اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با سری کردن دو باطری خشک 6 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با سری کردن دو باطری خشک 6 ولتی

سلام دوستان

برای یه پروژه AVR نیاز هست که 2 تا باطری 6.2 ولتی خشک اسیدی با هم سری بشن و ولتاژ 12.5 ولت تولید بشه، بعد این ولتاژ به 7805 وارد میشه و به AVR میره... اما مشکل اینجاست که وقتی این دوتا باطری با هم سری میشن خروجی 7805 افت میکنه به 4.2 ولت و کل مدار از کار میافته (حالا نمی دونم به خاطر این کاهش ولتاژ AVR کار نمی کنه یا چی...) ولی وقتی از 1 باطری استفاده میشه خرجی 7805 نرمال و 5 ولت هستش....

(دلیل اینکه از 2 تا باطری استفاده میشه اینه که این باطری ها علاوه بر این AVR یه مدار دیگه رو هم باید تغذیه بکنه که ولتاژش بالاتره، البته در این مورد که برای تست استفاده میشه مدار دوم رو وصل نمی کنم)

ممنون

پاسخ : مشکل با سری کردن دو باطری خشک 6 ولتی

سلام دوست عزیز
    به ورودی 7805 نمیآ‌تونی هر ولتاژی وارد کنی و 5 ولت بگیری! یک رنج خاص داره که فکر کنم از پنج و خوردهآ‌ای شروع میآ‌شه و تا حدود 8 ولت آخرش باشه. به هر حال همون 6.2 که بهش دادی خوبه برای باقی مدارت هم از مجموع دو باتری استفاده کن. ضمنا از شارژرهای موبایل هم میآ‌تونی استفاده کنی.
    مجتبی آیتی نیا
    https://telegram.me/universityprojects

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezanew
      سلام دوستان

برای یه پروژه AVR نیاز هست که 2 تا باطری 6.2 ولتی خشک اسیدی با هم سری بشن و ولتاژ 12.5 ولت تولید بشه، بعد این ولتاژ به 7805 وارد میشه و به AVR میره... اما مشکل اینجاست که وقتی این دوتا باطری با هم سری میشن خروجی 7805 افت میکنه به 4.2 ولت و کل مدار از کار میافته (حالا نمی دونم به خاطر این کاهش ولتاژ AVR کار نمی کنه یا چی...) ولی وقتی از 1 باطری استفاده میشه خرجی 7805 نرمال و 5 ولت هستش....

(دلیل اینکه از 2 تا باطری استفاده میشه اینه که این باطری ها علاوه بر این AVR یه مدار دیگه رو هم باید تغذیه بکنه که ولتاژش بالاتره، البته در این مورد که برای تست استفاده میشه مدار دوم رو وصل نمی کنم)

ممنون
      تنها چیزی که فعلا به ذهنم میرسه اینه که موقعی که ولتاژ ورودی بالا میره بدلیل اختلاف زیاد ولتاژ بین ورودی و خروجی رگولاتور تلفات رو رگولاتور زیاد میشه و با افزایش دما خروجی رگولاتور افت میکنه

دیدگاه

اتفاقا این رگلا تور ها تا 40 ولتو :eek: تحمل می کنن دست به رگلاتور بزن اگه بویه کباب :mrgreen:اومد (منظورم از انگشتت) بدون جواب دومی داداش گلمون درسته یه چیز دیگه ممکنه اون یکی مصرف کننده که با ولتاژ 12 ولت کار میکنه با عث این اتفاق بشه ؟ جریان مصرفیش چقده جریان باطری چقدره ؟ :bye
        [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

تنها موردی که می تونه خروجی رگلاتور رو تغییر بده اتصال کوتاه است یا بار خیلی زیاد که در حکم اتصال کوتاه است حتما بار زیادی از خروجی رگلاتور می کشی
          تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
          داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

ممنون دوستان بابت پاسخهاتون

راه حل رو پیدا کردم، من برای رگلاتور معمولا ورودی آداپتور رو میدادم و رگلاتور بدون هیچ مشکلی کار می کرد (بدون قرار دادن هیچ خازنی)، ولی برای باطری بدون خازن مشکل بالا رو داشت کا با قرار دادن یه خازن در ورودی مشکل حل شد...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              آداپتور ها یک ولتاژ رگوله شده و بدون ریپل تولید میکنند،آیا رگولاتور شما به صاف نبودن ولتاژ(ولتاژ باطری) حساسیت نشون میده!؟
              منطقی به نظر نمیرسه که شما با قرار دادن یک خازن در مدار مشکلتون حل شده باشه!چون باطری دارای ولتاژ مستقیم(DC)،بدون فرکانس است نیازی به خازن صافی نداره.
              به نظر من مشکل از یه جایه دیگست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد صفائی نیا
                سلام دوست عزیز
                آداپتور ها یک ولتاژ رگوله شده و بدون ریپل تولید میکنند،آیا رگولاتور شما به صاف نبودن ولتاژ(ولتاژ باطری) حساسیت نشون میده!؟
                منطقی به نظر نمیرسه که شما با قرار دادن یک خازن در مدار مشکلتون حل شده باشه!چون باطری دارای ولتاژ مستقیم(DC)،بدون فرکانس است نیازی به خازن صافی نداره.
                ممنون،
                والا مشکل من دقیقاً همونی بود که تو پست اول هم اشاره کردم با سری کردن 2 تا باطری مشکل داشت (البته اولش حدس هایی میزدم، مثل اینکه شاید شارژ دو باطری با هم برابر نباشه و ... ولی گویا درست نبوده) به هر حال با قرار دادن یه خازن در ورودی رگلاتور مشکل حل شد (و وقتی بدون خازن استفاده می کنم همون مشکل پابرجا است)...
                به نظر شما مشکل از کجا می تونست باشه؟ :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط میلاد صفائی نیا
                  سلام دوست عزیز
                  متاسفانه نظر دوستمون تایید میشه!
                  من هم با یه باتری 12ولت ماشین این مشکلو داشتم. یه خازن گذاشتم حل شد!

دیدگاه

اتصال یه خازن به ورودی رگولاتور واجب کفایی هستش ( یعنی اگه خازن دیگه ای در مدار ورودی رگولاتور و در نزدیکی اون باشه باشه واجب نیست ) وگرنه ناپایدار میشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X