اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل سه فاز به تک فاز

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل سه فاز به تک فاز

اساتید محترم این مشکل زمانی بوجود میاد که دقیقه کاربر DISEL اشاره کردند لطفا نظر بدهید . بخصوص در مورد ژنراتور 3فاز و مصرف کننده تک فاز قوی یعنی بالاتر از خروجی یک فاز .متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby1278
      اساتید محترم این مشکل زمانی بوجود میاد که دقیقه کاربر DISEL اشاره کردند لطفا نظر بدهید . بخصوص در مورد ژنراتور 3فاز و مصرف کننده تک فاز قوی یعنی بالاتر از خروجی یک فاز .متشکرم
      سلام به همه دوستان
      راه حل این مشکل استفاده از ترانسفورماتور اسکات(scott transformer) هست، از اونجایی که من استاد نیستم :agree: خودتون تحقیق کنید .
      اینم برا شروع ببینید:
      http://khshbargh.parsiblog.com/Posts...3%D8%A7%D8%AA/
      مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
      یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

تبدیل برق سه فاز به تکفاز
        من برق سه فاز شبکه رو تست نکردم ولی یه ژنراتور سه فاز دارم که برق حدود 50 ولت سه فاز میده، با شش عدد دیود 8 آمپر برق اینژنراتور رو به تکفاز تبدیل میکنم و ولتاژ خیلی خوبی ازش میگیرم، البته میدونید که دیگه نول توی این سیستم بی معناست و یه منفی و مثبت میده بهمون اختلاف پتانسیل دوسر حدود 120 ولته ولی منفی اون صفر نیست با همدیگه 120 میشه، هنوز با برق شبکه تستش نکردم

دیدگاه

نه سلام و نه علیک
          این مزخرفات چیست که ارسال میکنید ،" مطلب شما کاملا نامربوط با عنوان تاپیک است " ضمنا آخرین پست مربوط به سال 1393 است گزارش تخلف شما را به مدیر سایت داده ام برای خودتان هم پیام خصوصی ارسال کرده ام امیدوارم بزودی از این سایت اخراج شوید این سایت جای کارهایی شبه اعمال شما نیست که میخواهید با ارسال پستهای نامربوط تعداد امتیازهای خود را بالا ببرید این را همه متوجه میشوند .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X