پاسخ : تفااوت برق سه فاز و تک فاز؟
همین الان یه گزارش به مدیر زدن، که این تاپیک دارن به هم میپرن !
اومدم داخل تاپیک، کدوم پست رو پاک کنم ! مال هر کسی پاک بشه ناراحت میشه که چرا پست من رو پاک کردید !
عاجزانه خواهش می کنم که تو صحبت هاتون، همش سعی نکنید که همدیگه رو خراب کنید!
کاربری که تازه میاد انجمن، 2 تا از این سوال و جواب هارو میبینه خوف ورش میداره!!!
مرحوم آقازاده ، مهندس کی نژاد ، دایی جان و ....... خیلی های دیگه
پست هاشون رو نگاه کنید، هیچ موقع به سطح سوال و ساده بودن سوال با تمسخر نگاه نمی کنند
یه مثل هست میگه، درخت هرچی پربارتر، سربه زیرتر
ما با این کارامون زحمت این اساتید رو که وقت و گذاشتند و اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه میزارند به هدر میدیم.
امیدوارم که به کسی برنخورده باشه، این حرف ها برای خود من هم هست! منم بعضی وقت ها خودم این مشکل رو دارم، ولی باید سعی کنیم که بقیه رو از خودمون نرنجونیم
همین الان یه گزارش به مدیر زدن، که این تاپیک دارن به هم میپرن !
اومدم داخل تاپیک، کدوم پست رو پاک کنم ! مال هر کسی پاک بشه ناراحت میشه که چرا پست من رو پاک کردید !
عاجزانه خواهش می کنم که تو صحبت هاتون، همش سعی نکنید که همدیگه رو خراب کنید!
کاربری که تازه میاد انجمن، 2 تا از این سوال و جواب هارو میبینه خوف ورش میداره!!!
مرحوم آقازاده ، مهندس کی نژاد ، دایی جان و ....... خیلی های دیگه
پست هاشون رو نگاه کنید، هیچ موقع به سطح سوال و ساده بودن سوال با تمسخر نگاه نمی کنند
یه مثل هست میگه، درخت هرچی پربارتر، سربه زیرتر
ما با این کارامون زحمت این اساتید رو که وقت و گذاشتند و اطلاعاتشون رو در اختیار بقیه میزارند به هدر میدیم.
امیدوارم که به کسی برنخورده باشه، این حرف ها برای خود من هم هست! منم بعضی وقت ها خودم این مشکل رو دارم، ولی باید سعی کنیم که بقیه رو از خودمون نرنجونیم
دیدگاه