من یه باتری موتور4 امپردارم میخوام 10یا 20ال ای دی رو باهاش روشن کنم میخوام بدونم کسی میدونه چقدر میتونه این ال ای دی ها رو روشن نگه داره
ویه مداره میخوام که ال ای دی ها نسوزه
4آمپر ساعت یعنی اینکه اگر ازش 4 آمپر بکشی یک ساعت به شما برق میده باتری هم 6ولته درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
میشه 24 وات ساعت .4وات ساعت هم به خاطر تلفات کم می کنیم میشه 20وات ساعت.
یک ال ای دی تقریبا روی 3ولت 20میلی میکشه میشه0.06وات در 20 عدد شما میشه میشه 1.2 وات با تلفات مقاومتها می گیریم 4وات تقسیم بر 20وات ساعت باتری شما میشه تقریبا 5 ساعت اما میشه تخمین زد که 4ساعت را به احتمال زیاد میده
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
4آمپر ساعت یعنی اینکه اگر ازش 4 آمپر بکشی یک ساعت به شما برق میده
متاسفانه این مطلب (حداقل در عمل ) صحیح نیست. این اعداد و ارقام طبق یه سری تست های استاندارد (مثلا چقدر طول میکشه تا با این جریانکشی ولتاژ باطری به کمتر از 50 درصد مقدار نامی برسه) بدست میاند و مقدار واقعی جریاندهی 4 آمپری خیلی خیلی کمتر از اینها هست. شما برای این باطری مثلا نیم آمپر نیم ساعت رو در نظر بگیر واسه اینکه ولتاژت از 90 درصد نامی پایین تر نیاد.
این چیزی که گفتم تجربی هست شما خودت میتونی امتحان کنی
متاسفانه این مطلب (حداقل در عمل ) صحیح نیست. این اعداد و ارقام طبق یه سری تست های استاندارد (مثلا چقدر طول میکشه تا با این جریانکشی ولتاژ باطری به کمتر از 50 درصد مقدار نامی برسه) بدست میاند و مقدار واقعی جریاندهی 4 آمپری خیلی خیلی کمتر از اینها هست. شما برای این باطری مثلا نیم آمپر نیم ساعت رو در نظر بگیر واسه اینکه ولتاژت از 90 درصد نامی پایین تر نیاد.
این چیزی که گفتم تجربی هست شما خودت میتونی امتحان کنی
حرف شما درسته فاکتورهای زیادی وجود داره و به جنس و نوع باتری و نو یا کهنه بودن بستگی داره اما من سعی کردم داخل محاسبات تا حد ممکن تلفات را زیاد در نظر بگیرم
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
اول تشکر کنم از شما چون گفتم کسی جوابمرو نمیده
میخواستم بدونم اگه 10ال ای دی رو با باطری موبایل روشن کنم ویک پنل خورشیدی از این اماده ها واسه شارژباطری بگیرم میشه روشنایی یک اتاق در باغ رو مختصر تامین کنه {اول اینکه باتری موبایل چقدر میتونه این ها رو روشن نگه داره و دوم اینکه ایا پنل میتونه دوباره باتری رو شارژ کنه واسه شب بعدی یانه }
برای باطری های سلید اسید نرخ جریان کشی استاندارد 0.05C یا 20H است که یعنی اگر یه باطری 4AH رو با جریانی خالی کنیم که برابر 0.05C باشه که میشه 4*0.05=0.2 آمپر ( یا اینکه کاری کنیم که توی 20 ساعت تخلیه بشه که میشه 4/20=0.2 که میشه همون مقدار قبلی) بهت 4AH انرژی میده. حالا اگر این جریان کشی بیشتر بشه دیگه باطری بهت 4AH نمیده و مثلا میشه 2.2AH یه منهنی توی کاتالوگ باطری ها هست که میگه به ازای هر مقدار جریانی که ازش میکشی چقدر میشه ضرفیت باطری پس فرمول C=IT در باطری ها خطی نیست. I جریان بر حسب آمپر . T زمان بر حسب ساعت. و C ظرفیت بر حسب AH یا آمپر ساعت
باطری موبایل برای این کار مناسب نیس. در ضمن برای روشنایی از ال ای دی های توان بالا استفاده کنید نه 20 میلی آمپری ها.
واحد Ah رو اگه ضربدر 3600 (برای تبدیل ساعت به ثانیه) بکنیم اونوقت طبق رابطه q=It این عدد برابر مقدار بار الکتریکی بر حسب کولمب هست که میتونه از قطب منفی باتری به سمت قطب مثبت اون سرازیر بشه. حالا اگه واقعا شما بتونی از باتری اون مقدار واقعی بار رو در زمان یک ساعت جابجا کنی عملا تمام انرژی پتانسیل باتری رو تخلیه کردین (که این کار در عمل اتقاف نمی افته و همزمان با جریانکشی ؛ ولتاژ دو سر باتری هم افت میکنه و عملا نرخ تغییرات بار هم که همون جریان هست کاهش خواهد داشت)
برای باطری های سلید اسید نرخ جریان کشی استاندارد 0.05C یا 20H است.
دوست عزیز شما این عدد رو از کجا آوردین. برام جالب شد ببینم تلرانس افت ولتاژ دو سر باتری طبق این عدد (یا استاندارد) چقده؟ خودم هم به تجربه دیدم که برای اینکه ولتاژت افت چشمگیری نداشته باشه بایستی جریانکشیت خیلی کمتر از AH نامی باشه اما دقیقا میخوام بدونم طبق این استاندارد افت ولتاژمون تو چه رنجی باقی میمونه؟
دوست عزیز شما این عدد رو از کجا آوردین. برام جالب شد ببینم تلرانس افت ولتاژ دو سر باتری طبق این عدد (یا استاندارد) چقده؟ خودم هم به تجربه دیدم که برای اینکه ولتاژت افت چشمگیری نداشته باشه بایستی جریانکشیت خیلی کمتر از AH نامی باشه اما دقیقا میخوام بدونم طبق این استاندارد افت ولتاژمون تو چه رنجی باقی میمونه؟
روی باطری ها نوشته یه کاتالوگ باطری دانلود کن توش لیست جریان دائمی و ظرفیت رو برات نوشته که روی باطری سلید اسید فقط 0.05C یا همون 20H که روی باطری ها میبینی نوشته .
این باطری ها شارژ کاملشون 12.8 ولت و ولتاژ تخلیه کاملشون 10.5 هست که در این ولتاژ همه ظرفیت رو تحویل میده و جالب اینجاست که هر چی کمتر از ظرفیت باطری استفاده کنیم عمر باطری بیشتر میشه. یعنی اگر روی 11.5 ولت دوباریه باطری رو شارژ کنیم عمرش تصاعدی بالا میره
دیدگاه