ضمن تشکر از جوابتون....
:smile:
یعنی هیچ فرمولی نداره ؟
برای چه محدوده ی فرکانسی هستش و سایزش چه تاثیری داره ؟
کدوم نوع برای کدوم فرکانس ها و چه محیطی مناسبه ؟ :read: :read:
برای دستگاه هایی که به نویز با فرکانس بالا حساس هستند مثل فرکانس گیگاهرتز CPU کامپیوتر از این قطقه استفاده میشه. اگر مدارتون فوق دقیق نیست و یکم نویز تاثیر خواصی تو کارتون نداره حتی میتونید این قطعه رو حذف کنید.
برای کار با FT232 میتونید از مدل های معمولیش (هر اهمی که گیرتون بیاد) استفاده کنید ولی در بعضی مدارات به دلیل نیاز به دقت خیلی زیاد و تاثیر نویز در یک فرکانس خواص میان محاسبه میکنن که چه فریتی با چه اهمی استفاده کنن تا نویز با فرکانس مورد نظرشون حذف بشه.
در مدارات برای FT232 معمولا از سایز 805 استفاده میکنن که خودش رنج اهمی مختلفی داره ولی اکثر مغاذه دارها از این موضوع اطلاعاتی ندارن و فقط به سایز پکیجش توجه میکنن نه به میزان اهمشون.
...ولی در بعضی مدارات به دلیل نیاز به دقت خیلی زیاد و تاثیر نویز در یک فرکانس خواص میان محاسبه میکنن که چه فریتی با چه اهمی استفاده کنن تا نویز با فرکانس مورد نظرشون حذف بشه.
...
معمولا از فریت بیدهای خواص برای آی سی های حساس استفاده میشه که توی دیتاشیت یا شماتیک مدارشون نوشته که از چه اهمی باید استفاده کنید.
ولی فرمول محاسبه براش رو نمیدونم :redface: ولی پیشنهاد میدم این لینک ها رو ببینید :read: :
خب فریت بید فرمول خاصی نداره بیشتر برای حذف کردن سیگنال ac یا نویزهای جریان dc مناسب هست اما فریت قضیش فرق میکنه اگه فریت رو با هسته سیمپیچ میخوای استفاده کنی یعنی حذف سیگنال ac یعنی جریان رو عبور نمیده اما با ولتاژ مشکلی نداره برای گیرندگی مدارت رادیویی هم کلا با یک خازن عکس این اتفاق میفته یعنی پیک رو میگره که شامل جریان چند پیکو یا میکرویی هست کلا مباحث زیادی داره اما فریت هم یک ظرفیتی داره اگه فرکانس خیلی بالا بخواد استفاده بشه از فریتهای دیگه ایی استفاد همیشه این فریتها قابلیت عبور فرکانس بالاتر رو نمیدن مثلا بیشتر از یک کیلوهرتز دچار مشکل میشن.
دیدگاه