اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تفااوت برق سه فاز و تک فاز؟

Collapse
این موضوع بسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تفااوت برق سه فاز و تک فاز؟

همین الان یه گزارش به مدیر زدن، که این تاپیک دارن به هم میپرن !
    اومدم داخل تاپیک، کدوم پست رو پاک کنم ! مال هر کسی پاک بشه ناراحت میشه که چرا پست من رو پاک کردید !
    عاجزانه خواهش می کنم که تو صحبت هاتون، همش سعی نکنید که همدیگه رو خراب کنید!
    کاربری که تازه میاد انجمن، 2 تا از این سوال و جواب هارو میبینه خوف ورش میداره!!!
    مرحوم آقازاده ، مهندس کی نژاد ، دایی جان و ....... خیلی های دیگه
    پست هاشون رو نگاه کنید، هیچ موقع به سطح سوال و ساده بودن سوال با تمسخر نگاه نمی کنند
    یه مثل هست میگه، درخت هرچی پربارتر، سربه زیرتر
    ما با این کارامون زحمت این اساتید رو که وقت و گذاشتند و اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه میزارند به هدر میدیم.
    امیدوارم که به کسی برنخورده باشه، این حرف ها برای خود من هم هست! منم بعضی وقت ها خودم این مشکل رو دارم، ولی باید سعی کنیم که بقیه رو از خودمون نرنجونیم

دیدگاه

همین الان یه گزارش به مدیر زدن، که این تاپیک دارن به هم میپرن !
      :eek: :eek: :eek:
      جالبه کاش اون دوست عزیزمون مشخص میکرد کی داره به کی میپره
      کاربری که تازه میاد انجمن، 2 تا از این سوال و جواب هارو میبینه خوف ورش میداره!!!
      اتفاقا من با هر کدوم از اساتید این سایت خصوصی صحبت میکنم همشون از دست این کاربرای جدید(البته نه همشون) ناراحت هستن....
      جناب اکرمی عزیز همونطور که میدونی ابزار ما اینجا بحث و تبادل نظره حالا یکی تو بحث و منطق کم میاره میزنه تو خاکی مشکل خودشه...اگه کسی هم به روش نیاره سطح انجمن از اینم میاد پایینتر...
      یه گله هم به بچه های نظارتی دارم وقتی شما میاید پستهای یه کاربر عزیز مثل ghasede del که واقعا داره به بچه ها کمک میکنه و سطح علمی بخش منابع تغذیه رو از زمان نبود دایی جان بالا نگه داشته رو بخاطر اینکه یه کاربر تازه وارد دوست داشته تو ده دقیقه همه مشکلش حل بشه پاک میکنید دیگه.....من اگه بودم حتما دلسرد میشدم ولی ایشون هنوزم داره به بچه ها کمک میکنه...
      ضمنا اینم بگم eca بخاطر وجود کاربرایی مثل ایشون شده eca نه...و...
      با تشکر.

دیدگاه

[quote author=B2 link=topic=64416.msg372944#msg372944 date=1342206582]
        :eek: :eek: :eek:
        جالبه کاش اون دوست عزیزمون مشخص میکرد کی داره به کی میپرهاتفاقا من با هر کدوم از اساتید این سایت خصوصی صحبت میکنم همشون از دست این کاربرای جدید(البته نه همشون) ناراحت هستن....
        جناب اکرمی عزیز همونطور که میدونی ابزار ما اینجا بحث و تبادل نظره حالا یکی تو بحث و منطق کم میاره میزنه تو خاکی مشکل خودشه...اگه کسی هم به روش نیاره سطح انجمن از اینم میاد پایینتر...
        یه گله هم به بچه های نظارتی دارم وقتی شما میاید پستهای یه کاربر عزیز مثل ghasede del که واقعا داره به بچه ها کمک میکنه و سطح علمی بخش منابع تغذیه رو از زمان نبود دایی جان بالا نگه داشته رو بخاطر اینکه یه کاربر تازه وارد دوست داشته تو ده دقیقه همه مشکلش حل بشه پاک میکنید دیگه.....من اگه بودم حتما دلسرد میشدم ولی ایشون هنوزم داره به بچه ها کمک میکنه...

جناب B2 کی خواسته مشکلش در عرض 10 دقیقه حل بشه؟!یک جانبه قضاوت نکنین.برای کسی که اطلاعات کافی از الکترونیک نداره گاهی پیدا کردن جواب یه سوال حیاتی میشه،در شرایطی که همه ی اساتید از مسئولیت راهنمایی شونه خالی میکنن اما جوابو تمامو کمال از دانشجو میخوا!.جوری در مورد کاربرای تازه وارد صحبت میکنید که احساس غربت بهشون دست میده!!همه ی کاربرای فعال هم یه روز تازه واردو کم تجربه بودن.اینطور نیست؟
        تمام عزیزانی که در این سایت فعالیت دارن و به سوالات کسایی که هرگز ندیدن و نمیشناسنشون جواب میدن قابل احترام هستن و باید ازشون قدردانی کرد،اما نباید این باعث غرور و احساس مالکیت بشه که انتقاد یه تازه وارد رو انقدر گرون براش تموم کنن.مسلما یه فرقی بین شما که به قول خودتون 3،4 ساله در این سایت فعالیت دارید و یک تازه وارد،هسست.

دیدگاه

نباید از کاربرهای تازه وارد گله کرد، کسی که تازه توی یک انجمن عضو شده معمولاً با روال کار آشنا نیست (ما ایرانی ها هم که معمولاً عادت نداریم وقتی توی یک سایت عضو میشیم قوانین اونو مطالعه کنیم و ندیده همه قوانین رو قبول می کنیم). درسته که بعضی از اعضای جدید فقط برای گرفتن جواب یک مسأله اون هم به صورت لقمه آماده و بدون زحمت، عضو سایت شدن و بعد از گرفتن جواب هم دیگه برنمیگردن ولی به خاطر افرادی که از روی علاقه اومدن و وقتش که برسه به بقیه هم کمک میکنن رفتار اون عده اول رو تحمل کنین. ضمناً من هم نمیدونم کدوم مطلب این تاپیک باعث رنجش دوستان شده؟
          با توجه به منحرف شدن بحث هم تقاضا دارم این تاپیک قفل بشه.
          لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
          لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
          با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
          اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
          یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X