اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور بفهمیم کامپیوتر در حال کارکرد چه میزان برق مصرف میکند ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور بفهمیم کامپیوتر در حال کارکرد چه میزان برق مصرف میکند ؟

نوشته اصلی توسط محمد م
    این چیزی که شما می گی مربوط به داخل پاور کامپیوتر هست. شما برای اندازه گیری توان مصرفی پاور نباید به سیستم داخلی اون کاری داشته باشی! شما برای محاسبه توان مصرفی یک پاور یا هر چیز دیگه ای باید ولتاژ ورودی به اون وسیله رو ضربدر جریان اون کنی و بعد هم ضربدر cos fi . حالا تموم وسیله هایی که به برق خونه وصل میشه که ولتاژشون همون 220 ولت سینوسی هست . اگه جریان و cos fi مصرفی اون وسیله رو بدست بیاری می تونی توان مصرفی اون وسیله رو بدست بیاری. اصلا شما نباید ببینی که داخل اون سیستم چه خبره . سوییچینگه یا ترانس یا هر چیزی دیگه ای. بلکه باید به اون به دید یک black box نگاه کنی.
    جریان مصرفی لزوما همیشه سینوسی نیست شما می توانید یکسو کننده دیودی با خازن یکسوکننده را در پروتیوس شبیه سازی کنید و شکل جریان ورودی را ببینید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gtnfs
      جریان مصرفی لزوما همیشه سینوسی نیست شما می توانید یکسو کننده دیودی با خازن یکسوکننده را در پروتیوس شبیه سازی کنید و شکل جریان ورودی را ببینید
      دوست عزیز نمی دونم شاید من دارم بد توضیح می دم .آخه مگه ما قبل از ورودی پاور کامپیوتر یکسو کننده ای چیزی داریم که باعث تغییر شکل موج سینوسی برق شهربشه؟ خوب قبل از پاور فقط یک سیمه که به برق شهر وصل میشه . بله اگه یکسو کننده ها در مسیر باشن شکل موج تغییر می کنه ولی ورودی پاور شما که از برق شهر تامین میشه یک شکل موج سینوسی 220 ولت هست.
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

من هم با دوست عزیزمون موافقم
        من آن گلبرگ مغرورم که می میرم ز بی آبی ولی با خفت و خواری پی شبنم نمی گردم.

دیدگاه

پاسخ : چطور بفهمیم کامپیوتر در حال کارکرد چه

نوشته اصلی توسط محمد م
          دوست عزیز نمی دونم شاید من دارم بد توضیح می دم .آخه مگه ما قبل از ورودی پاور کامپیوتر یکسو کننده ای چیزی داریم که باعث تغییر شکل موج سینوسی برق شهربشه؟ خوب قبل از پاور فقط یک سیمه که به برق شهر وصل میشه . بله اگه یکسو کننده ها در مسیر باشن شکل موج تغییر می کنه ولی ورودی پاور شما که از برق شهر تامین میشه یک شکل موج سینوسی 220 ولت هست.
          منابع سویچینگ جریان رو به شکل پالسی از برق شهر میکشند
          اصلا یکی از معایبشون هم همینه
          چون در توان های بالا به علت فرکانس کاری بالای این منابع در اثر اثر پوستی سیم های ورودی منبع داغ میشوند و هم چنین باعث ایجاد emi در برق شهر میشوند
          البته این اثر با فیلتر emi در ورودی و بانک خازنی ورودی تا حدی کاهش داده میشود و جریان ورودی مثلثی شده و کمی بهبود پیدا میکند ...
          با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
            آخه مگه ما قبل از ورودی پاور کامپیوتر یکسو کننده ای چیزی داریم که باعث تغییر شکل موج سینوسی برق شهربشه؟
            در ابتدای منبع تغذیه سوئیچینگ یکسو کننده قرار داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
              شکل موج ولتاژ سینوسیه ولی شکل موج جریان به بارت ربط داره که چطور جریانو مصرف کنه...اگه اینطوری بود ضریب توان مفهومی نداشت.
              ین اثر با فیلتر emi در ورودی و بانک خازنی ورودی تا حدی کاهش داده میشود
              خازن bulk ورودی خودش یکی از عوامل این اثره
              در واقع با قرار دادن امپرمتر شما جریان شارژ و دشارژ خازن bulk رو اندازه میگیرید نه جریان واقعی منبع تغذیه رو احتما باید پا رو فراتر بذارید و منبع تغذیه رو باز کنید و مسیر ببعد از DCLINK رو اندازه گیری کنید...یا یه active pfc تو ورودی قرار بدید و جریان ورودی اونو اندازه بگیرید یا از یه کسینوس فی متر بهره بگیرید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X