اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شعبده بازی از الکترونیک ،تحلیل از شما

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

شعبده بازی از الکترونیک ،تحلیل از شما

سلام .........این مدار رو از pcb یکی از کتابهای سری ... دراوردم .........به نقل قول از اون کتاب نوشته با 21 led که با هم موازی شده حدود 20 وات روشنایی داره اونم با 3 ولت ...

جالبه که با ولتاژ 1.5 وشاید هم کمتر با این مدار من 7تا led 10m سفید لیزری رو روشن کردم وشاید بیشتر هم بشه .........حالا تحلیل کنید اساس مدار چیه...............
    :NO:
    ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

پاسخ : شعبده بازی از الکترونیک ،تحلیل از شما

1-روشن و خاموش کردن پشت سر هم که نفهمیم چی بشه؟
    2-افزایش ولتاژ؟

دیدگاه

مدار ،مدار نوسان سازه
      با تغییر c1 یا r2 میتونید نوسانات رو کم کنید
      سلف توی مدار هم افزایش جریان لحظه ای رو انجام میده
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
      میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

سلام
        این شهریار خان که من نفهمیدم چی گفت اگه کسی زیرنویسشو داره بزاره :biggrin:
        با نظر n340 موافقم ولی به نظرم فرکانس مدار ربطی به R1 نداره.
        حالا نظر خودم تو لحظه اول که برق وصل میشه طبق قانون القای فارادی ولتاژی اقا میشه که جهتش هم طبق قانون دوست عزیزم لنز در جهتیه که با میددان مخالفت کنه پس یه ولتاژ منفی از طریق خازن C1 به بیسQ1 میرسه و ایشون هم Q2 رو از طریق R2 روشن میکنه و وقتی Q2 روشن شد کل ولتاژ باطری رو میندازه روی سلف L1 و ایشون هم شروع میکنن به شارژ شدن تا شارژ خازن C! تموم میشه و Q1 و بعد از اونQ2 خاموش میشن و دوباره طبق همون روابطی که گفتم سلف تخلیه میشه و...به نظر من مدار یه جور بوسته و ثابت زمانیR2 ,C1 فرکانس رو تعیین میکنه.

دیدگاه

اگر با ولتاژ کم(جریان مناسب) مثلا 1.5 ولت مدار رو تغذیه کنی احتمال زیاد باید جریانی دوبرابر جریان مصرفی تغذیه 3 ولتی بکشه................... چون مدار نوسانسازه پس باید در یه زمان خیلی کوتاه ولتاژ به 3 ولت برسه به led که چشم ما led دائم روشن میبینه .......چون در ولتاژ 3ولت جریان مصرفی نصف حالت 1.5 ولت هست این عمل بوست تقریبا خنثی میشه توان مصرفی در حالت 3 ولت و1.5 ولت یکسان هست........... البته این گفته های من ممکنه اشتباه باشه چون عملی با 21 led انجام ندادم ...من که گیج شدم

اصلا همینجوری هم میتونیم 21 led موازی شده رو با باطری قلمی 3 ولت روشن کرد.....پس این مدار چه خاصیتی داره :read:
          ....................HELP ME GOD ...........................

WORLD ELECTRONIC................................

nasrolahymohsen@gmail.com......................... ...

دیدگاه

ببخشید پالس منفی از کجا میاد که ترانزیستور روشن بشه زمانی که قطب مثبت باطری به سرخازن وصله ..ا گه بوسته پس چرا ال ای دی نمیسوزهوفرکانس مدار چیه
            ادمهای خوب تو eca خیلی پیدا میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط SAMIN20
              ببخشید پالس منفی از کجا میاد که ترانزیستور روشن بشه زمانی که قطب مثبت باطری به سرخازن وصله ..ا گه بوسته پس چرا ال ای دی نمیسوزهوفرکانس مدار چیه
              ببخشید جانم سوتی دادم حواسم نبود Q1 مثبته در واقع Q1 روشنه و او جریانات که گفتم باعث خاموش شدنش میشه در هر حال نوسان تولید میشه و تو بوست بودنش هم شک نکن منتها مقادیر L وC1 و R2 طوری انتخاب میشه که ولتاژ خیلی زیاد نشه به نظر من این مدار افت ولتاژ باتری رو جبران میکنه.حالا شما هم تحلیلتو بگو خجالت نکش

دیدگاه

خود آقای بخت آور هم تو کتابش توضیح نداده
                فقط گفته خودتون تحلیل کنید دیگه!!!
                ولی طبق اظهارات ایشون این دار هم ولتاژ کمی داره هم جریان کمی مصرف میکنه
                ایشون مدعی هستن با دوتا باتری قلمی ساعتها میشه روشنایی کامل داشت
                نمدونم والا!
                آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
                  خود آقای بخت آور هم تو کتابش توضیح نداده
                  فقط گفته خودتون تحلیل کنید دیگه!!!
                  ولی طبق اظهارات ایشون این دار هم ولتاژ کمی داره هم جریان کمی مصرف میکنه
                  ایشون مدعی هستن با دوتا باتری قلمی ساعتها میشه روشنایی کامل داشت
                  نمدونم والا!
                  با تمام احترامی که برای آقای بخت آور قائلم ؛ باید بگم که اصلی ترین موضوع در روشن کردن LED در این مدار رعایت نشده و احتمال سوختن LED ها، در این مدار بالاست!!!

اتصال دو سر باتری به دو LED ی موازی شده رو در نظر بگیرید !!!

1- پس یعنی این همه که میگن LED باید با جریان کنترل شده روشن بشه کشکه؟!!!

2- موازی کردن LED رو هیچ متخصص الکترونیکی پیشنهاد نمیکنه چون بالاخره از نظر منحنی جریان - ولتاژ ، یه مقداری با هم فرق میکنن و همه یکسان جریان نمیکشن و برای روشن کردنشون باید اونا رو به ریسک سوختن برسونیم !

مدار دو تا مشکل اساسی ای که گفتم رو داره !!! حالا اگه شانسکی LED ها نمیسوزه معنیش درست بودن مدار نیست !

مدار یه نوسان ساز و دوبرابر کننده ولتاژه !!! ولی اگه اصولی که گفتم توش رعایت نشه به درد خور نمیشه!

منحنی ولتاژ -جریان LED اینه...

دیدگاه

از لحاظ سوختن LED ها فکر نکنم این مشکل پیش بیاد
                    معمولا این نوع مدارات در مجلات و کتاب 300 مدار هست
                    و از لحاظ طول عمر بیشتر درسته
                    چون نوسان ساز است و LED در تمام مدت روشن نیست پس مصرف جریانی پایینی داره
                    همینطور که در LED های پاور جهت کاهش داغ کردن PWM بهش میدن
                    اصلا این مدار هم میتونه به عنوان درایور LED POWER استفاده بشه
                    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
                    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
                    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mehdi-mashreghi
                      با تمام احترامی که برای آقای بخت آور قائلم ؛ باید بگم که اصلی ترین موضوع در روشن کردن LED در این مدار رعایت نشده و احتمال سوختن LED ها، در این مدار بالاست!!!

اتصال دو سر باتری به دو LED ی موازی شده رو در نظر بگیرید !!!

1- پس یعنی این همه که میگن LED باید با جریان کنترل شده روشن بشه کشکه؟!!!

2- موازی کردن LED رو هیچ متخصص الکترونیکی پیشنهاد نمیکنه چون بالاخره از نظر منحنی جریان - ولتاژ ، یه مقداری با هم فرق میکنن و همه یکسان جریان نمیکشن و برای روشن کردنشون باید اونا رو به ریسک سوختن برسونیم !

مدار دو تا مشکل اساسی ای که گفتم رو داره !!! حالا اگه شانسکی LED ها نمیسوزه معنیش درست بودن مدار نیست !

مدار یه نوسان ساز و دوبرابر کننده ولتاژه !!! ولی اگه اصولی که گفتم توش رعایت نشه به درد خور نمیشه!

منحنی ولتاژ -جریان LED اینه...

منم همینایی که شما گفتین ولی آقای بخت آور که اینا رو خودش طراحی نمیکنه
                      آقای بخت آور ی مدت میگرده از اینور اونور مدار جمع میکنه میسازه اگه جواب داد تو یه کتاب چاپش میکنه
                      همین!
                      در ضمن؛ تو کتاب آقای بخت آور اصلا شماتیک این مدار نیست :mrgreen:
                      بعدشم
                      دوستمون که گفتن "شعبده بازی"
                      شعبده بازی اگه منطق و قانون داشته باشه که شعبده بازی نیست؛ هست؟
                      آموزش ساخت جعبه برای مدار با نرم افزار Corel Draw - آموزش طراحی تابلو ثابت با Corel Draw و LED Tool - آموزش کرک LED Tool

116 کتابخانه مورد نیاز برای Altium Designer

از دروغ متنفرم؛ هرچند در این مملکت به جرم صداقت، کودن نامیده شوم.

دیدگاه

سلام
                        یه چندی وقتی به اینترنت به درستی دسترسی نداشتم و حالا باز سوالاتم اینم بگم مدار رو شبیه سازی کردم جواب نگرفتم حالا سوالت
                        اول از جناب n340
                        1-سلف که تغییرات ولتاژ رو در دست داره و با تغییرات ولتاژ سعی به ثابت بودن جریان می کنه ، پس نباید بگیم با تغییرات جریان مقابله می کنه تا ولتاژ(در درس مدار یک می خونیم که رابطه بر اساس تغییرات ولتاژ به جریان هست )

جناب B2
                        1-مدار رو اگر می شه تحلیل کنین و بگین نهایت بوستی که صورت می گیره چقدر می شه؟یعنی همون ولتاژ لنز اولیه رو چقدر بدست می یارین?

دوست عزیزم mehdi-mashreghi
                        1-طوری هم که من تحلیل می کنم بعد از یکبازه تغییرات امگا مدار به حالت ناپایدار می رسه و سریعا سویچ می خوره و ولتاژ 3 ولت دو سر led ها قرار می گیره و لحظات ابتدایی بدترین زمان برای led محسوب می شه اونم در کسری از ثانیه ، حالا از کجا متوجه شدین که مدار دو برابر کننده هست؟چون طبقه فیلتر بالاگذر به پیوند CD خازن و ترانزیستور وصل نشده پس دو برابر جتما صورت نمی گیره

خیلی خوشحال می شم که دوستان مشکلات من و ابهامات غلطم رو تصحیح کنن(و شرمنده که وقتتون رو می گیرم)

هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1

1-طوری هم که من تحلیل می کنم بعد از یک بازه تغییرات امگا مدار به حالت ناپایدار می رسه و سریعا سویچ می خوره و ولتاژ 3 ولت دو سر led ها قرار می گیره و لحظات ابتدایی بدترین زمان برای led محسوب می شه اونم در کسری از ثانیه ، حالا از کجا متوجه شدین که مدار دو برابر کننده هست؟چون طبقه فیلتر بالاگذر به پیوند CD خازن و ترانزیستور وصل نشده پس دو برابر جتما صورت نمی گیره
                          با سیمولاتور تست کردم ، بله حق با شماست صرفاً دوبرابر نمیشه!!!

دیدگاه

جناب B2
                            1-مدار رو اگر می شه تحلیل کنین و بگین نهایت بوستی که صورت می گیره چقدر می شه؟یعنی همون ولتاژ لنز اولیه رو چقدر بدست می یارین?
                            من مثل شما فرمول بازی بلد نیستم کار خودته بیبی جان
                            ضمنا اگه میدونستم این مدار تو کتاب دانشمند بزرگ بخت اوره اصلا نظر نمیدادم.

دیدگاه

حالا یه سوال........اگه تعداد ال ای دی ها 20 یا 22 تا باشه اتفاقی میفته؟؟؟؟؟؟
                              الکترونیک فقط ترانزیستور نیست...موفقیت فقط الکترونیک نیست...زندگی فقط موفقیت نیست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X