سلام به همه
من یه اطلاعات کامل مقاله و... در مورد پیزو میخوام کسی میتونه کمکم کنه؟ :sad: :sad:
گاهی گمان نمیکنی ولی میشود،گاهی نمیشود که نمیشود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست
گاهی نگفته قرعه بنام تومیشود
گاهی گدای گدایی وبخت نیست
گاهی تمام شهر گدای تو میشود.....
این برای شروع خوبه. کامله به نظر من:
http://en.wikipedia.org/wiki/Piezoelectricity
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
سلام
ممنون
اما اطلاعات دقیق تر.تواینترنت خیلی سرچ کردم اما در مورد اختراعاتش چیزی پیدا نکردم
خوب شما یه کم دقیق تر مشخص کن چی رو می خوای. پیزو یه دنیاییه واسه خودش.
بهتره دقیق تر ببینی. به نظرم از همون wikipedia مطالبی رو که فکر می کنی جالبه تو اینترنت یا تو خودش سرچ کن. من همیشه این کارو می کنم.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
سلام
فکر نمیکنیدwikipediaیه خورده که چه عرض کنم خیلی مطالب رو ابتدایی نوشته؟؟؟
دنبال اختراعات پیزو وانواع تبدیلات انرژی اون هستم
wikipedia عمومی می نویسه، اما تو مراجعش، یا تو اون بخش های لینکش که برید کلی موضوع برای سرچ کردن پیدا میشه.
سلام
من یه چند تا سنسور پیزو خریدم اصلا نمی دونم چطور باید ازشون استفاده کنم؟!!! ... می خوام با دریافت صدا انرژی تولید کنن
چقدر حساس هستن؟ اگه به فاصله ی چند سانتی هم قرار بدیم (نسبت به منبع صدا فاصله ی مختلف داشته باشند) انرژی ای که تولید می کنند با هم فرق داره؟
ممنونم
لطفا به دکمه ی تشکر من به هیچ وجه دست نزنید ....
اگه یه جایی مشکل کسی را حل کردم فقط ازش می خوام .... برام دعا کنه ..... همین.
دیدگاه