خروجی صفر یا یک منطقی مفهومش چیه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
صفر و یک منطقی
Collapse
X
-
پاسخ : صفر و یک منطقی
مفهوم صفر و یک منطقی برای دیجیتال استفاده میشه .
به عنوان مثال وقتی تغذیه شما در یک سیستم دیجیتال 5 ولت می باشد . در اینصورت وقتی خروجی این سیستم صفر منطقی است که در خروجی صفر ولت و زمانی یک منطقی است که در خروجی 5 ولت داشته باشیم .از آنجایی که آموزش ماهی گیری برای من بسیار مهم تر هستش، به همین خاطر، در این انجمن، تاجایی که بتونم جواب مطلبی رو مستقیم نمیگم و تلاش میکنم با آدرس دادن و کمی جستجو به جواب برسید. اگر عاشق الکترونیک باشید، دنبال جواب خواهید گشت.
-
پاسخ : صفر و یک منطقی
این صفر و یک در واقع یه اسم گذاریه برای اینکه کار راحت تر بشه. مثلاً اگه من و شما دوتا آدمیم که هر کدوم یه کاری رو انجام می دیم، مثلاً من چراغ اتاق رو خاموش می کنم، شما روشن می کنی. حالا اگه بخوان به ما فرمان بدن، مثلاً می تونن بگن "حامد"، یعنی برق رو خاموش کن، یا بگن "ایمان" یعنی برق رو روشن کن. حالا می تونن به من اسم 0 و به شما اسم 1 رو بدن، و از این به بعد اگر خواستن بگن برق خاموش بشه بگن "0"... (خیلی مثال بی خودی بود، می دونم :angry
حالا یه کم تخصصی تر میگم، توی سیستم استاندارد منطقی، دو تا ولتاژ هستن که به کار میان (در واقع محدوده ولتاژ، اما ما با اونش کار نداریم)، یکی 5 ولت و یکی 0 ولت. برای اینکه توی برنامه نویسی و بقیه کارها اسم گذاری راحت تر باشه، و اینکه مثلاً بگن که بین ولتاژ 4.5 و 5 فرقی برای این منطق وجود نداره، میان 0 ولت رو اسمش رو میذارن "منطق 0" و 5 ولت رو "منطق 1".دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
دیدگاه
دیدگاه