اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

جهت پلاریزه خازن SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پاسخ : جهت پلاریزه خازن SMD

نوشته اصلی توسط (مهدی رنجبر)m4hd1r
    ربطی به سایز نداره من تو سایز 805 از 1 پیکو فاراد خازن دیدم تا 1 میکرو فاراد کاملا شبیه هم...
    خازن که همینجوری تو حالت عادی نمی تونه بسوزه چی هست مدارتون؟ اثر سوختگی دیدید روش؟ بسته به نوع مدار میشه بعضی خازن ها رو حدس زد مثلا خازن های بایپس و کوپلاژ و فیلتر ورودیو ...
    مدار من یه منبع تغذیه است

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : جهت پلاریزه خازن SMD

نوشته اصلی توسط mostafa6369
      مدار من یه منبع تغذیه است
      البته نوع تغذیشو میگفتید بهتر بود سوییچینگه یا خطی؟ چند آمپر و چند ولت هم هست؟
      برای یک منبع خیلی معمولی -- خطی ها معمولا چند تا خازن اصلی دارن یدونه خازن بزرگتر حدود 47 میکرو فاراد تا 2200 میکرو فاراد (مثلا 470 میکرو یا 100 نرماله!!) و یدونه هم خازن بایپس فرکانس های بالا حدود 100 نانو فاراد .. این دوتا قبل و بعد از رگولاتور هستن الکترولیت ها ممکنه بخاطر برعکس نصب شدن بسوزن ولی واقعا امکان نداره خازن کوچیک بسوزه ...(شایدم من نمیدونم)
      مساله رو یکم بازتر کنید بهتره

head<=
      ...تشکر خدا...
      [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

پاسخ : جهت پلاریزه خازن SMD

میخوام از یه خازن الکترولیتی آلومینیمی 50v، 220uF از نوع smd در ورودی یه رگولاتور 12 ولت استفاده کنم.توی دیتاشیت این خازن یه پارامتر به نام
        Ripple Current: mA/rms at 120 Hz, 105°C وچود داره که برای این خازن 375mA هستش که
        به نظر مقدار زیادی میاد.[/size] این جریان ریپل توی دمای 105 درجه سانتی گراد هستش؟؟
        در کل چقدر این پارامتر برای طراحی تو مدارات میکروکنترلری مهم هستش؟؟
        [size=17px]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X