اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قوانین شارژ باطری sla

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : قوانین شارژ باطری sla

نوشته اصلی توسط momo8182
    ببخشید من کل مطالب رو خوندم اما چند تا نکنه واسم مونده ممنون می شم اگه جوابمو بدبد.
    یکی اینکه ما اگه فرضا قصد شارژ یک باطری 24 ولت 1.2 آمپری رو داشته باشیم این جریان 1.2 جریان مجاژ برای شاز هم هست؟
    خیر
    نوشته اصلی توسط momo8182
    یعنی ما می تونیم فرضا با آهنگ 1آمپر اونو شاژ کنیم؟ چون از لحاظ تئوری اگر ما یه باطری 24 ولتی 1.2آمپر ساعت رو با آهنگ 1آمپر شاژ کنیم حدود 1.2 ساعت یعنی 72 دقیق ای باید شاز بشه آیا این فرضیه درسته؟
    نوچ نمی تونیم .. فرضیه رد شده هست
    نوشته اصلی توسط momo8182
    دوم اینکه اگر این جریان زیاده و باطری رو خراب می کنه اون جریان 200 میلی آمپری مقیاس استانداردی واسه شاز هست؟ چون در صورت شارژ با این آهنگ چیزی حدوده 6 ساعت واسه شارژ لازم داریم و آخرین سوالم که خیلیم واسم مهمه اینکه جایی گفته بودیدبا یه مقاومت اهم پایین جریان شارژو مهار کنیم اما اگه ما برای مثال ولتاژ باطریمون تا 1 ولت پایین اومده باشه و ولتاژ شارژمون رو حدودا 28 ولت انتخاب کرده باشیم (با فرض باطری 24 ولت) یعنی اختلاف پتانسیل 27 ولت که در صورت استفاده یه مقاومت 10 اهمی هم چیزی حدوده 2.7 آمپر جریان ولش کشیده می شه که خیلی زیاده!! بهتر نیست به جای این از یه ترانزیستور استفاهدخ کنیم که از ابتدا تل انتهای شاژ رو با آهنگ مثلا 400 میلی شارژ کنه؟؟ واقعا ممنون می شم اگر یکی جوابمو بده از دوستان
    باطری که ولتاژش به 1 ولت رسیده میشه گفت مرده ..
    200 میلی آمپر !؟ نه .. 200 میلی آمپر برای باطری 4 آمپر ساعتی استاندارده
    گذاشتن مقاومت برای محدود کردن جریان ساده ترین راهه و نمیشه در همه ی حالت ها روش حساب کرد

--
    ببینید در حالت کلی چه در هنگام شارژ و چه در موقع استفاده همیشه باید، جریان، محدود به یک بیستم جریان نوشته شده روی باطری باشه
    برای باطری 24 ولت 1.2 آمپر، ولتاژ شارژر باید روی 28.8(2.3 یا 2.4 ولت برای هر سلول) باشه و شارژر در هیچ شرایطی نباید بیشتر از 60 میلی آمپر خروجی بده
    برای جریان کشی هم باید دقت بشه که ولتاژ باطری از 22.2 یا 21 ولت پایین نره چون باطری صدمه میبینه

در مورد استفاده از باطری هم :
    نوشته اصلی توسط arvinfx
    ولی الان که توی شبکه ظاله اینترنت گشتم دیدم مقدار AH رو بر حسب20 ساعت زمان تخلیه اعلام میکنن که یعنی 0.05C این یعنی 5 درصد ظرفیت آمپر کشی مثلا برای 100AH اگر یه بار به باطری وصل باشه که 5A جریان بکشه اونوقت باطری 100Ah بهت کلا جریان میده ولی اگر این 5A بیشتر بشه اونوقط باطری 100AH بهت نمیده و کمتره!
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

درود به همه دوستان
      من همین امروز عضو شدم و پرسشی دارم : بچه من یک اسباب بازی دارد که باتری اش خراب شده و بنده امروز یک باتری SLA مارک camelion ( لطفا به حساب تبلیغ نگذارید , قصدم این است که اگر باتری بی کیفیتی است , بدانم و عوضش کنم ) با این مشخصات خریدم : 6V/4.5 AH/20HR . موارد دیگر نوشته شده روی جعبه اش این است : regulation voltage cycle use : 7.25~7.45 v , standby use : 6.8~6.9v , max. charging current : 1.2A
      آداپتوری که روی اسباب بازی بوده با این مشخصات خروجی است : 8.0v 750ma (باتری که روی اسباب بازی بود نیز 6 ولت 4.5 آمپر بوده ) . بنده یک آداپتر آلفای قدیمی با این مشخصات هم دارم :ولتاژ متغیر دارد از 1.5 ولت تا 12 ولت با تغییرات 1.5 ولت و 1000ma .
      پرسش بنده این است : با توجه به توضیحات بالا بهترین حالت و زمان شارژ با کدام آداپتور صورت میگیرد و به چه شکلی ( یعنی چه مدت زمانی ) ؟
      با سپاس بیکران

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdip
        درود به همه دوستان
        من همین امروز عضو شدم و پرسشی دارم : بچه من یک اسباب بازی دارد که باتری اش خراب شده و بنده امروز یک باتری SLA مارک camelion ( لطفا به حساب تبلیغ نگذارید , قصدم این است که اگر باتری بی کیفیتی است , بدانم و عوضش کنم ) با این مشخصات خریدم : 6V/4.5 AH/20HR . موارد دیگر نوشته شده روی جعبه اش این است : regulation voltage cycle use : 7.25~7.45 v , standby use : 6.8~6.9v , max. charging current : 1.2A
        آداپتوری که روی اسباب بازی بوده با این مشخصات خروجی است : 8.0v 750ma (باتری که روی اسباب بازی بود نیز 6 ولت 4.5 آمپر بوده ) . بنده یک آداپتر آلفای قدیمی با این مشخصات هم دارم :ولتاژ متغیر دارد از 1.5 ولت تا 12 ولت با تغییرات 1.5 ولت و 1000ma .
        پرسش بنده این است : با توجه به توضیحات بالا بهترین حالت و زمان شارژ با کدام آداپتور صورت میگیرد و به چه شکلی ( یعنی چه مدت زمانی ) ؟
        با سپاس بیکران
        سلام
        برند camelion برند خوبی هست و نیاز به تعویض نیست
        ببینید روی باتری قید شده مه باید با حداکثر جریان 1.2 آمپر شارژ بشه که شارژر خود وسیله از نظر جریان دهی مناسبه ولی یه مقدار خیلی کم ولتاژش بالا هست
        باتری باید به 7.25 ولت برسه و شارژ قطع بشه که آداپتور شما ولتاژ رو به 8 میرسونه (البته اگر به موقع از برق کشیده بشه ایراد نداره)
        یه مدار کوچیک تو بازار هست به پروتکتور که یه مدار شارژ ساده واسه باتری هست البته وقتی باتری خالی میشه هم باطری رو از مدار جدا میکنه که بیش از حد دشارژ
        نشه شما میتونی این پروتکتور رو بگیری بزاری سر راه باتری تا عمر باتری تضمین بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
          سلام
          برند camelion برند خوبی هست و نیاز به تعویض نیست
          ببینید روی باتری قید شده مه باید با حداکثر جریان 1.2 آمپر شارژ بشه که شارژر خود وسیله از نظر جریان دهی مناسبه ولی یه مقدار خیلی کم ولتاژش بالا هست
          باتری باید به 7.25 ولت برسه و شارژ قطع بشه که آداپتور شما ولتاژ رو به 8 میرسونه (البته اگر به موقع از برق کشیده بشه ایراد نداره)
          یه مدار کوچیک تو بازار هست به پروتکتور که یه مدار شارژ ساده واسه باتری هست البته وقتی باتری خالی میشه هم باطری رو از مدار جدا میکنه که بیش از حد دشارژ
          نشه شما میتونی این پروتکتور رو بگیری بزاری سر راه باتری تا عمر باتری تضمین بشه
          درود و سپاس فراوان بابت پاسخ ارزشمندتان
          با توجه به فرمایشتان ( زیاد بودن ولتاژ آداپتور ) بهتر نیست از آداپتور آلفایی که گفتم با ولتاژ 7.5 و خروجی آمپر ( ثابت ) 1000MA استفاده کنم؟
          راستی مطالب سایر دوستان را که میخواندم اشاره به این داشتند که ولتاژ آداپتور باید حدود 2 ولت بیش از ولتاژ باتری باشد . آیا چنین چیزی درست است و اگر بله آیا بهتر نیست از آداپتور آلفا با ولتاژ 9 و خروجی ثابتی ( 1000 ) که دارد استفاده کنم و پرسش بعدی اینکه اگر نتوانم پروتکتوری که فرمودید پیدا کنم چه مدتی باید باتری را زیر شارژ بگذارم؟
          با سپاس بیکران

دیدگاه

درود به دوستان گرامی
            باور کنید لنگ ماندهآ‌ام . لطفا اگه امکان داره پاسخ پرسشهامو بدید.
            با سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdip
              درود و سپاس فراوان بابت پاسخ ارزشمندتان
              با توجه به فرمایشتان ( زیاد بودن ولتاژ آداپتور ) بهتر نیست از آداپتور آلفایی که گفتم با ولتاژ 7.5 و خروجی آمپر ( ثابت ) 1000MA استفاده کنم؟
              راستی مطالب سایر دوستان را که میخواندم اشاره به این داشتند که ولتاژ آداپتور باید حدود 2 ولت بیش از ولتاژ باتری باشد . آیا چنین چیزی درست است و اگر بله آیا بهتر نیست از آداپتور آلفا با ولتاژ 9 و خروجی ثابتی ( 1000 ) که دارد استفاده کنم و پرسش بعدی اینکه اگر نتوانم پروتکتوری که فرمودید پیدا کنم چه مدتی باید باتری را زیر شارژ بگذارم؟
              با سپاس بیکران
              اون دو ولت تقریبیه و حداکثر ولتاژ روی باطری نوشته شده و حدالامکان نباید بذارید زیاد زیر شارژ بمونه 7.5 خودش زیاده برا باطری 9 ولت که جای خود دارد

ببینید اگه ولتاژ شارژر خود باطری8 ولته دقیق هستش یه دیود 3 آمپری با شارژر سری کنید تا ولتاژ بیاد زیر 7.5 اینجوری خیالتون راحتتره
              یا میتونید همون 7.5 رو وصل کنید
              بهترین کار برای شارژر اینه که یه ولتاژ دقیق 7.2 ولتی با حداکثر0.5 آمپر بدین به باطری

زمان رو میتونید یبار حدودی اندازه بگیرید بذارید خالی بشه (ولی نه زیاد چون باطری صدمه میبینه) بعد شارژر رو وصل کنید و ولتاژ رو اندازه بگیرید ببینید کی به 7.2 ولت میرسه هر وقت رسید اون زمان رو به یاد داشته باشید ولی موردی که هست اینه که موتور اسباب بازی معلوم نیست تا چه حدی باطری رو دشارژ میکنه بنابراین نمیشه دقیق زمان رو معلوم کرد

اگه اسباب بازی از این ماشیناس که احتمالا باطری بیش از حد بهش فشار میاد (موقع کار) بنابراین زیاد حساسیت به خرج ندین چون دیر یا زود خراب میشه
              زندگی پر ز وجود است ولی ..
              ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X