اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

شارژ باتری 6 ولتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : شارژ باتری 6 ولتی

خیلی ممنون دوست عزیز :applause:
    همون 6 ولت تخت رو نیاز دارم.
    اگه میشه یه جدولی باشه که همه نوع باتری رو مثلا لیتیوم هم حساب شه.
    شما این همه اطلاعات رو از کجا گرفتی؟کتاب خاصی در مورد باتری هست؟
    ممنون oo: :nerd:
    به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
    (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hosseinam1370
      اگه میشه یه جدولی باشه که همه نوع باتری رو مثلا لیتیوم هم حساب شه.
      شما این همه اطلاعات رو از کجا گرفتی؟کتاب خاصی در مورد باتری هست؟
      اطلاعات مربوط به هر نوع باطری متفاوت با دیگر باطری هاست و نمیشه به هم ربطشون داد و باید به راهنما مربوط به همون نوع باطری مراجعه کرد.
      World Wide Web.من تا حالا کتابی ندیدم.

http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://student2011.persiangig.com/document/SLA%20Battery%20Charge.zip
      امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
      از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.

دیدگاه

این واحد c یعنی چند میلی آمپر؟
        من برای مداری میخوام از باتری موبایل استفاده کنم. روی بعضی از مدل های نوکیا نوشته 5c ولی برای بقیه چیزی ننوشته، این c همون c هست یا نه؟
        دقیقا واحد c بیانگر چی هست؟
        روی باتری ها به طور مثال نوشته که 1500 میلی آمپر بر ساعت ولی برای طول عمر باتری نباید همچین جریانی ازش کشیده بشه؛ درسته؟ جریان مجاز شارژ و مصرف باتری رو از کجا باید تشخیص داد؟
        اگر از تاپیکی بدتون میاد...
        اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
        اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
        ...بگین که
        [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
          این واحد c یعنی چند میلی آمپر؟
          من برای مداری میخوام از باتری موبایل استفاده کنم. روی بعضی از مدل های نوکیا نوشته 5c ولی برای بقیه چیزی ننوشته، این c همون c هست یا نه؟
          دقیقا واحد c بیانگر چی هست؟
          روی باتری ها به طور مثال نوشته که 1500 میلی آمپر بر ساعت ولی برای طول عمر باتری نباید همچین جریانی ازش کشیده بشه؛ درسته؟ جریان مجاز شارژ و مصرف باتری رو از کجا باید تشخیص داد؟
          C یعنی CURRENT به معنی واحد جریان هستش. مثلا 1C یعنی (1*جریان نامی باطری).0.1C یعنی یکدهم جریان نامی و ... .
          5C که مینویسه اسم باطری هست نه مشخصات اون.
          هر چی جریان و دفعات شارژ و دشارژ باطری و دمای اون کمتر باشه عمرشم بیشتره.مثلا اگر باطری 6V دوستمون تا حداکثر تا 60% دشارژ بشه اگر در دمای 60 درجه شارژ بشه 1.5 سال و در دمای 20 درجه 8 سال عمر میکنه.اگر با جریان 0.2C در دمای 20 درجه تا 200 بار و اگر با 0.1C شارژ بشه تا 400 بار میشه ازش استفاده کرد تا هر سلول ولتاژش به 1.7V برسه و اگر دشارژ 20% باشه تعداد دفعات سیکل قابل شارژ به 800 بار میرسه.
          کاتالوگ اون باطری رو گردی پیدا می کنی.
          امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.

دیدگاه

سلام.
            یعنی باتری 6 ولتی خشک من تا خالیه خالی بشه و بعد شارژ کنم براش ضرر داره.خوب نفهمیدم تا چقدر برسه باید شارژش کنم>میشه یه کوچولو بگین باتری من کی نیاز به شارژ داره؟
            در ضمن میشه از adc میکرو استفاده کرد و میزان شارژ رو اندازه گرفت؟
            همش مزاحمت میشم ببخشید واسه یه طرحم که باید به مردم بفروشم باید اطلاعات من کامل باشه تا خوب بسازمش.ممنون.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

یعنی باتری 6 ولتی خشک من تا خالیه خالی بشه و بعد شارژ کنم براش ضرر داره.
              خوب نفهمیدم تا چقدر برسه باید شارژش کنم>میشه یه کوچولو بگین باتری من کی نیاز به شارژ داره؟
              در ضمن میشه از adc میکرو استفاده کرد و میزان شارژ رو اندازه گرفت؟
              به شدت
              تا 6.25V ولی اگر عمر باطری برات مهم نیست تا 5.25V که با جریان دشارژ 50mA بیش از 20 ساعت طول میکشه.
              بله میشه
              قابلی نداره

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                میخاستم بدونم که من اگه بخام یه باتری 6 ولتی به مدت 2 روز شارژ داشته باشه که در حالت عادی 50میلی آمپر تو این 2 روز.
                و تو این دو روز 30 بار که هر بار به مدت 2 ثانیه ،500 میلی آمپر بکشد <چه باتری باید بگیرم؟
                پیشنهاد شما چیه؟
                در ضمن من این باتری 6 ولتی رو تا 7.4 شارژ میکنم وقتی که شارژر رو میگیرم میآد روی 6.5 حدودا وای میسته.این درسته؟
                ببخشیدا منظور از capacity و cycle life تو باتری چیه؟رو نمودار نوشته.
                میدونم سوالاتم طولانی شد، شما به بزرگواری خودتون ببخشید چون تو دانشگامون کسی نیست این همه اطلاعات در مورد باتری داشته باشه<از چندتا دکترآی برق پرسیدم هم اطلاعاتی در مورد باتری نداشتن.رشته من هم برق قدرت.حالا مزاحم شما شدیم دیگه.
                ممنون که پاسخ میدهید.
                (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

1.میخاستم بدونم که من اگه بخام یه باتری 6 ولتی به مدت 2 روز شارژ داشته باشه که در حالت عادی 50میلی آمپر تو این 2 روز.
                  و تو این دو روز 30 بار که هر بار به مدت 2 ثانیه ،500 میلی آمپر بکشد <چه باتری باید بگیرم؟

2.در ضمن من این باتری 6 ولتی رو تا 7.4 شارژ میکنم وقتی که شارژر رو میگیرم میآد روی 6.5 حدودا وای میسته.این درسته؟

3.منظور از capacity و cycle life تو باتری چیه؟رو نمودار نوشته.
                  500ma/3600=0.14ma. 1
                  0.14ma*30=4.2ma
                  شما 4.2ma در این دو روز نیاز دارید.
                  ۲.فول شارژ باطری شما میشه 6.7v-6.9v
                  پس هنوز جای شارژ داشته.
                  ۳.capacity یعنی ظرفیت
                  cycle life یعنی دوره عمر باطری

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X