آقا من یه ترانزیستور PNPآدارم که روی پایه بیسش یه مقاومت 10 کیلو پول پ کردم م داخل این حالت ترانزیستور خاموشه حالا می خوام با ترانیستور رو با یک خط زمین روشن کنم می خوام مدار یه تقیسم ولتاژ تشکیل بده که با زمین کردن ترانزیستور روشن بشه ... آقا به پایه ی امیتر ولتاژ مثبت مدار(5وات دادم) در این حالت باید با کمتر بودن ولتاژ بیس نسبت به امیتر ترانزیستور رو روشن کنم اما با مقاومت 300 اهم هم ترانزیستور روشن نمی شه
(مدار کلی
یه ترانزیستور PNP که امیتر به ولتاژ 5 ولت و بیس با یه مقاومت 10 کیلو پول پ شده و حالا به همون پایه بیس یه مقاومت 330 اهم وصله که سر دیگه اون مقاومت به خروجی کالکتور یه ترانزیستور NPN هست اما وقتی ترانزیستور NPN روشن می شه نمی تونه ترانزیستور مثبت رو فعال کنه یکی از ترانزیستور ها bc337 و ترانزستور PNP bc557 هست)
چه جوری حالا می تونم ترانزیستور PNPرو روشن کنم؟
(مدار کلی
یه ترانزیستور PNP که امیتر به ولتاژ 5 ولت و بیس با یه مقاومت 10 کیلو پول پ شده و حالا به همون پایه بیس یه مقاومت 330 اهم وصله که سر دیگه اون مقاومت به خروجی کالکتور یه ترانزیستور NPN هست اما وقتی ترانزیستور NPN روشن می شه نمی تونه ترانزیستور مثبت رو فعال کنه یکی از ترانزیستور ها bc337 و ترانزستور PNP bc557 هست)
چه جوری حالا می تونم ترانزیستور PNPرو روشن کنم؟
دیدگاه