اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مهتابی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مهتابی

آقایوت سلام
    آقا می خواستم بودنم داخل مهتابی بعد از القا و خارج شدن استاتر چرا مهتابی روشن می مونه اخه استارتر با سلف و المان سری هست و وقت قطع سلف تخلیه می شه و باعث روشن شدن کامل لامپ می شه حالا که استارتر از مدار خارج می شه و سلف هم تمام انرژیشون تخلیه می کنه چرا با باز بودن مدار (حتی می شه استارتر رو در آورد) مهتابی روشن می مونه؟
    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

پاسخ : مهتابی

چون مسیر جریان از طریق قوس الکتریکی ادامه پیدا میآ‌کنه

دیدگاه

ببینید استارتر موازی هست با مهتابی... بهتره یه توضیح مختصر در این مورد بدم....
      داخل لامپ مهتابی از گاز فلورسنت استفاده شده ، این گاز در حالتی که سرده خاصیت هدایتی بسیار پایینی داره ، برای روشن شدن مهتابی باید گاز داخل مهتابی رو یونیزه یا گرم کنیم ، در لحظه اولیه وقتی که استارتر قطع و وصل میشه جریان هم تو مدار قطع و وصل میشه، که این قطع و وصل جریان باعث تولید ولتاژی حدود 500 الی 600 ولت در خروجی ترانس میشه که این ولتاژ بالا باعث یونیزه شدن گاز داخل لامپ میشه و باعث میشه لامپ مهتابی روشن بشه و جریان از داخل مهتابی عبور کنه (از طریق همون گاز یونیزه شده)

دیدید که استارتر فقط جریان رو قطع و وصل میکنه و باعث میشه مهتابی روشن شه و بعدش که مهتابی روشن شد دیگه وظیفه ای نداره و از اونجایی که با مهتابی موازی هست شما میتونید اونو از مدار خارج کنید
      و همچنین ترانس هم بعد اینکه ولتاژ رو زیاد کرد (موقع استارت) و باعث شد گاز داخل مهتابی یونیزه بشه وظیفه دیگه ای نداره جز کاهش جریان مصرفی

امیدوارم جوابتون رو گرفته باشید
      از سختی نترس! این سختی هاست که جایگاه و مقام انسان را بالا میبرد...

دیدگاه

آقا فکر کنم مداری که تو ذهن من از مهتابی است اشتباست می شه شکل مداریشو بزارین(من الکترونیکی ام نه مدار برق و قدرت بزارین)
        هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X