برای یه پروژه باید یا ترانزیستور 13007 رو به عنوان سویچ راه اندازی کنم یا یه مدل دارلینگتن 400V پیدا کنم جریان 5A فرکانس حد اکثر 50Khz .
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
ترانزیستور دارلینگتن 400V داریم؟
Collapse
X
-
پاسخ : ترانزیستور دارلینگتن 400V داریم؟
نوشته اصلی توسط arvinfxحالا اگر بخام مصلا همون MJE13007 رو درایو کنم باید چه مداری استفاده کنم؟ محاسبات و شماتیک چطوریه؟ درایور یه میکرو هستش :redface:
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط Arash-tضریب تقویت MJE13007 خیلی کمه فکر میکنم 15 تا 20 باشه حالا مصرف کنندت چی هست شاید مدار بهتری بشه ساخت
مدار یه H-bridge هستش که جریانش ماکزیمم 5A هستش و فرکانس حدود 30-50Khz
دیدگاه
-
سلام دوست عزیز
به نظر من از درایور موتور استفاده کنید بهتره مثلا: L298 یا BTS7710G :agree:
ولی اگر به هر دلیلی نمیخوای از آی سی استفاده کنی توی سایت جوان [ftp=ftp://www.javanelec.com]ftp://www.javanelec.com[/ftp] قسمت ترانزیستور هاشو یه نگا بندازی بد نیست
موفق باشیزندگی را تو بساز ،
نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف ،
زندگی یعنی جنگ ، تو بجنگ ،
زندگی یعنی عشق ، تو بدان عشق بورز.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahdi.7اروین جان داداش برای پل از ماسفت بهتره استفاده کنی تلفات دارلینگتون زیاد میشه IRF460 رو فکر کنم بدردت بخوره 500 ولته ماکزیمم جریانش 21 امپره مقاومتش 27. اهم در حالته روشنه
دیدگاه
-
والا برای اینورتور میخام یه بارش یه سلف و خازن و مقاومته که باید موج سینوسی تحویل بده این پل هم برای همونه که هر 2 تا موسفت گیتشون با هم سری میشه ولی درین سورسشون سری . برای این که اسپایکهای مورتور یا بارهای سلفی روی سویچ اثر بدی نزاره فکری به ذهنم غیر از بالاتر گرفتن ولتاژ سویچ بلد نیستم.
راستی ولتاژی که باید سویچ بشه دقیقا" 311V هست که 220*1.414 هستش...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط mahdi.7والا همونطور که خودت میدونی توی پل ها میان برای حفاظت ترانزیستور ها دیود های اواترافست یا هایپرفست میزارن تا ولتاژ القایی رو اتصال کوتاه کنه اینجا نمیتونی همچین کاری کنی؟
دیدگاه
دیدگاه