونوقت اینجوری راه اندازی میشه؟!
      میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen P
        دوست عزیز این مقادیر ،مقادیر نامی هستند و در واقع توان بیشتر مهم هست یعنی شما می تونی ولتاژ بالاتری رو باهاش کنترل کنی اما جریان باید پایین تر باشه و بالعکس.
        با سلام
        ولی به نظر من این طوری که شما می گید نیست !
        اون ولتاژ حد عایقی رله رو نشون میده و اون جریان هم ماکزیمم جریان عبوری از پلاتین ها رو !
        اگه این طور بود مستقیم به توان اشاره می کرد در ضمن اون وقت دیگه نمیومد dc و ac رو از هم جدا کنه !

دیدگاه

منظور؟ بالاخره باید چیکار کنم؟

دیدگاه

منظور خاصی نداشتم فقط یک چیزی بنظرم اشتباه امد خواستم تصحیحش کنم ! :biggrin:
            بفرمایید ، به نظرم این مدل بدردتون می خوره :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mojtaba_led
              با سلام
              ولی به نظر من این طوری که شما می گید نیست !
              اون ولتاژ حد عایقی رله رو نشون میده و اون جریان هم ماکزیمم جریان عبوری از پلاتین ها رو !
              اگه این طور بود مستقیم به توان اشاره می کرد در ضمن اون وقت دیگه نمیومد dc و ac رو از هم جدا کنه !
              کاملا حق با شماست ،من منظورم ولتاژ ها و جریان های کمی بیشتر از مقادر نامی بود.

اضافه شده در تاریخ :
              نوشته اصلی توسط rafiq
              یعنی vcc رو به 12 ولت بدم و خروجی یکی از پایه های میکرو رو به ترانزیستور. اونوقت اینجوری راه اندازی میشه؟!
              میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
              شما باید ولتاژ روی کلکتور رو 12 ولت بدی.در این حالت وقتی که پایه میکرو ست(5 ولت) میشه ترانزیستور سویچ میکنه و کلکتور به امیتر وصل میشه ،توی این حالت ولتاژ 12 ولت روی بوبین رله میفته.
              می بینیم و نادیده می گیریم!

دیدگاه

میتونم ازتون خواهش کنم نقشه مدار رو به همراه part number قطعات مصرفی برام بذارید؟
                در ضمن یه توضیحی هم در مورد اپتو کوپلر و نحوه کارش اگه بدین ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rafiq
                  میتونم ازتون خواهش کنم نقشه مدار رو به همراه part number قطعات مصرفی برام بذارید؟
                  در ضمن یه توضیحی هم در مورد اپتو کوپلر و نحوه کارش اگه بدین ممنون میشم
                  اپتو کوپلر باعث میشه پایه میکرو از رله ایزوله بشه و اگر به هر دلیلی رله اتصال کوتاه شد به میکرو آسیب نرسه.

دیدگاه

سلام
                    علاوه بر موردی که دوستمون فرمودن میتونید با قرار دادن اپتوکوپلر میتونید تغذیه قسمت قدرت و کنترل رو جدا کنید(که مزیت های زیادی داره) و همچنین جریان برگشتی رله نمیتونه به میکرو اسیب بزنه(البته برای اینکه مطمئن باشید به اپتو هم اسیب نمیرسه باید یه دیود معکوس و موازی رله بزارین)
                    با سپاس

دیدگاه

سلام
                      مخواستم با ک رله 6ولت برق 220AC رو قطع و وصل کنم همشو مخوام رو ک برد بزنم سم برق 220 رو به کدوم پاه ها وصل کنم برا سوچ کردن برق 9 ولت رو به کدوم پاه ها وصل کنم ؟

رله 5 تا پاه داره

مرس

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X