اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع جریان

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

منبع جریان

با سلام . من می خواستم بدونم چرا دستگاهی به نام منبع جریان مستقل مثل دستگاه منبع تغذیه نداریم ؟ دستگاهی که وقتی باری به دو سرش متصل میشه بدون وابستگی به اندازه بار جریان ثابتی رو بهش بده و ولتاژ دو سر بار متناسب با مقدار بار و مقدار جریان تنظیم شده برای دستگاه تغییر کنه؟
    ممنون میشم اگه سریعاً جواب بدین
    خدایا
    من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری
    من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری
    امام سجاد (ع)

پاسخ : منبع جریان

سلام دوست من

با استفاده از مداراتی می توانید جریان ثابت تولید کنید که به اندازه بار ربطی نداشته باشه.که در درس مدار مجتمع خطی بررسی می کنند.

کتاب میکروالکترونیک صدرا-اسمیت جلد دوم

نمونه منبع جریان اینه ای

دیدگاه

پاسخ : منبع جریان

نوشته اصلی توسط m.r.M.R
      من می خواستم بدونم چرا دستگاهی به نام منبع جریان مستقل مثل دستگاه منبع تغذیه نداریم ؟
      چنین دستگاهی در کاربردهای خاص وجود دارد. مثلا برای تست شیرهای ترموکوپل دار لازم است جریانی به آن تزریق شود تا عملکرد شیر در جریان های مختلف مورد سنجش قرار بگیرد و شخصا چنین منبع جریانی را در سالیان دور برای خط تست یک کارخانه تولید شیر گاز به تعداد چند عدد طراحی کرده ام.
      اوژن: به معنای افکننده و شکست دهنده است
      دانایی، توانایی است-Knowledge is POWER
      برای حرفه ای شدن در الکترونیک باید با آن زندگی کرد
      وضعمان بهتر می شود، اگر همه نسبت به جامعه و اطراف خود مسوول باشیم و نگوئیم به ما چه
      قوی شدن و خوب ماندن - خوبی کردن به دیگران یک لذت ماندگار است
      اگر قرار باشد نفت و منابع خام را بدهیم و چرخ بگیریم، بهتر است چرخ را از نو اختراع کنیم
      ساعت کار بدن اکثر انسان ها کمتر از 800000 ساعت است و بعد از آن از کار می افتد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X