اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

محاسبه ساخت سلف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

محاسبه ساخت سلف

http://lcbsystems.com/InduCalc.html
    من لینک بالا رو پیدا کردم که یک برنامه هم انتهای صفحه است که برای یک فریت حلقوی مشخصات رو میده
    چند سوال داشتم
    فاصله gap یا هوایی که اینجا 30 درجه زده لازمه ؟
    و برریو فریتی که میخوام سیم پیچی کنم 45 دور پیچده نمیشه بصورت یکنواخت و نهایت 30 دور میتونم بیپچم
    15 مابقی رو به چه صورت بپیچونم ؟در ادامه و یا در یک سمت ؟
    هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
    بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر
    میدونی مشکل ما کجاست؟سرمایه و مغز ها رو نمیتونیم یکجا جمع کنیم...

تعدادی ماژول GPS GP5MX1513F1 با بالاتریت حساسیت -170db به قیمت خرید بفروش میرسد

پاسخ : محاسبه ساخت سلف

نوشته اصلی توسط n340
    http://lcbsystems.com/InduCalc.html
    من لینک بالا رو پیدا کردم که یک برنامه هم انتهای صفحه است که برای یک فریت حلقوی مشخصات رو میده
    چند سوال داشتم
    فاصله gap یا هوایی که اینجا 30 درجه زده لازمه ؟
    و برریو فریتی که میخوام سیم پیچی کنم 45 دور پیچده نمیشه بصورت یکنواخت و نهایت 30 دور میتونم بیپچم
    15 مابقی رو به چه صورت بپیچونم ؟در ادامه و یا در یک سمت ؟
    سلام
    میشه مشخصات سلفی که لارم دارین رو بگین ؟
    Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

100 میکرو هانری
      هرچه سعی کنیم لایه های نرم افزاری زیاد کرده و از سخت افزار دور کنیم مشکلات(باگ ها) کمتر خواهد شد(امنیت بیشتری خواهید داشت)
      بهترین جواب دهنده برای سوال شما، خود شما هستید البته بعد تلاش،پشتکار و مطالعه بیشتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
        100 میکرو هانری
        ببیند باید همه دور های سلف تو یه جهت باشن وگرنه میدان هم رو خنثی میکنن
        البته شما شاید منظورتون ترانس یا چوکه ؟
        Gelecek Bizimdir >

دیدگاه

در یک جهت بودن دور شکی نیست
          منظور من افتادن سیم ها برروی هم است
          در یک فریت حلقوی فضا محدود است و ممکن است نصف فریت دولایه سیم پیچی شود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط n340
            در یک جهت بودن دور شکی نیست
            منظور من افتادن سیم ها برروی هم است
            در یک فریت حلقوی فضا محدود است و ممکن است نصف فریت دولایه سیم پیچی شود
            لینکی که گذاشتین مشکل داره.
            اگه سیم ها روی هم بیفتن مشکلی ایجاد نمیکنن. ولی شما هرچقدر هم که دقیق بپیچی نهایتا اونی که محاسبه کردی نمیشه! :mrgreen: :mrgreen: باید با یه سلف متر اندازه سلف را بگیری.
            Weakness of attitude becomes weakness of character
            Albert Einstein

دیدگاه

کتاب طراحی سلف و ترانسفورماتور با نویسندگی کوروش خلج منفرد و پیمان حقگویی، که به تازگی به بازار اومده بسیار کتاب مفید و خوبیه برای طراحی انواع سلفها و ترانسفورماتورهای فرکانس بالا و فرکانس برق شهر. امیدوارم ازش استفاده بتونید بکنید، من از طریق لینک زیر کتاب رو تونستم تهیه کنم:
              http://www.aparat.com/v/JVZsR/%DA%A9...88%D9%85%D8%B1

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X