is به معنای جریان اشباع معکوس( زمانی که ولتاژ اند دیود از کاتد ان کمتر باشد یه جریان در حدود 66. میکرو امپر از دیود عبور می کند به دلیل نشتی)
cjo ظرفیت خازنی در نقطه صفر اتصال (در محل اتصال نیمه هادی p,n یه ظر فیت خازنی در حدود 19 پیکو فاراد وجود دارد)
bv ولتاژ زانویی برای شکستن دیود در بایاس معکوس (سوختن) 50 ولت به بالا هست
RS مقاومت استاتیکی دیود برابر با42 می باشد مساوی با ولتاژ دیود تقسیم بر جریان دیود
و حداکثر جریان عبوری دیود در بایاس مستقیم 1 امپر و افت ولتاژ ان در این جریان بین 6.تا 1.1 ولت هست در دمای 25 درجه......... به ازای افزایش 1 درجه دما ولتاژ 2 سر دیود به مقدار چند میلی کمتر میشود
....................HELP ME GOD ...........................
max rms voltage یعنی حداکثر ولتاژ واقعی مجاز برای 4001 برابر با 35 ولته و برای 4002 برابر با70 ولت و....
DC REVERSE VOLTAGE یعنی ولتاژ معکوس دی سی دیود برای 4001 برابر با50 ولت و.....بیشتر ازاین دیود میسوزه
TYPICAL JUNCTION CAPACIT یعنی ظرفیت خازنی دیود معمولا در ولتاژ 4 ولت و فرکانس 1مگاهرتز برابر با8 پیکو فاراده
TJ یعنی محدوده عملکرد صحیح دیود بین دمای منفی65 تا مثبت 175
I(S یعنی دیوددر حالت بایاس مستقیم(روشن) می تواند فقط در حالت نیم موج حداکثر جریان30 امپر را در مدت 8.3 میلی ثانیه بده.. بیشتر از این زمان دیود منفجر میشود..
PD به ازای هر ا درجا افزایش دما 20 میلی وات .... اتلاف دیود 3 وات در دمای 25 درجه
R مقاومت حراتی محیط 50 درجه سانیگراد به وات ...............
عزیزم من هم خوب بلد نیستم ولی شما میتونید با سرج بیشتر یا استفاده از کتابها ....به معنی درستر دست پیدا کنی :bye
سلام
اول من از آقای electronicmohsenhit تشکر کنم که خیلی از جواب های من رو دادندواز دوستان دیگه هم خواهش می کنم راهنمایی کنند اما من یک ذره گیج شدم
وچند تا سوال برام به وجود امده
1-فرق بین Peak Repetitive Reverse Voltage وDC Reverse Voltage چیه؟یک دونش برای acودیگری برای dc؟
2-و معنی if(surge)و Maximum RMS Voltage رو درست متوجه نشدم ممنون می شم یکم بیشتر بازش کنید
3-واینکهMaximum Reverse Current همون جریان اشباع معکوسه...؟؟؟
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
[quote author=hamid256 link=topic=48465.msg251086#msg251086 date=1298783523]
سلام
اول من از آقای electronicmohsenhit تشکر کنم که خیلی از جواب های من رو دادندواز دوستان دیگه هم خواهش می کنم راهنمایی کنند اما من یک ذره گیج شدم
وچند تا سوال برام به وجود امده
1-فرق بین Peak Repetitive Reverse Voltage پیک ولتاژ معکوس تکراری ac وDC Reverse Voltage ولتاژمعکوس مستقیم دیود.........چیه؟یک دونش برای acودیگری برای dc؟اره اگه اشتباه نکنم
2-و معنی if(surge)و Maximum RMS Voltage رو درست متوجه نشدم ممنون می شم یکم بیشتر بازش کنید
if را که توضیح دادم واضحه ..به مدت 8.2 میلی ثانیه میتونه جریان 30 امپر از دیود عبور کنه بدون اینکه دیود اسیب ببیند..(مثال سادهتر ببین فرض کن دیود شما در مدار ازش نیم امپر رد میشه وبدون هیچ مشکلی کار میکنه ولی یه دفعه یه مشکل به وجود میاد و یه جریان هجومی 30 امپر از دیود کشیده میشه بنابراین دیود منفجر میشه اما اگر این جریان هجومی فقط به مدت زمان8.2 میلی ثانیهبرقرار باشه وبعد ازان دوباره همان نیم امپر بشه دیود نمیسوزه اما اگر این جریان هجومی بعد از 8.2 میلی ثانیه ادامه داشته باشد فرضا 20 میلی ثانیه دیود قطعا خواهد سوخت با توجه به اینکه حداکثر جریان دیود در حالت روشن 1 امپر (زمان نا محدود)....و دومی یعنی حداکثر ولتاژ موثر که به دیود داد در بایاس مستقیم (اند به مثبت تغذیه وکاتد به منقی تغذیه va>vk)...بیشتر ازاین ولتاژ به دیود اسیب میزنه
3-واینکهMaximum Reverse Current همون جریان اشباع معکوسه...؟؟؟ اره که ماکزیمم ان در 25 درجه 5 میکرو امپر هست ودر 125 درجه دما برابر با 50 میکرو امپر هست(بایاس معکوس دیود یعنی اند دیود که باید نسبت به کاتد دیود مثبت تر باشد برقرار نیست که در این صورت دیود خاموش هست va<vk
سلام
دوستان خسته نباشید
فرق IO با IF چیه؟ واینکه جریان خروجی در دیتاشیت پایینی 3 آمپره در صورتی که در IF=9.4 یک افت ولتاژی داریم سوال من اینه ما که فقط می تونیم 3 آمپر از دیود شاتکی عبور بدیم پس این 9.4 آمپر چیه؟؟؟
هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند
اگر اشتباه نکنم جریان متوسط دیود برای دیوتی سیکل 50 درصد (مدت زمان روشن وخاموش دیود ) برابر با 3 امپر هست ... ولی برای جریان 9.4 امپر باید حتما دیوتی سیکل دیود یعنی زمان روشن بودن دیود کمتر شود در غیر این صورت دیود اسیب مبیند... ودر کل دیود 3 امپره......................مطمن نیستم
دیدگاه