اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرمول شارژ خازن!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرمول شارژ خازن!!!

نوشته اصلی توسط iranpoor rasool
    سﻼم اگه اشتباهات ببخشید. این مدار ترانزیستور تابعی از جریان پایه بیس است از طرفی دیود در بایاس ماکوس. قرار داره و خازن هم در برف dc اتصال بازه پس حتی اگه ولتاژ قبل از شارژ مخازن را بخواهید چون ترانزیستور. به حالت وصل. نمیرسد بازم ولتاژی سر مخازن نمیاد. پس ولتاژ خازن صفره
    سلام بر شما

متن شما پر از اشکال بود دقیق نفهمیدم چی میگید؟

دیدگاه

یه سوال روش شارژ خازن قطب دار با بی قطب فرقی هم داره؟ و اینکه من چند
      نمونه از خازن mkt و پلی استر رو امتحان میکنم هیچکدوم شارژ نمیشن
      مشکل از کجاست؟ بالای ده مدل خازن رو تست گرفتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarr نمایش پست ها
        یه سوال روش شارژ خازن قطب دار با بی قطب فرقی هم داره؟ و اینکه من چند
        نمونه از خازن mkt و پلی استر رو امتحان میکنم هیچکدوم شارژ نمیشن
        مشکل از کجاست؟ بالای ده مدل خازن رو تست گرفتم
        با سلام به شما دوست عزیز و گرامی.....
        مقدار شارژ خازن بستگی به ظرفیت خازن دارد ....هر چه خازن ظرفیت کمتری داشته باشد ..بنابراین
        مدت زمان کمتری شارژ میشود ..و سریعتر شارژ میشود...و در نتیجه زودتر شارژ خود را تخلیه خواهد کرد .
        شما در ابتدا خازن را با یک اهم متر تست کنید ..اگر مقدار اهم کمی ..مثلا زیر 1k نشان دهد خازن خراب است
        برای خازنهای با ظرفیت بزرگ مثلا 1000میکرو...مقدار اهم ..آرام آرام به مگا اهم خواهد رسید ...
        که نشانه سالم بودن خازن است....و خازنهای کوچکتر هم به علت سریع شارژ شدن...مقدار اهم تقریبا از همان
        زمان که اهم بگیرید سریعا به مگا اهم خواهد رسید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط فرزاد الکترونیک نمایش پست ها
          با سلام به شما دوست عزیز و گرامی.....
          مقدار شارژ خازن بستگی به ظرفیت خازن دارد ....هر چه خازن ظرفیت کمتری داشته باشد ..بنابراین
          مدت زمان کمتری شارژ میشود ..و سریعتر شارژ میشود...و در نتیجه زودتر شارژ خود را تخلیه خواهد کرد .
          شما در ابتدا خازن را با یک اهم متر تست کنید ..اگر مقدار اهم کمی ..مثلا زیر 1k نشان دهد خازن خراب است
          برای خازنهای با ظرفیت بزرگ مثلا 1000میکرو...مقدار اهم ..آرام آرام به مگا اهم خواهد رسید ...
          که نشانه سالم بودن خازن است....و خازنهای کوچکتر هم به علت سریع شارژ شدن...مقدار اهم تقریبا از همان
          زمان که اهم بگیرید سریعا به مگا اهم خواهد رسید...
          خیلی ممنون دوست عزیز بابت راهنماییتون.
          یه سوال دیگه و خیلی حیاطی من تو مدارم گیره یه خازن ۳.۳pf هستم
          جایی پیدا نمیکنم نمیدونم چیکار کنم راه حلی دارین یا میشه با سری کردن به دست اورد؟
          راهنمایی کنید ممنون میشم. در ضمن همه جا smd هست ولی من مدارم رو dipطراحی کردم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X