اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلیپ فلاپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فلیپ فلاپ

دوستان عزیز انجمن در زیر یه فایل pdf گذاشتم درباره فیلیپ فلاپ که به راحتی موضوع فیلیپ فلاپ را درک می کنید
    http://uplod.ir/zj8gtqrkxrrj/dlc-7.pdf.htm

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siavash01
      سلام.
      توضیح کامل میخوام درباره فلیپ فلاپ ها. اینکه چطور کار میکنن، چرا به پالس احتیاج دارن، چطور ازشون برای ذخیره اطلاعات (در بیت های حافظه) استفاده میشه و...
      مدار منطقیو نگا کردم چیز زیادی دسگیرم نشد.هم توو سایت و هم توو گوگل سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری ندیدم.
      ممنون میشم توضیح بدین.
      با سلام خدمت شما کاربر گرامی:
      فلیپ فلاپ ها، چه بصورت ترانزیستوری و آی سی، انواع مختلفی دارند و هر کدام برای کاربرد خاصی استفاده می شوند.مثلا فلیپ فلاپ، فری ران یا A استیبل وقتی به آن برق داده می شود به صورت خودکار به صورت الاکلنگی شروع به کار میکند و احتیاج به پالس تحریک ندارد. فلیپ فلاپ منو استیبل برای کار احتیاج به یک پالس تحریک و فلیپ فلاپ بای استیبل برای شروع کار احتیاج به دو پالس تحریک دارد.
      علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
      نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

در سایت دانشگاهی بیش از 600 مقاله ترجمه شده کلیه گرایش های رشته مهندسی برق قرار داده شده است

آدرس سایت دانشگاهی: www.daneshgahi.com

دیدگاه

سلام.
          توضیح کامل میخوام درباره فلیپ فلاپ ها. اینکه چطور کار میکنن، چرا به پالس احتیاج دارن، چطور ازشون برای ذخیره اطلاعات (در بیت های حافظه) استفاده میشه و...
          مدار منطقیو نگا کردم چیز زیادی دسگیرم نشد.هم توو سایت و هم توو گوگل سرچ کردم ولی چیز بدرد بخوری ندیدم.
          ممنون میشم توضیح بدین.
          دوست عزیزم سیاوش جان شما اگرکتاب (موریس مانو ) رو بخونی کامل متوجه میشی.
          اما من یه اشاره کوچکی میکنم به فلیپ فلاپ.
          فلیپ فلاپها برای عملیات منطقی توسیستم بکارمیرودهمانند جمع کننده های باینری و.... البته این یه نوع کارایی میباشد.
          ودرفلپ فلاپ پالس ساعت رابه این منظوربه کارمیبرندکه بعدازهرتیک یاپالس عملیات بعدی اجراشود.

اضافه شده در تاریخ :
          من تازه کاردانیم :sad:
          اونم سخت افزار :cry2:
          علاقه زیادی به الکترونیک دارم، البته همچین بی ربطم نیست به رشتم ولی..
          مدار منطقیو نگا کردم! وختی برام سوال پیش میاد میرم سراغش هنوز توو دانشگاه نرسیدیم بش. :cry2:
          :-((
          بیشنهادمیکنم حتما کتاب موریس مانو رو بخونید اونجا میشه جواب سوالاتونوبگیرید.
          البته فصل دوم وسوم این کتابو بخونید.

اضافه شده در تاریخ :
          من تازه کاردانیم :sad:
          اونم سخت افزار :cry2:
          علاقه زیادی به الکترونیک دارم، البته همچین بی ربطم نیست به رشتم ولی..
          مدار منطقیو نگا کردم! وختی برام سوال پیش میاد میرم سراغش هنوز توو دانشگاه نرسیدیم بش. :cry2:
          :-((
          شما برید کتاب موریس مانو روبخونید.

اضافه شده در تاریخ :
          سلام.
          ممنون میشم توضیح بدین.
          ا¾شماکتاب موریس مانورو بخونیدکامل متوجه میشید

دیدگاه

https://telegram.me/joinchat/ChcsOwVp6LctF_kZHczIbg
            ی گروه تخصیص در باره برق و الکترونیک هستش دوستاتون دعوت کنید با تو گروه بزارد .فقط مطالب الکترونیک هستش و رفع سوالیی که برا کسی پیش میاد :job: :bye :NO: :nice:

اضافه شده در تاریخ :
            https://telegram.me/joinchat/ChcsOwVp6LctF_kZHczIbg
            ی گروه تخصیص در باره برق و الکترونیک هستش دوستاتون دعوت کنید با تو گروه بزارد .فقط مطالب الکترونیک هستش و رفع سوالیی که برا کسی پیش میاد :job: :bye :NO: :nice:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X