اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پل دیود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پل دیود

سلام
    یک مدار هست که اولش پل دیود داره و با برق 220 ولت کار میکنه . قبلا این دیود ها مشکلی نداشت اما حالا دیود هایش میسوزد و اتصال کوتاه میشود .

در نیم سیکل مثبت (1) d1 هدایت کرده . ولتاژمعکوس دو سر d2 ولتاژ ماکزیمم میافتد (اختلاف ولتاژ 1 و 3) و میسوزد و اتصال کوتاه میشود. بعد ولتاژ نول (3) از طریق اتصال کوتاه d2 میاید و زمانی که نیم سیکل منفی میشود . دو سر d1 ولتاژ ماکزیمم میافتد (اختلاف 2 و 3) و d1 هم اتصال کوتاه میشود و موجب اتصالی فاز و نول میشود .
    دیود ها 1N4007 از شرکت MIC است
    در ضمن دیود ها رو که عوض کنیم مدار سالم میشود .
    حالا من فکر میکنم که ولتاژ شکست دو سر دیود ها در حالت واقعی کم باشد و موجب شود که دیود ها بسوزد. :angry:

حالا سوال من : بنظر شما باید از چه نوع دیودی استفاده کنم که بهتر جواب بگیرم ؟ بعد هم اینکه دیود ها اتصال کوتاه میشود نه مدار باز علتش چیه ؟ چطور میشه piv دیود رو فهمید ؟
    الکترونیک همه کاره دنیا

پاسخ : پل دیود

دوست عزیز مصرف کننده چیه؟
    دیود های 1N4007 دیود های خوبی هستن نسبتا باز هم بستگی به مصرف کننده داره این دیود تا 700 ولت بدون شکسته شدن و سوختن کار می کند --- - PIV دیود ها در این نوع (تمام موج پل دیود ) =VM
    در این عکس به طور واضح خازن صافی معلوم نییست--- خازن بدون پلاریته است؟
    باید به نظرم خازن با پلاریته بزاری (ظرفیت زیاد) تا خروجی خوب و دقیقی بهت بده@
    [img width=65 height=100]http://s1.picofile.com/file/7243484622/untitled.bmp[/img]

دیدگاه

دوست عزیز کی گفته وقتی دیود به شکست برود می سوزد وقتی دیود می سوزد که توان که می کشید از توان قابل تحمل دیود بیشتر باشد
      ضمنا اگه مقدار خازن صافی شما زیاد باشد می تواند باعث کشیده شدن جریان قابل توجهی شود اگر هم کم باشد ریپل زیاد می شود پس با استفاده از فرمول های طراحی می توانید به بهترین نتیجه برسید
      ضمنا ولتاژ قابل تحمل خازن ها هم رعایت شود
      برای تشکر از امتیاز + استفاده کنید

دیدگاه

بچه ها خازن رو اشتباه کشیدم

خازن با پلاریته است و مقدار 22 میکرو فاراد و 400 ولت است

نکته ای که هست قبلا این مدار با دیود های همین شرکت کار میکرده ولی حالا این اتفاق می افتد

دیود ها اتصال کوتاه میشوند منظورتون از توان دیود چیه ؟ میشه برام بگید که چطوری حساب میشه ؟
        اگه جریان تحمل دیود ها بیشتر بشه چطوره یعنی دیودهای این مدار معمولی هست

در ضمن دیود های D3 و D4 مشکلی براش پیش نمیاد البته اگه فاز و نول رو برعکس کنیم این دو دیود میسوزد (اتصال کوتاه) و دیود های 2 و 1 مشکلی براش پیش نمیاد

از نظر مدار هم این مدار مشکلی نداشته و اکثر بالاست ها به همین شکل طراحی شده اند
        الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

کسی نمیدونه :angry:
          الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

با درود . . .
            بارتون چیه؟
            آیا موتور هستش؟
            در صورتی که به دیود قویتری احتیاج داشتید میتونید از 1N5407 و یا 1N5408 استفاده کنید

موفق باشید
            درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
            بدرود . . .

دیدگاه

بچه ها عیبش رو فهمیدم . گفتم بگم که بقیه هم از این تجربه استفاده کنند.

عیب دیودها نامرغوب بودن اونا بود . چطور فهمیدم؟ وقتی ولتاژ مستقیم اونا رو با اومتر اندازه گیری میکردم رنج اونا بین 4.6 تا 5.3 بود . به همین دلیل فکر کردم که وقتی رنج ولتاژ مستقیم اینقدر در هر دیود فرق داره حتما ولتاژ شکست معکوس اونا هم همینطور باید باشه .

دیودهای جنس خوب که گرفتیم ولتاژ مستقیم اونا فقط بین 5.1 تا 5.3 بود .

و با دیود های جدید مشکل حل شد. :wow:
              الکترونیک همه کاره دنیا

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X