اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طبل مخابراتی!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طبل مخابراتی!

سلام
    تو جاهای مخابرات یا برخی جاهایی که به مخابرات ربط داره یک چیزایی گنده مثل طبل از میله های بلندی در ارتفاع متصل است اینها اسمشون چیه و چکار می کنند؟؟
    احتمالا من بعد جواب شما بازم سوال دیگری داشته باشم.
    ممنون میشم این بنده خدا رو یاری کنید.
    در ضمن یه سوال مهم تر اونایی که مخابرات نیستند مثلا همچین چیزی رو از کجا می دونن؟

پاسخ : طبل مخابراتی!

نوشته اصلی توسط hasting_m
    سلام
    تو جاهای مخابرات یا برخی جاهایی که به مخابرات ربط داره یک چیزایی گنده مثل طبل از میله های بلندی در ارتفاع متصل است اینها اسمشون چیه و چکار می کنند؟؟
    احتمالا من بعد جواب شما بازم سوال دیگری داشته باشم.
    ممنون میشم این بنده خدا رو یاری کنید.
    در ضمن یه سوال مهم تر اونایی که مخابرات نیستند مثلا همچین چیزی رو از کجا می دونن؟
    با سلام
    دوستان مخابراتی لطفا با حوصله جواب دهید.
    سپاسگزارم،

پ.ن:
    سئوال اخیر و نیز سئوالات قبلی hasting_m بسیار هوشمندانه طرح می شوند ،
    به عبارتی بیانگر مشکلات آموزشی در بسیاری از مراکز آموزشی است ،( مفاهیم به صورت غیر ملموس و غیر عملی آموزش داده می شوند.)

مثال:
    من و هم دوره های من زمانی که آزمایشگاه مدار داشتیم ، چون از دبیرستان به دانشگاه رفته بودیم و پیش زمینه الکترونیک نداشتیم، قطعات را نمی شناختیم!
    در آز مدار از جعبه مدارهای مختلف با مقاوتهای 3 و 5 وات استفاده می شد!
    تا مدتهای طولانی تصور من از مقاومت ، همان قطعات درشت بود، و کسی به ما نگفت که :

1- مفهوم توان در مقاومت چیه؟ و رابطه وات و اندازه قطعه چیه؟
    2- تا خازن الکترولیت را معکوس نزدیم و شاهد انفجار خطرناک و ترکش و گاز دار آن نبودیم، پلاریته یعنی چه؟
    3- مفهوم ولتاژ خازن چیه؟ خازن تانتالیم گاز خطرناک داره!
    4- غیر از BC107 ترانزیستور های دیگری وجود دارند!
    5- اون پایه های دیگر 741 چیکاره هستند و به کجا وصل می شوند.
    6- غیر از 741 ، پ امپ های دیگری نیز وجود دارند.
    7- غیر از Z80 و 8085 پردازنده های دیگری هم وجود دارند! ( 68000 و 8086 تازه معرفی می شدن و نیز جد 8051 (8048 ))
    8- با C هم می توان برنامه میکرو نوشت و اینقدر با اسمبلی ، مشقت نکشید!( چند ماه برای چند هزار خط کد اسمبلی صرف می شد)
    9-....... و ده ها مورد مشابه دیگر.....

الان نیز در بعضی جاها اینگونه مسایل باقی است.

گشتی در لاله زار
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76138.0

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=76141

دیدگاه

خیلی خوشحال شدم که آدمایی هستند که سوالامو می خونن و بهش توجه دارن :biggrin:
      البته اینو قبول دارم که من با وجود دانشگاه خوبی که توش بودم خیلی شوتم،ولی در مورد همین سوالم 1چیزایی میدونم و نیز شنیدم ولی از آنجایی که مطمئن نیستم نمیتونم ریسک کنم و بگم چیه و پرسیدم. و این یعنی اعتماد به نفس پایین!!
      به نظر من یک مهندس حداقل به اندازه اطلاعاتش باید اعتماد به نفس داشته باشه که من ندارم :cry:

دیدگاه

جناب hasting_m، همونطور که solsal گفت شما سوالاتت هوشمندانست، اما مشکل اساسیت که قبلاً هم چندین بار بهت تذکر داده شده اینه که درست نمی دونی سوالاتت رو باید کجا مطرح کنی. طبیعتاً سوالی که شما داری اصلاً یک مساله مفاهیم پایه مخابراتی نیست. سوالت در مورد آنتن های BTS تلویزیونی و مخابراتیه که موضوع بسیار بسیار تخصصی ایه. بهتره مثلاً برای یه همچین سوالی، بری توی انجمن سیستم های مخابراتی یا مایکروویو. تو یه مقدار میترسی که سوالاتت رو توی انجمن های تخصصی مطرح کنی. البته همه اینا رو گفتم که آخرش بگم من نمی دونم جواب سوالت چیه!

اما در مورد اون موضوعاتی که solsal مطرح کرد. این مسائل عملی ساده واقعاً چیزیه که توی دانشگاه هم حتا شاید خیلی از مسئول آزمایشگاهها ندونن. اما با یه سری چیزهایی که بلدن همه رو راه می اندازن. مثلاً خود من تا وقتی تو دانشگاه بودم با ترانزیستوری به جز 2N2222 کار نکرده بودم.

اگه بخوایم یه مقدار تبلیغ کنیم میشه گفت که قراره توی انجمن مجله یه گروه گنده برای بحث توی همین مورد ها راه بندازیم. انشاءالله بعد از عید کامل راه میفته. فکر می کنم جای بحث های خیلی خوبی باشه که همه بیان و تجربیات به درد بخورشون رو مطرح کنن.
        دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

سلام Hastin_m عزیز
          منم ضمن اینکه جواب سوالت رو نمی دونم احساسی کاملا شبیه به شما دارم.تازه فارغالتحصیل شدم اما نمی دونم این چند سال چیکار می کردم این همه رفتم دانشگاه چرا هیچی نمی دونم سر به هوا نبودم به خدا... :cry: :cry:
          فکر کنم این درد خیلی باشه البته همه به اندازه شما شجاع نیستن همه سوالاشون رو بپرسن و به نظر من این یعنی آخر اعتماد به نفس..... چیز خوبی تقویتش کن منم سعی می کنم از شما یاد بگیرم.
          همیشه بزرگوار تر از آن باشید که برنجید
          و نجیب تر از آن باشید که برنجانید!

دیدگاه

یعنی این همه این بابا رو پیچوندید که بهش نگید اون طبل، آنتن مایکروویو هست. عجب بابا...

جواب سئوال دوم هم اینه : تو شرکت های مخابرات سیار ازشون عکس می گرفتیم. البته از این کوچیکاش. بزرگاش فرکانس کمتری دارن و تو صدا و سیما کاربرد دارن.
            ...............................................

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است
            Ctrl+C , Ctrl+V
            .................................................. ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کوتلاس
              یعنی این همه این بابا رو پیچوندید که بهش نگید اون طبل، آنتن مایکروویو هست. عجب بابا...

جواب سئوال دوم هم اینه : تو شرکت های مخابرات سیار ازشون عکس می گرفتیم. البته از این کوچیکاش. بزرگاش فرکانس کمتری دارن و تو صدا و سیما کاربرد دارن.
              فکر نمیکنم اینجا کسی قصد پیچوندن داشته باشه. کسی که جواب سوالی رو نمی دونه بهتره جواب نده.

می تونی یه مقدار بیشتر توضیح بدی؟ آنتن؟ خوب چرا آنتنش این شکلیه؟ مگه سیگنالاش چطورین که باید آنتنش این شکلی باشه؟ یا مثلاً اینکه رابطه بین قطر و طول موج چیه؟
              دانش فنی تا به عمل تبدیل نشده، ذره ای ارزش نداره. اما بعضی وقت ها باید از دانش برای باز کردن مرزهای جدیدی در علم استفاده کرد، نه اینکه اونها رو صرفاً فقط به عمل تبدیل کرد.

دیدگاه

برای آشنایی بیشتر دوستان با امواج ماکرو ویو - نوع مدولاسیون - محاسبات آنتن و
                سایر اصطلاحات مربوطه میتونید لینک های زیر رو ببینید . البته بطور خلاصه و مفید :

اینجا
                اینجا
                باز هم عید آمد و ما لختیم...

دیدگاه

سلام
                  این به اصطلاح طبل هایی که شما میگید در واقع همون انتن reflector (انتن بشقابی ) می باشد که...
                  تا جایی که من میدونم بر روی این انتنها پوششی به نام radom (اگه درست نوشته باشم) قرار می دهند تاانتن رو از شرایط اب و هوایی محافظت کنن(گنبد هم بعضی جاها میگن).لازم به ذکر است که این پوشش عملکرد انتن رو تغییر نمیده oo: oo:
                  جنس این پوشش بستگی به محدوده فرکانس کاری انتن داره و دارای محاسبات طراحی خاص خودش می باشد.
                  برای اطلاعات بیشتر البته به صورت جزیی می تونید به کتاب الکترومغناطیس جنگ صفحه487 و488 رو مطالعه کنید
                  نمیدونم چی بگم
                  نکاتی در رابطه با Altium Designer 6.9
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=42247.15

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X