ساده و روانش میتونه این باشه: مقدار انرژی که در مصرف کننده در واحد زمان استفاده میشه که یک بخشش مفیده و برات اون کار رو انجام میده و بخش دیگر تلف میشه که ما به صورت گرما میتونیم ببینم اثرش رو.
جانم به فدای ائمه اطهار
می دونستم تحمل مرگ اعضای خانواده خیلی سخته ولی نه تا این حد،ایکاش پدرم بیشتر می موند.روحش شاد.
باسلام.
تعریف الکترونیکی توان میتواند بدین شکل باشد که اگر مابه تعداد 18^6.24 الکترون در مدت زمان یک ثانیه اختلاف پتانسیل یک ولتی بدهیم (سرعت بدهیم)انگاه یک وات توان ایجاد نموده ایم.
همچنین تعریف فیزیکی توان میتواند بدین شکل باشد که اگر مقدار یک ژول انرژی درمدت زمان یک ثانیه مصرف شود
انگاه یک وات توان مصرف شده است.
موفق باشید.
من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "
سلام .
اگه دیگه خیلی بخوام ساده تعریفش کنم میتونم بگم توان همون میزان انرژی مصرفی توسط هر وسیله یا تولیدی توسط منابع هست.
در برق و در حالت جریان ها و ولتاژهای dc حاصلضرب ولتاژ و جریان همون توان مصرفی هست.مثلا وقتی میگن فلان منبع تغذیه 10ولت و 400 وات هست یعنی از این منبع می تونیم نهایتا می تونیم 12 ولت با جریان ماکزیمم 40 آمپر بگیریم. 40*10=400
اگه بازم متوجه نشدید بگید تا ساده ترش کنم!!!! اضافه شده در تاریخ :
ببخشید یکم خط دوم جابه جا شد اصلاح می کنم :
اگه دیگه خیلی بخوام ساده تعریفش کنم میتونم بگم توان همون میزان انرژی مصرفی توسط هر وسیله یا تولیدی توسط منابع هست.
در برق و در حالت dc حاصلضرب ولتاژ و جریان همون توان مصرفی یا تولیدی هست.مثلا وقتی میگن فلان منبع تغذیه 10ولت و 400 وات هست یعنی از این منبع می تونیم نهایتا می تونیم 12 ولت با جریان ماکزیمم 40 آمپر بگیریم. 40*10=400
اگه بازم متوجه نشدید بگید تا ساده ترش کنم!!!!
توان در 3 صورت برای مهندسین برق شناخته میشه توان اکتیو - توان راکتیو - توان ظاهری . شاید منظور شما توان اکتیو باشه که اگر این طوره به ساده ترین بیان مقدار انرژی دریافتی یا تولیدی یک عنصر در مدت زمان یک ثانیه هستش.
دیدگاه