اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی سنسور های مادون قرمز چیست؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی سنسور های مادون قرمز چیست؟

سلام بچه ها راستی من قبلا برا یه پروژه فرستنده و گیرنده مادون قرمز تست کردم نهایت بردش به 2 متر هم نمیرسید! ولی خوب یه تلوزیون داغون داریم قشنگ 20متری برد داره کنترلش!!!! چه جوری این جوریه؟؟؟؟ oo:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armay
      سلام بچه ها راستی من قبلا برا یه پروژه فرستنده و گیرنده مادون قرمز تست کردم نهایت بردش به 2 متر هم نمیرسید! ولی خوب یه تلوزیون داغون داریم قشنگ 20متری برد داره کنترلش!!!! چه جوری این جوریه؟؟؟؟ oo:
      کلا گیرنده های فیلتر شده که هب فرکانس خاصی مثلا 38 کیلوهرتز حساس هستند برد بالایی دارند مثلا این tsop ها تا 10 متر رو راحت جواب میدن
      AYRIC

دیدگاه

ممنون دوستان از راهنماییتون ..
        فرستنده رو با این مدار راه انداختم

دیود معمولی مادون قرمز حداکثر چند میلی آمپر میتونن تحمل کنن (دایم روشن)
        و اینکه میفرمایید برد گیرنده به حداکثر دو متر میرسه منظورتون دید مستقیمه یا غیر مستقیم
        دیود فزستنده رو با 15 میلی آمپر راه انداختم و بردش (دید غیر مستقیم) 20 سانتی متره . به نظرتون میشه برد رو افزایش داد؟ مثلا 1 متر
        زندگی پر ز وجود است ولی ..
        ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
          ممنون دوستان از راهنماییتون ..
          فرستنده رو با این مدار راه انداختم

دیود معمولی مادون قرمز حداکثر چند میلی آمپر میتونن تحمل کنن (دایم روشن)
          و اینکه میفرمایید برد گیرنده به حداکثر دو متر میرسه منظورتون دید مستقیمه یا غیر مستقیم
          دیود فزستنده رو با 15 میلی آمپر راه انداختم و بردش (دید غیر مستقیم) 20 سانتی متره . به نظرتون میشه برد رو افزایش داد؟ مثلا 1 متر
          توی خروجی آیسی 555 یه ترانزیستور مثلا 2n2222 بذارید و مقاومت فرستنده رو به 100 اهم کاهش بدید تا جریان بیشتری از فزستنده عبور کنه
          اون گیرنده هایی هم که لینکش رو گذاشتم راحت تا 10 متر رو جواب میده مشکلی نخواهید داشت
          AYRIC

دیدگاه

فرستنده و گیرنده تو این مدار هر دو به یک جهت نگاه میکنن ولی دید مستقیم ندارن.. گیرنده وقتی روشن میشه که مانعی نور رو منعکس کنه به طرف گیرنده .. فکر نمیکنم در این حالت برد زیادی داشته باشه درسته ؟
            الان از دیود 20 میلی آمپر میگذره و ولتاژ دو سرش 1 ولته .. یعنی با ترانزیستور اگه روشن کنم آسیب نمیبینه ؟ دیود هایی که تو کنترل رسیور استفاده شده حداکثر چند میلی آمپر میتونن تحمل کنن ؟

-ولتاژ مدار 5ولته ..
            -555 فرکانس 38 کیلو هرتز تولید میکنه ..دیود مادون قرمز مستقیم به 555 وصله با مقاومت 110 اهمی
            -خروجی گیرنده (1238) رو به lm324 دادم
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط afceaglee2013
              فرستنده و گیرنده تو این مدار هر دو به یک جهت نگاه میکنن ولی دید مستقیم ندارن.. گیرنده وقتی روشن میشه که مانعی نور رو منعکس کنه به طرف گیرنده .. فکر نمیکنم در این حالت برد زیادی داشته باشه درسته ؟
              الان از دیود 20 میلی آمپر میگذره و ولتاژ دو سرش 1 ولته .. یعنی با ترانزیستور اگه روشن کنم آسیب نمیبینه ؟ دیود هایی که تو کنترل رسیور استفاده شده حداکثر چند میلی آمپر میتونن تحمل کنن ؟

-ولتاژ مدار 5ولته ..
              -555 فرکانس 38 کیلو هرتز تولید میکنه ..دیود مادون قرمز مستقیم به 555 وصله با مقاومت 110 اهمی
              -خروجی گیرنده (1238) رو به lm324 دادم
              خروجی 1238 دیگه lm324 نمیخواد مستقیم 0 و 1 میده
              اون فرستنده هم چون فرکانس سرشه با ترازیستور چیزیش نمیشه فقط بردتون بیشتر میشه توی کنترل هم همین کارو میکنن
              AYRIC

دیدگاه

درود بر دوستان.
                من دنبال یه گیرنده مادون قرمز می گردم. میخواستم یه نما از نمونه ای که دارم رو اینجا بذارم که ببینید. چه جوری میتونم اینکارو بکنم. این چشمی روی برد گیرنده ی دربهای برقی پارکینگ به کار میره.
                سپاس از راهنمایی تون

دیدگاه

سلام
                  گیرنده ها در مدل های مختلف هستند لطفا دقیقا کاربردتون رو بگید و همچنین عکستونم اپلود کنید و قرار بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی چمانی نمایش پست ها
                    سلام
                    گیرنده ها در مدل های مختلف هستند لطفا دقیقا کاربردتون رو بگید و همچنین عکستونم اپلود کنید و قرار بدین
                    خب همین رو پرسیدم که چه جوری میشه فرتور(عکس) سنسور رو اینجا بارگذاری کنم؟ من که هر چی گشتم گزینه ای ندیدم!!!

دیدگاه

درودی دوباره به دوستان. این سنسور روی برد گیرنده فرو سرخ (مادون قرمز) درب برقی پارکینگ سوار شده. نقشه و نشانه ای ازش ندارم. میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی م کنه که شماره فنی ش چیه و از کجا میتونم بخرمش. سپاس فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط samreza نمایش پست ها
                        درودی دوباره به دوستان. این سنسور روی برد گیرنده فرو سرخ (مادون قرمز) درب برقی پارکینگ سوار شده. نقشه و نشانه ای ازش ندارم. میخواستم ببینم کسی میتونه راهنمایی م کنه که شماره فنی ش چیه و از کجا میتونم بخرمش. سپاس فراوان

سرپرست گرامی انجمن،
                        اگر پرسش بنده جاش اینجا نیست خواهش میکنم راهنمایی کنین که توی کدوم جستار(موضوع) پرسش خودم رو بپرسم. اینجا انگار هیچکی نیست. سپاس

دیدگاه

سلام
                          آقا لطفا یه راهنمایی به من بدین
                          یه گیرنده سه پایه مادون قرمز دارم برا برد کولر گازیه به شماره 385N زیرشم نوشته 200317
                          هر چی گشتم نه تو نت نه تو بازار به این شماره چیزی نبود..
                          یه راهنمایی میکنین چی به جاش بزارم اوکی بشه
                          ممنون میشم????

دیدگاه

سلام
                            یه گیرنده سه پایه مادون قرمز دارم برا برد کولر گازیه به شماره 385N زیرشم نوشته 200317
                            ممنون میشم????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohsen7959 نمایش پست ها
                              سلام
                              ممنون میشم????
                              با سلام و درود،
                              اکثر گیرنده مادون قرمز های سه پایه قابلیت جایگزینی با یکدیگر‌ رو دارن، در بعضی موارد ترتیب پایه ها فرق داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X