اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

power led

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : power led

برای روشن کردن هر ال ای دی به صورت استاندارد شما باید جریان و ولتاژ آن را مطابق دستور کارخانه محدود و تنظیم کنید برای این کار هم یا باید از رگولاتورهای خطی مثل همین 3.3که مثال زدید استفاده کنیم یا از مدارات سویچینگ
    کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
    ولتر

دیدگاه

در واقع من میخوام به جای چراغ موتور سیکلت ، ال ای دی بذارم ( نگین که زنون بذارم به جاش)
      حالا به نظرتون چند تا یک واتی بذارم کافیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fafa_xp
        در واقع من میخوام به جای چراغ موتور سیکلت ، ال ای دی بذارم ( نگین که زنون بذارم به جاش)
        بله معلومه که نورمیده اگه اینطور نبود تو پرژکتورهای شهری led یه دونه led وات بالا می زاشتن و تموم....
        بعدم اینا لنز زاویه ای دارند و پرتو نوری چندتاش کنار هم بهتره
        led ower نیاز به هیت سینگ داره(گرماگیر) چون زود داغ میشه و میسوزه
        در مجموع از لحاظ هزینه به صرف نسیت
        ولی 6 تا 1 وات خوبه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fafa_xp
          فافا جون حیف داری سوار موتور نشو
          جانم به فدای ائمه اطهار
          می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadpashaei
            فافا جون حیف داری سوار موتور نشو
            :-? یعنی چی؟ :-?

دیدگاه

با سلام .هنوز دوره آموزشی بنده تموم نشده و تا دوشنبه تو چین میمونم . سرعت اینترنت در جایی که من هستم 700kb واقعی بر ثانیه است. مردم این کشور، اینقد دقیق برنامه های روزانشون رو تنظیم میکنن که آدم مبهوت میشه. تو ابن شهر به این پر جمعیتی خیابونا کاملا آرومن! و هیچکس وقتش به بتالت نمیگذره.
              همه مهربان و فداکارن و هر چیزی در چای خودشه... در حال حاضر اینجا با اینکه سرما بیداد میکنه اما درجه حرارت بخاری ها رو از یه حدی بالاتر نمیبرن. وقتی دلیلش رو پرسیدیم و گفتیم که هوا سرده، اینا جواب دادن وقتی ما میتونیم چنتا لباس روی هم بپوشیم و با لباس خودمون و گرم کنیم چرا باید بیخودی انرژی مصرف کنیم؟! بهتر نیست این انرژی بین مردم فقیر ویا در صنعت استفاده بشه؟! بچه ها این حرف و کسی به من گفت که بزرگترین کارخونه دار شهر langzhou هستش! (واقعا اشکم در اومد از اینهمه انسانیت که میلیاردر باشی اما بخاری خونتو رو کمترین درجه بذار ی که فقط یخ نزنی و با کاپشن رو تخت بخوابی!!! فراموش نکنید " جهان سوم جایی است که برای رسیدن به جهان اولی که قبلا جهان سوم بوده است نباید طوطی وار مطالب را حفظ کرد و به جای دیدن در عمل صرفا به حفظیات رو آورد. جهان سوم جاییست که باید تنبلی ها را کنار گذاشت اگر که آینده مهم است . جهان سوم جاییست که نباید خوابید و خوش گذراند، نباید (خودخواه بود )و نباید هنگام کار ، دستگاهای پیشرفته را نادیده گرفت . همچنین نباید اعتقادات را با کار آمیخت اگر که آینده مهم است! کار ، تفریح و اعتقادات را نباید با هم میکس نمود اگر که آینده مهم است و آخر اینکه جهان سوم جاییست که باید از تجربیات پیشکسوتان و علم استفاده نمود و نباید مغرور بود... با تشکر، نورافروز

دیدگاه

درود بر مهندس نورافروز واقعا همینه که ما عقبیم.باید اعتماد به نفس داشت و تلاش کرد.
                جانم به فدای ائمه اطهار
                می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.

دیدگاه

سلام خسته نباشین
                  من از حدود 1 سال پیش مشغول به پروژه ای در همین زمینه بودم
                  و خدا رو شکر امروز این کارم نتیجه داده
                  و الان کل نور کل فضاهای منزل خودمون رو به نور ال ای دی انتقال دادم
                  البته چون خودم تمام کارهاشو انجام دادم از نظر هزینه خیلی به صرفه در اومد
                  الان کل فضاهای محل مسکونی خودمون رو به این صورت تغییر دادم
                  و باید بگم انشاالله به زودی زود در بازار هم ارائه میکنیم انشاالله و اون وقت همه کیفیت بالاتر رو در مقابل هزینه پایین ترش میتونن مقایسه کنن
                  راستی در مورد وضعیت کاهش مصرف یه مثال میزنم تا براتون روشن بشه
                  قبلا هزینه برق کل فضاهای محل مسکونی ما بین 20 تا 35 هزار تومان بوده است (قبل از اجرای طرح هدفمندسازی یارانه ها)
                  و حالا که یارانه ها هدفمند شده بعد از محاسبه تغییر مصرف و با بررسی مقدار مصرف از طریق کنتور دیجیتال و تناسب مقدار مصرفی
                  در دوره آینده که تمام دوره یعنی کل روزهای این دوره با قانون جدید محاسبه میشود با توجه به روش جدید قیمت هزینه برق مصرفی ما 11000 تومان حاصل شد
                  در مورد سلامت نور و کیفیت فعلا صحبتی نمیکنم.
                  موفق باشید
                  به امید ایرانی آزاد و سربلند

دیدگاه

آقا نوید کاش چند تا عکس میگرفتی ، و بیشتر هم توضیح میدادی ، به هر حال منتظرتون هستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X