اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطور مقاومت خودم رو انتخاب کنم؟(چند وات؟)

هیچ کتاب الکترونیکی ای جامع نمیشه! پس چاره کار چیست؟؟؟ چطور باید یاد گرفت؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ircaspianhero
      ممنون: شما که ماشااله لیسانس الکترونیک داری! می تونی یک کمک کنی به ما در مورد پرتئوس!!! خیلی اذیت میکنه این نرم افزار!!!خیر ببینی!
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=81061.0
      پستی که دیشب فرستادم بدردت خورد داداشی،گرفتی چی به چی شد؟
      برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
      راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

برای انتخاب یک مقاومت بایدمدنظرباشد:
        1-مقداراهمی
        2-توان مقاومت
        3-درصدخطا(تولرانس)
        4-نوع مقاومت ازنظرمواد( کربنی- سیمی-اکسیدفلز- فیلم فلز،،،،،،،،،،،،،،،،،،،ویاهرنوع دیگری)
        5-نوع مقاوت ازنظرساختمان مقاومت(ثابت،،متغیر،،قابل تنظیم)
        6-وتوجه به مواردی که سایرعزیزان درپاسخ شماارائه نمودند
        محمدرضامکوندی
        WWW.MMCVANDY.BLOGFA.COM
        MMCVANDY@YAHOO.COM

دیدگاه

پستی که دیشب فرستادم بدردت خورد داداشی،گرفتی چی به چی شد؟
          دست درد نکنه: تا حدی متوجه شدم ولی چون پایه ام ضعیف هست بعضی جا ها هنگ میزنم!! ولی عشق به الکترونیک ام دیگه:کاری نمیشه کرد!!
          انشالا دکترای برق ات را از دانشگاه درجه 1 بگیری :wow: چون سخاوت به خرج دادی و فایل پرتئوس را نگاه کردی خیلی برام ارزش داشت!!!توی این انجمن بیشتر افراد رشته شان الکترونیک هست و اکثرا به این نرم افزار ها مسلط هستند ولی نمیخواهند وقتشان را 2 دقیقه خرج یک مسئله ساده کنند!!!و به افراد مبتدی کمک کنند!!! البته جسارت به کاربر های دیگر نشه!!! بعضی ها در حد توان خودشان کمک می کنند!

دیدگاه

دست درد نکنه: تا حدی متوجه شدم ولی چون پایه ام ضعیف هست بعضی جا ها هنگ میزنم!! ولی عشق به الکترونیک ام دیگه:کاری نمیشه کرد!!
            انشالا دکترای برق ات را از دانشگاه درجه 1 بگیری :wow: چون سخاوت به خرج دادی و فایل پرتئوس را نگاه کردی خیلی برام ارزش داشت!!!توی این انجمن بیشتر افراد رشته شان الکترونیک هست و اکثرا به این نرم افزار ها مسلط هستند ولی نمیخواهند وقتشان را 2 دقیقه خرج یک مسئله ساده کنند!!!و به افراد مبتدی کمک کنند!!! البته جسارت به کاربر های دیگر نشه!!! بعضی ها در حد توان خودشان کمک می کنند!
            سلام
            فردا میرم سره کاربکوب تا 2 کار میکنم اومدم خونه مدارشو برات با اموزش فیبر میزارم خوبه؟
            شرمنده فقط سر کارم ،لاینم بگم من کاری از دستم بر بیاد انجام میدم (که یا از قبل می دونستم یا تو همین سایت یاد گرفتم ویا منابع دیگه )

دیدگاه

دست ات درد نکنه!!!اگه فیلم اموزشی درست کنی که خیلی عالی میشه!!! من فقط میخوام طریقه ی کار با پرتئوس را یاد بگیرم!! تا خودم بتونم مدار طراحی کنم!!!!
              اگه به یوتیوب نگاه کنید: فیلم های اموزش تصویری هست که بنگلادشی یا هندی ها در مورد پرتئوس درست کردند!!! حالا شما این را نگاه کن و تا اخرش برو ببین چه خبره!!!

دیدگاه

هیچ کتاب الکترونیکی ای جامع نمیشه! پس چاره کار چیست؟؟؟ چطور باید یاد گرفت؟؟
                باید خودت بشینی و کار کنی و هرجاهم که مشکلی پیداکردی از دوسه کتاب بخونی ببینی چی نوشتن
                به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

سلام به همه
                  اینم از اون فایلی که قول دادم(به یکی از دوستانم) ،از ساعت 23 شروع کردم با عکس گرفتت وبقیه کارا تا نیم ساعت پیش ادامه داشت ،این تقریبا اموزسی راحت برای افراد تازه کار مثله خودمه :wow:
                  1-با استفاده از برگه پشت شبرنگ از اون پرینت میگیریم (رو Heavy تنظیم باشه پرینتر)

2-مرحله اندازه گرفتن طرح و اماده کردن اتو(یعنی بیاری وردستت) و..

3-بعد انداه گرفتن طرح(2میلیمتر برگتر بگیرین از اندازه واقعی ) فیبرو برش بنید و اماده انتقال طرح توسط اتو باشین،میتونین با کاتر فیبرو قطع کنین

4-بعد انتقال طرح اماده کردن فیبر برای مرحله اسید

5-بعد تموم شدن اسید کاری ،شستن برد ابتدا توسط اب و بعد توسط یه حلال(من از بنزین و دستمال استفاده میکنم )

بعد این مرحله من با استفاده از یه دریل متوسط و با مته 8میل سوراخ زدم دقت کنید کم کم دستتون میاد :evil: ( یا از این ارمیچر ها بگیرید)]دقت کنید 3نظام رو بخرید حتما ،بگی به فروشنده بهت میده
                  اگه ترکهاتون خوب نیافتاد :angry: با مازیک مدار چاپی یا مازیک سی دی اونو ترمیم کنید.دقت داشته باشد سطح اسد هر چی کمتر باشه بهتره (تجربی بدست اومد)

خب ادامه کار :
                  اینو 2باره میزارم

6-سوراخ کاری با دریل و مته 8میل

7-نصب قطعات (در محل نصب پلاریته ها دقت کنید ، میتونید رو بورد با مازیک پلاریته ،اندازه و نوع هر قطعه رو یه جا بنویسین ،خودتون رو راحت کنید با این کار) :nerd:

8-راه اندازی مدار که کار کرد (دقت کنید تو عکس چون ال ای دی قرمزه جالب نیس عوضش کردم )

9-گرفتن عکس از پشت قطعه و لحیم کاری(پیشنهاد میکنم بعد از کار با یه بورس نرم و ماده حلال روی پشت فیبر بکشید{من از مسواک و بنزین استفاده میکنم) ،هم تمیزی و هم جلوگیری از اتصال بین پین های نزدی که ممکنه اشغال اهنی و ریزی رفته باشه) :job:

لینک مستقیم
                  http://www.8pic.ir/images/44780666941568606604.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/38926369072266381727.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/38306018466526102809.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/22162904115332714477.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/68708812037965894201.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/83485623755103148735.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/03239205929667808050.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/51016452813259041194.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/51507790322589574962.jpg
                  http://www.8pic.ir/images/37370501983836326999.jpg

اینم یه فیلم از کار دستگاه ، دقت کنید که سرعت چشمک زدنشون خیلی بالاس و باید یکم دقت کنین.

لینک مستقیم
                  http://p30up.ir/images/2tyl3fow6snv8pljsaf.zip

درود بر همه ،موفق باشین
                  برم بخوابم که صبح زود باید برم سر کار(6 صبح :eek

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:عالی بود!!! :applause:
                    چند سئوال داشتم
                    1.این مداری که پیاده کردی همان مدار فلاشر 555 هست که مدارش را برای شبیه سازی قرار دادم :هست؟؟؟
                    2.از چه نوع خازنهایی در این مدار استفاده کردی؟؟
                    3.ابعاد فیبرت چند در چند هست؟؟؟
                    4.pcb را که توی پرتئوس طراحی کردی به صورت auto route هست؟؟؟ یا دستی؟؟؟
                    سپاس

دیدگاه

ممنون دوست عزیز:عالی بود!!! :applause:
                      چند سئوال داشتم
                      1.این مداری که پیاده کردی همان مدار فلاشر 555 هست که مدارش را برای شبیه سازی قرار دادم :هست؟؟؟
                      2.از چه نوع خازنهایی در این مدار استفاده کردی؟؟
                      3.ابعاد فیبرت چند در چند هست؟؟؟
                      4.pcb را که توی پرتئوس طراحی کردی به صورت auto route هست؟؟؟ یا دستی؟؟؟
                      سپاس
                      سلام
                      1-اره همونه ولی واسه شما 2 3تا مشکل داشت حلش کردم و فایل پوشه رو کامل قرار دادم
                      2-اون ابی عدسیه (فک کنم oo و اون سیاهه الکترولیته
                      3-اندازه فیبرم که واست فرستادم قبلا ،اگه یادت باشه فایل رو فرستادی اصلاحش کردم و تو همون پست نوشتم اندازه فیبر 3در3سانتیمتر: که من 3.2 در 3.2 گرفتم تا یکم جای بازی داشته باشم :nice:
                      4-اره اتو روت هست :
                      -از قسمت tool میزنی design rule manager
                      2-سربرگ Net classes از قسمت پنجره کشویی Net classes هم signal و هم power رو باید از قسمت سمت راست همون صفحه ،Pair1رو هر 2شونو باتم(Bottom copper) کنی
                      تمام
                      حالا میخوام اگه فرصت شد این چشمک زدنشو اروم تر کنم
                      داداشی اگه مشهدی هستی یه روز برو سعدی 30هزار وردار فیبر خام اسید و....مورد نیازتو بگیر(حالا50 ورداشتی بهتر )تا خودت دست بکار نشی 2تا بورد خراب نکنی راه نمیوفتی.
                      بسم الله بگو شروع کن پی سی بی مدار دیگه ای رو بکش بعد بزار همین جا تا اگه در حد تواناییم بود رفع ایرادش کنم(شرمنده این روزا خستم یکم :mrgreen
                      :nerd:

دیدگاه

-از قسمت tool میزنی design rule manager
                        2-سربرگ Net classes از قسمت پنجره کشویی Net classes هم signal و هم power رو باید از قسمت سمت راست همون صفحه ،Pair1رو هر 2شونو باتم(Bottom copper) کنی
                        اصلا متوجه نشدم چی گفتید!! حتما باید کتاب بخرم مطالعه کنم!!
                        داداشی اگه مشهدی هستی یه روز برو سعدی 30هزار وردار فیبر خام اسید و....مورد نیازتو بگیر(حالا50 ورداشتی بهتر )تا خودت دست بکار نشی 2تا بورد خراب نکنی راه نمیوفتی.
                        بسم الله بگو شروع کن پی سی بی مدار دیگه ای رو بکش بعد بزار همین جا تا اگه در حد تواناییم بود رفع ایرادش کنم(شرمنده این روزا خستم یکم :mrgreen
                        :nerd:
                        متاسفانه مشهد زندگی نمی کنم!! دسترسی ام به منابع زیاد جالب نیست! منظورتون از 30 هزار چی هست؟؟؟فیبر خام بگیرم!!!

دیدگاه

با سلام بر دوستان
                          من یک خازن الکترولیتی گرفتم 1000 میکرو فاراد 63 ولت !!! این خازن پایه مثبت و منفی نداره!!! میخواستم بدونم علتش چی هست؟؟؟ مگه خازنهای شمیایی قطب مثبت و منفی ندارند؟!!

دیدگاه

اصلا متوجه نشدم چی گفتید!! حتما باید کتاب بخرم مطالعه کنم!!متاسفانه مشهد زندگی نمی کنم!! دسترسی ام به منابع زیاد جالب نیست! منظورتون از 30 هزار چی هست؟؟؟فیبر خام بگیرم!!!
                            برا قسمت اول بری تو ارس میفهمی

نه 30 هزار فیبر نخری ،هر چقد لام داری بخر+اسید+سایر لوازم وقطعات مورد نیاز

دیدگاه

با سلام بر دوستان
                              من یک خازن الکترولیتی گرفتم 1000 میکرو فاراد 63 ولت !!! این خازن پایه مثبت و منفی نداره!!! میخواستم بدونم علتش چی هست؟؟؟ مگه خازنهای شمیایی قطب مثبت و منفی ندارند؟!!
                              :question:

دیدگاه

:question:
                                خب اسمش روشه دیگه ،الکترولیته واین خانها معمولا در ظرفیتهای بزرگ و در رنج فاراد اند که با میکرو نشون میدن(میکرو فاراد ، یعنی من تا الان خازن 100نانو الکتریکی ندیدم oo

بازم یه سرچ کنی اطلاعات زیاد میاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X