اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

ممنون دوست عزیز:عالی بود:فقط چند سئوال 1 ایا پتانسیومتر باید به صورت سری در مسیر مقاومت ببندم تا بشه کنترل کرد؟؟
    2برای خازنها هم ایا اینطوری هست؟ مثلا من یک خازن 22 نانو فاراد میخام که گیر نتونستم بیارم:ایا برای این هم میشه کاری کرد؟؟؟ظرفیتش را تغییر داد؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون دوست عزیز:عالی بود:فقط چند سئوال 1 ایا پتانسیومتر باید به صورت سری در مسیر مقاومت ببندم تا بشه کنترل کرد؟؟
      2برای خازنها هم ایا اینطوری هست؟ مثلا من یک خازن 22 نانو فاراد میخام که گیر نتونستم بیارم:ایا برای این هم میشه کاری کرد؟؟؟ظرفیتش را تغییر داد؟؟
      سلام
      ببین اگه می خوای متغیر باشه باید از یکی از پایه های کنار و پایه وسط استفاده کنی ،می تونی 2 تا سیم بهش لحیم کنی بعد رو برد نصب کنی اگه جاش جالب نیس یا ..واگرم جاش گوشه هاس که میتونی مستقیما وصل کنی،به نظر من با سیم وصل کن.پس شد یه پایه کنار و پایه وسط.
      اما اگه از پتاسیومتر بخوای مقدار ثابت بگیری باید از پایه های کنار استفاده کنی .
      اونی که گفتی به صورت سری ببندیش،مقاومتو دریار و به جای اون 2 پایه خالیش پایه وسط و یکی از کناری ها رو لحیم کن :biggrin:
      خازن متغیر هم داریم به اسم تریمر، ولی وقتی خازن 22 نانو داریم چرا تریمر بزاری.میتونی یه خازن 10نانو رو با 12 نانو موازی کنی یا هر عدد دیگه که 22 نانو بهت بده ،دقت کن خازن و مقاومت عکس همن یعنی مقاومت در حالت سری با هم جمع میشه و خازن در حالت موازی oo:که همون ظرفیت خازن منظورمه تغییر میکنه :nerd: و واسه همه نوع خازن صدق میکنه

و اما اینکه نوع خازنت چیه ،الکترولیتیه(مثبت منفی داره)یا نه مثل عدسیه(بهش میگن سرامیکی)یا مولتی لیره (یه چی زرد کوچیک تو مایه های عدسی)یا پولی استره (که خیلی زیادن با ولتازهای مختلف)ویا نوع میکا (از این مربع یا همون مستطیل شکله) و... :read:،کدوم نوع رو شما داری الان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تان:والا توی شماتیک مدارش زده بود 22n حالا من نمیدونم منظورش کدام نوع خازن هست!!! شاید عدسی باشه!!یک سئوال: ایا میشه به جای خازن سرامیکی ای که مثلا 22 نانو فاراد هست مثلا خازن 22 نانو از نوع هایی که در پست بالا گفتید استفاده کرد چون واحدشان یکی هست؟؟؟مولتی لایر و پلی استرو..

دیدگاه

ممنون دوست عزیز از راهنمایی تان:والا توی شماتیک مدارش زده بود 22n حالا من نمیدونم منظورش کدام نوع خازن هست!!! شاید عدسی باشه!!یک سئوال: ایا میشه به جای خازن سرامیکی ای که مثلا 22 نانو فاراد هست مثلا خازن 22 نانو از نوع هایی که در پست بالا گفتید استفاده کرد چون واحدشان یکی هست؟؟؟مولتی لایر و پلی استرو..
          بردت چاپیه یا برد بورد ازمایشگاهیه؟
          ببین من تا جایی که میدونم میکا و پولی استر از همه بهتره به نظر من بعدش مولتی لیر و بعدشم عدسی البته رنج پیکو همه عدسیه .
          ببین تو شماتیکت اگه کنار یکی از پایه های خازن علامت + گذاشته یا یه پایش رو تو پر کشیده یا کناره رنجش یه ولتاز نوشته اون الکترولیتیه.
          اگه پی سی بی یا برد چاپی داری و کوچیکه با خودت ببر و از اون نوعی که گفتم گیر (رو بردت به پینهاش می خوره یا نه، اخه بد مصب اندازه هاشون فرق میکنه)
          :nice:

دیدگاه

برد من ازمایشگاهی هست:پروجکت برد! منظور شما نفهمیدم!! پس میشه جایگزین کرد؟؟؟مشکلی توی مدار ایجاد نمیشه؟؟
            پایه های خازن توی شماتیک مدار به صورت 2 خط موازی هم اندازه هست!

دیدگاه

برد من ازمایشگاهی هست:پروجکت برد! منظور شما نفهمیدم!! پس میشه جایگزین کرد؟؟؟مشکلی توی مدار ایجاد نمیشه؟؟
              پایه های خازن توی شماتیک مدار به صورت 2 خط موازی هم اندازه هست!
              پس راحت باش ،همه رو پولی استر ارزون بگیر و ولتاز پایین(خازن غیر الکترولیتی )بازم میل خودته عدسی هم میشه و هر نوعی که دوس داری فقط قیمتش یکم با هم فرق میکنه و سعی کن دونه ای نخری میکنن تو پاچه ادم ،شرمنده ها شما بگو از هر کدوم 5 یا 10 تا بده بازم میگم به تعداد بگو بت قیمت بده نگی 1کی می خوام.اینو تجربه بهم ثابت کرده :angry: :angry:

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:اگه من از خازن پلی استر ولتاژ بالا استفاده کنم:ایا مشکلی پیش میاد؟؟؟اصلا فرقی میکنه؟؟؟
                سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:اگه من از خازن پلی استر ولتاژ بالا استفاده کنم:ایا مشکلی پیش میاد؟؟؟اصلا فرقی میکنه؟؟؟
                  سپاس
                  سلام
                  نه ،شاید اندازش فرق کنه ولی قیمتش حتمی فرق میکنه خیالت جمع.
                  مدارت چیه تا بهتر بتونم کمکت کنم

دیدگاه

تشکر:والا من مبتدی هستم و میخوام از مدار های ساده شروع کنم به بستن: توی اینترنت 100 مدار ساده با ترانزیستور+55 مدار ساده با 555 را پیدا کردم و تصمیم گرفتم تا قطعاتش را پیدا کنم و ببندم!!!این خازن 22نانویی توی این مدارها هست !! که باید بگرم تا پیدا کنم چون لیست کلی گرفتم!! راستی شما پرتئوس کار کردید؟؟؟ منبع ای سراغ دارید برای این نرم افزار اعصاب خورد کن؟؟(کتاب چاپی یا فیلم اموزشی فارسی)
                    سپاس

دیدگاه

تشکر:والا من مبتدی هستم و میخوام از مدار های ساده شروع کنم به بستن: توی اینترنت 100 مدار ساده با ترانزیستور+55 مدار ساده با 555 را پیدا کردم و تصمیم گرفتم تا قطعاتش را پیدا کنم و ببندم!!!این خازن 22نانویی توی این مدارها هست !! که باید بگرم تا پیدا کنم چون لیست کلی گرفتم!! راستی شما پرتئوس کار کردید؟؟؟ منبع ای سراغ دارید برای این نرم افزار اعصاب خورد کن؟؟(کتاب چاپی یا فیلم اموزشی فارسی)
                      سپاس
                      تو همین سایت سرچ کن میاد
                      مدار ساده می خوای ،یه منو استابل یا استابل با 555 بساز کلا 1 ساعت طول نمیکشه .

دیدگاه

ممنون: شما که ماشااله لیسانس الکترونیک داری! می تونی یک کمک کنی به ما در مورد پرتئوس!!! خیلی اذیت میکنه این نرم افزار!!!خیر ببینی!
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81061.0

دیدگاه

ممنون: شما که ماشااله لیسانس الکترونیک داری! می تونی یک کمک کنی به ما در مورد پرتئوس!!! خیلی اذیت میکنه این نرم افزار!!!خیر ببینی!
                          سلام
                          الان کافیه تو اینترنت سرچ کنی راهنمای نصب پروتئوس ....(این...یعنی ورزنش)
                          از این که من بگم خیلی بهتره
                          آموزش نصب پروتئوس 7.2 sp6
                          اول فایل اصلی رو نصب می کنی(Proteus 7.2 SP6 Professional)-در قسمت setup type گزینه اول رو انتخاب می کنی در مرحله بعد فایل licence key رو که پسوند lxk داره و درون سی دی هست رو پیدا و انتخاب می کنی، روی سطر اول کلیک می کنی تا انتخاب بشه و بعد روی install کلیک می کنی.مراحل رو دنبال می کنی تا نصب تموم بشه.
                          بعد فایل patch رو درون
                          drive:\Program Files\Labcenter Electronics\Proteus 7 Professional\BIN
                          کپی می کنی و اجرا می کنی. روی دکمه پچ کلیک می کنی تا عملیات آغاز بشه.بعد یه فایل رو نمی تونه پیدا بکنه که روی yes کلیک می کنی و فایل AVR.DLL را که درون پوشه models است رو پیدا می کنی و ok می کنی.
                          همیـــن

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            این هم اموزش پروتیوسه
                            http://tabasoomtz.persiangig.com/document/proteus.rar
                            این هم طریقه ی نصبش
                            http://tabasoomtz.persiangig.com/other/proteus%20Tarighe%20nasb%28www.bargh20.com%29.rar
                            به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

ممون دوستان:مشکلم با نصب پرتئوس که حل شده!! اموزش هایی را هم که دادید قبلا دانلود کردم ودیدم!! هیچ کدامشان به درد به خور نبودند!! یعنی جامع و کامل نبودند!!

دیدگاه

دوست عزیز هیچ کتابی جامع نمی شه
                                به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X