اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کاربرد مفهوم تطبیق امپدانس چی هست ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کاربرد مفهوم تطبیق امپدانس چی هست ؟؟؟

سلام ...
    کاربرد مفهوم تطبیق امپدانس چی هست ...
    سپاس معلمی را که اندیشیدنم آموخت .... نه اندیشه ها را

پاسخ : کاربرد مفهوم تطبیق امپدانس چی هست ؟؟؟

با سلام
    کاربرد تطبیق امپدانس برای انتقال حداکثر انرژی از طبقه نهایی مدار به بار میباشد.
    اگر امپدانس بار ZL باشد و امپدانس طبقه خروجی مدار Zs باشد در صورتیکه
    ZL*=Zs (* علامت [s]کانولوشن[/s] مزدوج هست)
    حداکثر انتقال انرژی به بار صورت خواهد گرفت.
    و در زمانی که
    ZL=Zs باشد کمترین انرژی انتقال خواهد یافت.
    http://imenbazar.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری
      با سلام
      اگر امپدانس بار ZL باشد و امپدانس طبقه خروجی مدار Zs باشد در صورتیکه
      ZL*=Zs (* علامت کانولوشن هست)
      حداکثر انتقال انرژی به بار صورت خواهد گرفت.
      و در زمانی که
      ZL=Zs باشد کمترین انرژی انتقال خواهد یافت.
      مطمئنید که * اینجا علامت کانولوشن هستش!؟ تا جایی که یادمه علامت مزدوج بود
      اگه ZL=Zs باشه در حالتی که مثلا اهمی خالص باشه اتفاقا بیشترین توان انتقال پیدا میکنه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan004600
        اگه ZL=Zs باشه در حالتی که مثلا اهمی خالص باشه اتفاقا بیشترین توان انتقال پیدا میکنه
        با سلام
        فکر کنم پیر شدم دیگه باید بازنشست بشم
        منظورم این بود که قسمت موهومی را منفی کنیم.
        همون مزدوج که شما فرمودین درسته

دیدگاه

سلام ...
          ببینین ...مثلا من یکی از کاربردهاش رو که تو جایی باهاش برخورد کردم رو میگم ...
          شرکتی میخواست یه GPS Traker بسازه و توسط GPRS محل Tracker رو گزارش کنه ... مشگل اینجا بود که باید به نحوی میتونستن متوجه بشن آنتن GPS به سیستم وصل هست یا نه { چون برخی از راننده ها آنتن رو میکنن و گزارش میدن دستگاه خودش خراب بود } این قسمت از پروژه حل نشد ... تا اینکه یک آنالوگ کار قوی اومد و این مساله رو از طریق تطبیق امپدانس حل کرد ... ( من فقط همینو میدونم ) و مدار واسطی ساخت که توسط اون وصل بودن یا نبودن آنتن رو به میکرو گزارش میداد ....

خوب ... من نمیدونم این یعنی چی !!! چجوری این کارو کرده !!! کسی میتونه بگه ایشون چجوری و با چه مداری و با چه دیدی این کارو کرده ....

ممنون .
          سپاس معلمی را که اندیشیدنم آموخت .... نه اندیشه ها را

دیدگاه

سلام

احمالا از یه کوپلر و rf power detector استفاده کرده
            مشکلی نیست که آسان نشود مرد میخواهد که هراسان نشود

دیدگاه

سلام.جسارتا عرض میکنم اینکه شما فرمودید کاملا صحیحه ولی تا اونجاییکه من خاطرم هست مختص طبقه نهایی و بار نیست بلکه در تقویت کننده های چندطبقه هم برای ارتباط بین طبقات جهت دریافت حداکثر بازده از تطابق امپدانس طبقه خروجی با ورودی طبقه بعد استفاده میشه.اگراشتباهه لطفا تصحیح فرمایید
              کسی میتونه بگه ایشون چجوری و با چه مداری و با چه دیدی این کارو کرده
              آنتن هم به نوعی بار محسوب میشه و تمامی مدارات فرستنده برای تحویل حداکثر قدرت به آنتن باید از تطابق امپدانس بین خروجی مدار و آنتن استفاده کنند که اصطلاحا مچینگ آنتن نامیده میشه.فکر کنم ایشون مداری ساختند که به یک پردازنده مجهزه که توسط واسطه های زیادی میتونه وجود آنتن رو سنس کنه که یکی از اونها میتونه گرفتن یک بازخورد ساده توسط بافر از آنتن باشه که به گونه ای تنظیم شده تا کوچکترین تغییر در فاکتورهای اصلی رو به پردازنده اعلام کنه .در صورت جدا شدن آنتن از اونجا که امکان مخابره هم قطع میشه براحتی یک کد روی حافظه پردازنده ذخیره میکنه که فقط توسط وسیله ای خاص قابل خواندنه.البته از سیمکارت هم میشه برای ارسال پیام استفاده کرد که البته اون هم قابل دور زدن هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behrouz_t
                سلام.جسارتا عرض میکنم اینکه شما فرمودید کاملا صحیحه ولی تا اونجاییکه من خاطرم هست مختص طبقه نهایی و بار نیست بلکه در تقویت کننده های چندطبقه هم برای ارتباط بین طبقات جهت دریافت حداکثر بازده از تطابق امپدانس طبقه خروجی با ورودی طبقه بعد استفاده میشه
                با سلام
                صحبت شما صحیحه برای انتقال راحت تر مطلب و وارد نشدن به جزئیات خلاصه کردمش!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید ایلخانی
                  سلام ...
                  همونطور که دوستان گفتن تطبیق امپدانس برایه انتقال حداکثر توان به باره. یعنی وقتی یه تقویت کننده میخواد به بار متصل بشه برایه این که حداکثر توانش منتقل بشه نیازمند اینه که مقاوت خروجیش با مقاومت ورودی بار برابر باشه

دیدگاه

انتقال حداکثر توان به بار

با سلام
                    برای انتقال حداکثر توان به بار باید مقاومت منبع با مقاومت بار برابر باشد
                    ممنون میشم اثبات ریاضی علت (برابری مقاومت منبع با مقاومت بار ) رو اگه میدونین بگین.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan004600
                      لطفا در بگین Zl و ZS چطوری بدست میان و مزدوج یعنی چه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mirza1
                        همونطور که دوستان گفتن تطبیق امپدانس برایه انتقال حداکثر توان به باره. یعنی وقتی یه تقویت کننده میخواد به بار متصل بشه برایه این که حداکثر توانش منتقل بشه نیازمند اینه که مقاوت خروجیش با مقاومت ورودی بار برابر باشه
                        دوست عزیز لطفا با روابط نشون بده چطوری وقتی مقاومت بار با مقاومت مدار فرستنده سیگنال برابره بیشترین انرژی به مصرف کننده میرسه ؟ سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید ایلخانی نمایش پست ها
                          سلام ...
                          دوست عزیز فک کنم این پی دی اف یکم از سوالتو جواب بده
                          تا حدودی تونست سوالات منو تو زمینه تطبیق امپدانس جواب بده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X