اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خروجی این مدار چیه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خروجی این مدار چیه

اگر انتهای R1 , R2به زمین وصل بود حرف همه درس بود اما وصل نیست. باید اول از همه می پرسیدیم برادر عزیز خروجی مدار رو نسبت به کدام نقطه از مدار می سنجید؟؟؟؟؟ ولت متر رو یک سرش رو به VO وصل کردی سر دیگش کجا وصل هست.!!!!!!!
    قد من 12 متر هست.!!!!!!!!!!!
    بله قد من 12 متر هست نسبت به زمین چون من در طبقه 4 خونه هستم.اما قد من نسبت به کف پاهام 175 سانتی متر هست.انتخاب مرجع در مدار هم خیلی مهم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد حبیب زاده
      جریانی که از سر + منبع خارج میشه باید یک مسیری را پیدا کند وبه وسیله ان مسیر به سر - خودش برگردد.
      حالا... شما هم به همراه جریان بروید ببینید که ایا میتوانید از مقاومت R3 عبور کنید و به سر منفی منبع بر گردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      اگر توانستید از R3 عبور کنید حق با شماست.
      دوست عزیز بارم میگم اصلاً اگه هیچ جریانی از R3 نگذره ، از R1 که میگذره پس ولتاژ خروجی صفر نیست.البته نسبت به منفی منبع سینوسی

نوشته اصلی توسط roohollah36
      من هم فکر می کنم تا زمینش جدا باشه خروجی صفر و اگر زمینش یکی باشه یک یکسوساز نیم موج می شود.
      ولی من بازم نمی فهمم که زمین از کجا میارن؟شما درباره این توضیح بدین.اگه این طمین یه زمینی غیر از منفی منبع سینوسی باشه اونوقت انگار که مدار باز شده و اگه بخوایم ولتاژ سر مقاومت رو با ته مقاومتی بسنجیم که مدار بازه خوب این معلومه صفره و البته این کار اصلاً معقولانه نیست که از زمین یه مدار دیگه برای این مدار استفاده کنیم.

بله اگه زمین مال یه مدار دیگه باشه و ولتاژ خروجی رو نسبت به همین زمینی که مال یه مدار دیگه هست بسنجیم اونوقت ولتاژ خزوجی صفره.ولی اگه ولتاژ خروجی رو نسبت به منفی منبع سینوسی بسنجیم ، نیم موجه

دیدگاه

پرنده رو سیم برق 380و2000 ولت می شینه و هیچ اتفاقی نمی افته؟؟؟؟؟
        چرا؟؟؟؟؟

دیدگاه

اگه تونستین جواب اینو بدونین مفهوم زمین در مدار رو هم خواهید دونست

دیدگاه

برادر EDRIS جوابشون درست بود ممنون.
            جواب همه هم میتونست درست باشه چون هر کس مرجعش رو یه جا می گرفت
            من GNDرو گرفته بودم و خروجی صفر بود
            کسایی که قسمت پایین منبع رو گرفته بودند یکسو ساز نیم موج بود در نیم سیکل +
            و چون منبع AC هست خوب نیست که بگیم سر منفی و سر مثبت.سر 1 و سر 2 بگیم بهتره

دیدگاه

این از اون سئوال های انحرافیه که زیاد دیده میشه در اینجا همونطور که دوستان گفتن ولتاژ دو سر R3 صفر هست.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

همونطور که جناب "حبیب زاده"و "Ghasede del" فرمودن ولتاژ در نقطه Vo ، صفر هست ؛

مثل این میمونه که شما ، یه منبع سیگنال داشته باشی و فقط سیم سیگنال رو به تقویت کننده وصل کنی ؛

مادامی که زمین مشترکی بین دو مدار ، وجود نداره اختلاف پتانسیلی هم در ورودی تقویت کننده دیده نخواهد شد!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                  این از اون سئوال های انحرافیه که زیاد دیده میشه در اینجا همونطور که دوستان گفتن ولتاژ دو سر R3 صفر هست.
                  این سوالها هستن که ذهن ما رو واسه چیزای پیچیده اماده می کنن>

دیدگاه

تو نیم سیکل مثبت خروجی برابر با 0.7 - V1 و در سیکل منفی صفر
                    [glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                      سلام استاد

راستیتش من یکم گیج شدم . یعنی الان خروجی مدار کاملا صفر هست ؟ هم سیکل مثبت و هم منفی؟
                      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد م
                        سلام استاد

راستیتش من یکم گیج شدم . یعنی الان خروجی مدار کاملا صفر هست ؟ هم سیکل مثبت و هم منفی؟
                        اره داداش نسبت به GND همیشه صفر هست.

دیدگاه

[glow=red,2,300]تاپیک های ایجاد شده[/glow]

دیدگاه

بچه ها کلاً از همون اولش هم مشکل این بود که ولتاژ خروجی رو نسبت به کجا اندازه بگیریم.بالاخره باید یه مبنای ولتاژ باشه دیگه!!!

بحث این بود که این زمین مدار با همون منفی منبع سینوسی مشترک هست یا نه.دوستان اگه بین این دو تفاوت قائل بشین دیگه مشکل حل میشه چون ما که از هدف طراح با خبر نیستیم که.شاید اصلاً طراح به اشتباه شماتیک رو اینطوری رسم کرده باشه.

حالا اگه ولتاژ خروجی رو نسبت به زمینی که توی مدار کشیده اندازه بگیریم ، ولتاژ خروجی صفر هست ولی اگه ولتاژ خروجی رو نسبت به منفی منبع سینوسی اندازه بگیریم مثل نیم موج عمل میکنه.یعنی سیکل مثبت رو عبور میده و سیکل منفی نداره و به جاش ولتاژ ، صفر خواهد بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط edris.noei
                              بچه ها کلاً از همون اولش هم مشکل این بود که ولتاژ خروجی رو نسبت به کجا اندازه بگیریم.بالاخره باید یه مبنای ولتاژ باشه دیگه!!!

بحث این بود که این زمین مدار با همون منفی منبع سینوسی مشترک هست یا نه.دوستان اگه بین این دو تفاوت قائل بشین دیگه مشکل حل میشه چون ما که از هدف طراح با خبر نیستیم که.شاید اصلاً طراح به اشتباه شماتیک رو اینطوری رسم کرده باشه.

حالا اگه ولتاژ خروجی رو نسبت به زمینی که توی مدار کشیده اندازه بگیریم ، ولتاژ خروجی صفر هست ولی اگه ولتاژ خروجی رو نسبت به منفی منبع سینوسی اندازه بگیریم مثل نیم موج عمل میکنه.یعنی سیکل مثبت رو عبور میده و سیکل منفی نداره و به جاش ولتاژ ، صفر خواهد بود.
                              آره . متاسفانه توی محیط های دانشگاهی شکل موج این طور مسئله ها رو نسبت به منبع متناوب اندازه نشون می دهند . اینکه در صورت مسئله این موضوع ذکر نشده یک ضعف هست برای طراح اون سوال . من خودم نسبت به منبع گرفتم . احتمال هم می دم یا طراح ناشی بود و نگفته نسبت به کجا یا هم منظورش همون منبع بوده .
                              تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                              دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                              مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                              حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

یه مهندس باید استانداردها رو خوب بدونه وقتی یه نفر مداری میده و میگه خروجی مدار چی هست تمام تحلیلهای ما نسبت به GND هست.سوال ازما میپرسهVO را بدست اورید؟نمیگه نسبت به زمین ما باید خودمون اینو بدونیم!!!!!!!!!!!!!!درسته دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X