فکر نمی کنم دیود اصلاً نیازی به نوار داشته باشه، چون مشخصش مهم نیست. فقط مهم اینه که درست کار کنه! :mrgreen:
اما جاهایی که بخوان از مشخصات دقیق دیود استفاده کنن، ممکنه برای دیود نوار رنگی هم بذارن. مثلاً اینکه ولتاژ روشن شدن، شکست، حداقل جریان و جریان نشتی و ... چقدره.
اما روی دیودای معمول توی بازار نوار رنگی ندیدم.
دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.
The standard diode color code system is shown in figure 1-27. Take, for example, a diode with brown, orange, and white bands at one terminal and figure out its identification number. With brown being a "1," orange a "3," and white "9," the device would be identified as a type 139 semiconductor diode, or specifically 1N139.
Figure 1-27. - Semiconductor diode color code system.
جالبه نه؟؟ ممنونم از اون کسی که این تاپیک رو زد تا من برم سرچ کنم و به این مطلب جالب برسم. فکرش رو هم نمیکردم چنین دیودهایی داشته باشیم.
اصلا همین مثالی که تو پست اول آقا حمید گذاشته :
رنگش از چپ به راست هست:
زرد - سیاه - سیاه - قهوه ای
که مثل مقاومت ها میشه 4001 پس میشه دیود 1n4001
جالب بود
سلام وقت بخیر.یک دیود زنر smd دارم که روش فقط سه تا نوار رنگی قرمز،سبز،سبز داره.چطور میتونم بفهمم مشخصات دیود چیه یا ولتاژش چنده؟؟؟روشهایی که بالا گفته شد رو امتحان کردم به نتیجه ای نرسیدم.لطفا راهنماییم بفرمایید.
دیدگاه