اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با یک مدار ساده دیودی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با یک مدار ساده دیودی

سلام
    دوستان من مدار زیر رو با مقاومت 1 مگا اهم روی برد بستم اما افت ولتاژ دوسر دیود برابر منفی 0.9 شد دلیلش چیه؟ واما وقتی مقاومت رو 390 اهم گذاشتم افت ولتاژ دوسر دیود برابر 0.7 بود

هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

پاسخ : مشکل با یک مدار ساده دیودی

تو پروتئوس ؟

اگه جریان از یه حدی کمتر باشه دیود روشن نمیشه و باید جریان حداقلی وجود داشته باشه تا دیود روشن بشه !

ولتاژ منفی نمی دونم از کجا اومده !!
    صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehrdadgh
      تو پروتئوس ؟

اگه جریان از یه حدی کمتر باشه دیود روشن نمیشه و باید جریان حداقلی وجود داشته باشه تا دیود روشن بشه !

ولتاژ منفی نمی دونم از کجا اومده !!
      نه دوست عزیز روی برد بستم تو پروتوس درست نشون می ده
      اما من یک چیز در دیود نفهمیدم اینکه جریانی که از دیود می گذرد باعث تغییر در افت ولتاژ دیود می شه مثلا در دیود سیلکونی چقدر جریان برای مثال از 1n4148 بگذره افت ولتاژ 0.7 می شه واینکه اگه جریان کم باشه دیود چه جوری عمل می کنه؟؟

دیدگاه

من وجود ولتاژ منفی رو درک نمی کنم
        ولی وقتی دیود روشن باشه حدودهای 0.7 ولت افت میده ( بسته به جریانش مثلا شاید از 0.4 تا 0.85 باشه ) و وقتی خاموش باشه مدار قطع هست !
        صدایی از قلب آذربایجان

دیدگاه

شاید هم ولتاژ منفی مربوط به ولتاژ ساختار ( پیوند pn) باشه
          صدایی از قلب آذربایجان

دیدگاه

من وجود ولتاژ منفی رو درک نمی کنم
            ولی وقتی دیود روشن باشه حدودهای 0.7 ولت افت میده ( بسته به جریانش مثلا شاید از 0.4 تا 0.85 باشه ) و وقتی خاموش باشه مدار قطع هست !
            درسته دوست عزیز برای خود من هم عجیبه چون وقتی مقاومت 1 مگا اهم گذاشتم باعث شد ولتاژ دوسر مقاومت برابر 5.9 ولت بشه؟؟
            دوست عزیز این جریانه رو از کجا باید بفهمیم این هم دیتا شیت 1n4148

دیدگاه

در مورد حداقل جریان روشن شدن دیود در دیتاشیت ها نموداری با عنوان Forward current as a function of forward
              voltage آورده می شود.
              ولی شما خودتان هم می توانید با یه منبع تغذیه متغیر و مقاومت و دیود و ولت متر بر دو دیود و پیلی آمپر متر این را مشاهده کنید.

در مورد ولتاژ منفی من الان در پروتوس تست کردم و هیچ ولتاژ منفی ای تولید نشد !!!!
              حتی با مقاومت 1000مگا اهم ولتاژ مقاومت در حدود 4.87 ولت بود !!
              احتمالا شما در جایی خطایی داشتید
              صدایی از قلب آذربایجان

دیدگاه

در مورد ولتاژ منفی من الان در پروتوس تست کردم و هیچ ولتاژ منفی ای تولید نشد !!!!
                حتی با مقاومت 1000مگا اهم ولتاژ مقاومت در حدود 4.87 ولت بود !!
                احتمالا شما در جایی خطایی داشتید
                دوست عزیز من روی برد بستم نه پروتوس ومنبع تغذیه هم پاور کامپیوتر بود ودیود هم تست کردم واین آزمایش رو به خاطر یک کاری انجام دادم که بفهم این دیودی که در شکل پایین است وبا توجه به تغییر جریان چه خصوصیتی از خودش نشون می ده و زمان شارژ خازن رو به دست بیاورم

دیدگاه

نه من مطمئن شدم که اصلا امکان ایجاد ولتاژ منفی نیست !

من فکرم به یه موضوعی مربوط به ساختار داخلیش بر میگشت که الان که فکر کردم دیدم نه امکانش نیست.
                  صدایی از قلب آذربایجان

دیدگاه

نه من مطمئن شدم که اصلا امکان ایجاد ولتاژ منفی نیست !

من فکرم به یه موضوعی مربوط به ساختار داخلیش بر میگشت که الان که فکر کردم دیدم نه امکانش نیست.
                    آخه وقتی منفی در امد من خودم هنگ کردم امروز یک بار دیگه با ولتاژ مختلف تستش می کنم ....
                    واما یک سوال در مورد نموداری که گفتی در دمای 25 درجه سانتیگراد اگه جریان 10mA به بالا باشه افت ولتاژ دوسر دیود بالای 0.7 ولته؟؟
                    واما سوال کلی وقتی می گیم دیود سیلیکونی افت ولتاژش 0.7 ولته واگه بالاترین جریان رو از دیود رد کنیم به طوری که دیود نسوزه دوسر دیود همنون 0.7 ولته یا باتوجه به جریان تغییر می کنه اگه فرمولی در این رابطه دارید ممنون می شم راهنمایی کنید

دیدگاه

در نمودار با توجه به دما و جریان مقدار افت ولتاژ بدست میاد ولی فرمول رو نمی دونم
                      راستش باید رجوع کنی به الکترونیک یک یا فیزیک الکترونیک ، من که خیلی وقت پیش اینها رو خوندم و یادم نمیاد
                      صدایی از قلب آذربایجان

دیدگاه

در نمودار با توجه به دما و جریان مقدار افت ولتاژ بدست میاد ولی فرمول رو نمی دونم
                        راستش باید رجوع کنی به الکترونیک یک یا فیزیک الکترونیک ، من که خیلی وقت پیش اینها رو خوندم و یادم نمیاد
                        دوست عزیز ممنون اما به سوالم جواب ندادید که همیشه همون 0.7 یا نه؟؟

دیدگاه

دوست عزیز اگر اشتباه نکنم بله تا حدودی ولتاژ 2 سر دیود به دما و جریانی که ازش میگذره بستگی داره ....
                          ودر جریان بالا ممکنه ولتاژ 2 سردیود از 1 ولت هم بیشتر بشه ............... و با افزایش دما مقاومت دیود کمتر میشه بنابراین افت ولتاژ دیود هم کم میشه که این مقدار کاهش بستگی به نوع دیود و ساخت مشخصات ان دارد ....

در مورد مدار .........
                          1 ....اگر دیود روشن بشه و جریان مجازی از اون عبور کنه ولتاژی بین 6. تا کمی بیشتر روی اون افت میکنه وبقیه ولتاژ در دو سر مقاومت هست بنابراین در زمانی که مقاومت 1 مگا هست چون جریان کمتری نسبت به مقاومت 390 اهم از دیود می گذرد افت ولتاژ دیود کمتر هست نسبت به 390اهم .... البته این قانون تا زمانی هست که دیود روشن باشه .......... ودر مقاومت بالا دیود خاموشه ....

بنابراین شما یا پلاریته ولتمتر را برعکس زدید یا............................ ولمتر دیجیتال یه چیزی نشون داده....با عقربه ای هم امتحان کن البته در بعضی از عقربه ای ها سیم سیاه در حقیقت مثبته و..)
                          ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronicmohsenhit

بنابراین شما یا پلاریته ولتمتر را برعکس زدید یا............................ ولمتر دیجیتال یه چیزی نشون داده....با عقربه ای هم امتحان کن البته در بعضی از عقربه ای ها سیم سیاه در حقیقت مثبته و..)
                            دوست عزیز اگر هم مثبت منفی رو اشتباه وصل کنیم فرقی نمی کنه چون در حالت من ولتاژ دوسر مقاومت به 5.9 رسیده بود....

دیدگاه

خطا از خود برنامه پروتوس هست همچنین چیزی امکان پذیر نیست
                              با مقاومت یک مگااهم جریان باعث روشن شدن دیود نمی شود و اگر هم بشود صرفا جریان حامل های اکثریت هست که نمی تواند باعث جریان دهی بالایی شود.
                              (چرا می گم دیود روشن نمی شه(در عمل تئوری روشن می شود در عمل هم قسمتی از پیوند روشن می شود نه کامل) ؟ چون دیود برای روشن شدن به حداقل مقدار جریان احتیاج داره)
                              هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X