اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بررسی دقیق یکتای آمپر ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

بررسی دقیق یکتای آمپر ساعت

با سلام خدمت دوستان ...
    سوالی که میخواستم از دوستان بپرسم این هستش که یکای AH واحد توان هستش ... یا واحد بار الکتریکی ....

توی این فرم جاهایی بوده که این مشخصه رو واحد توان معرفی کردن ... مثلا گفتن ...

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    دوست عزیز arvinfx
    فرض کن که روی یه باطری نوشته باشه 50AH.
    این یعنی اینکه اگر 50 آمپر از باطری جریان(همون بار الکتریکی)کشیده بشه تا یک ساعت باطری برات کار میکنه.
    یا اگر شما خواسته باشی 5 آمپر از اون بکشی،تا 10 ساعت متوالی میتونی ازش استفاده کنی.
    فکر کنم همه چیز تو فرمول واضح باشه.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    از طرف دیگر برداشت دیگری هم میتوان از این یکتا کرد ...(برداشت خودم )

میدانیم q=it بنابراین i=q/t حال دو طرف این معادله را در t ضرب میکنیم .... it=q بنابراین واحد AH که از نوع it میباشد
    مفهوم بار الکتریکی ذخیره شده در باتری را میرساند .... اگر اینگونه باشد ؟؟؟ اصلا دانستن میزان باری که میتوان در یک باتری ذخیره کرد
    به چه درد من میخوره ؟؟؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سپاس معلمی را که اندیشیدنم آموخت .... نه اندیشه ها را

پاسخ : بررسی دقیق یکتای آمپر ساعت

سلام.طبیعتا مهمترین پارامترهای یک باتری یکی ولتاژ اون هست یکی هم انرژی ای که میشه درش ذخیره کرد.میدونیم انرژی حاصلضرب توان در زمانه و توان هم حاصلضرب ولتاژ در جریان.یعنی E=P.t
    P=V.I
    پس: E=V.I.t

پس حاصلضرب آمپرساعت باتری در ولتاژش بیان میکنه که باتری چقدر میتونه انرژی ذخیره کنه.پس طبیعتا انرژی قابل ذخیره در باتری نشون میده که چقدر میتونه انرژی رو برای مصرف کننده تامین کنه مثلا در یک سیستم برق خورشیدی جدا از شبکه توزیع که انرژی الکتریکی رو اغلب در باتری ذخیره میکنندبه ازای n کیلووات ساعت انرژی مصرفی در "یک" روز باید باتریهایی داشته باشیم که در مجموع قابلیت ذخیره سازی n کیلووات ساعت انرژی رو داشته باشن.(با فرض اینکه همه چی ایده آل باشه و با صرف نظر از اینکه به خاطر مسایل تلفات باید ظرفیت باتریهارو 1.8 برابر بیش از چیزی در نظر بگیریم که محاسبه میکنیم.)

دیدگاه

پاسخ : بررسی دقیق یکتای آمپر ساعت

سلام
      طبق تعریف یک امپر یک کولن بار الکتریکی است که در زمان یک ثانیه از رسانا عبور میکند.اگر این یک امپر (یک کولن)اختلاف پتانسیل یک ولت را داشته باشد
      یک وات توان خواهد داشت. حال اگر یک کولن بار(جدا از واحد زمان) اختلاف پتانسیل یک ولت داشته باشد یک ژول انرژی خواهد داشت.
      P=I.V=Q.V.t E=Q.V
      من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X