اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخاست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخاست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

من مداری احتیاج دارم که توی این بازده کار کنه ولی هیچی با اوپ آمپ ها ور میرم کمتر به نتیجه میرسم یا تاخیر دارن یا اصلا نمیفهمن که از 0 داره رد میشه یانه!
    تازه هر ای سی هم یه افستی داره که نمیدونم دقیقا" باید چیکارش کنم! :eek:

پاسخ : درخاست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

بگی کراس اور یعنی چی شاید چیزی به ذهنم برسه. منظورت گذر از صفره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      بگی کراس اور یعنی چی شاید چیزی به ذهنم برسه. منظورت گذر از صفره؟
      آره همون باید گزر از صفر رو تشخیص بدم با دقت بالا

دیدگاه

خب tlc272 افستش خیییییییلی کمه. شاید باهاش بتونی نتیجه بگیری. به هر حال اگه چیزی به ذهنم رسید همینجا میگم. فقط منظورتو متوجه نشدم از 1 تا 200 میلی. منظور ا میلی یا یک ولت؟
        شکل موج هم حتما سینوسیه دیگه!!! خودمونیم سینوسی 200 میلی از کجا اوردی؟

دیدگاه

فکر کنم شما به یک فیلتر میان گذر نیاز داری. کاربرد کراس اوور هم معمولا تفکیک صدا برای خروجی چند نوع بلندگو(تیوتر-میدرنج-باس) هست. درسته؟
          اگر از تاپیکی بدتون میاد...
          اگر با استارتر تاپیکی مشکل دارین...
          اگر خواستین تاپیکی فراموش بشه...
          ...بگین که
          [glow=red,2,300]من تو اون تاپیک پستی ارسال کنم.[/glow]

دیدگاه

خب tlc272 افستش خیییییییلی کمه. شاید باهاش بتونی نتیجه بگیری. به هر حال اگه چیزی به ذهنم رسید همینجا میگم. فقط منظورتو متوجه نشدم از 1 تا 200 میلی. منظور ا میلی یا یک ولت؟
            شکل موج هم حتما سینوسیه دیگه!!! خودمونیم سینوسی 200 میلی از کجا اوردی؟
            راستش من یه نمونه برداری باید از جریان 22 A انجام بدم و از روش شکل موج باید بفهمم چقدر اختلاف فاز با ولتاژ داره همین! واسه اینکه روی 22A تلفات خیلی نشه باید یه مقاومت خیلی کم برای تقسیم مقاومتی در نظر بگیرم برای همین 0.0013 اهم در اومد و پیکش تا V0.2 میره... که این قظیه آفست یا حالا هرکوفتی که هست منو توی دردشر انداخته!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط montaghed
              فکر کنم شما به یک فیلتر میان گذر نیاز داری. کاربرد کراس اوور هم معمولا تفکیک صدا برای خروجی چند نوع بلندگو(تیوتر-میدرنج-باس) هست. درسته؟
              دیدم برای صدا یه برنامه هایی داره ولی برای تفکید صدا از فیتر ها استفاده میکنن...

دیدگاه

هووووووووووفففف. کلی تایپیدم یه دفه فایرفاکس بسته شد. دوباره......

چرا اینجوری اخه؟؟؟؟ یه ct 100/5 بزار جریان 22 امپرت میشه حدود 1 امپر. اینجوری میتونی ولتاژ افت روی نمونه گیرت رو افزایش بدی. و دقت کارت رو بالا ببری. فاز هم دقتشو تو ct از دست نمیده. میمونه اندازه گیری اختلاف فاز!!! هر دوتا سیگنال رو بده به یه شیفت دتکتور. از نوع xor هر دو تا رو مربعی بکنی بدی به یه xor اگه اختلاف فاز 0 درجه باشه خروجی pwm صفر درصد داری و اگه بشه 180 درجه pwm صد در صد میشه. برای اندازه گیری دقیق انتگرال گیر سخت افزاری نزاری بهتره. دقتتو پایین میاره. خروجی xor رو مستقیم با میکرو بخون و با توجه به دیوتی سایکل میتونی اختلاف فاز رو بدست بیاری.

دیدگاه

چرا اینجوری اخه؟؟؟؟ یه ct 100/5 بزار جریان 22 امپرت میشه حدود 1 امپر. اینجوری میتونی ولتاژ افت روی نمونه گیرت رو افزایش بدی. و دقت کارت رو بالا ببری. فاز هم دقتشو تو ct از دست نمیده. میمونه اندازه گیری اختلاف فاز!!! هر دوتا سیگنال رو بده به یه شیفت دتکتور. از نوع xor هر دو تا رو مربعی بکنی بدی به یه xor اگه اختلاف فاز 0 درجه باشه خروجی pwm صفر درصد داری و اگه بشه 180 درجه pwm صد در صد میشه. برای اندازه گیری دقیق انتگرال گیر سخت افزاری نزاری بهتره. دقتتو پایین میاره. خروجی xor رو مستقیم با میکرو بخون و با توجه به دیوتی سایکل میتونی اختلاف فاز رو بدست بیاری.
                  میدونم عجب کوفتیه این برنامه ....

آخه CT 22A میدونی هستش چقدر میشه!؟ من میخام جمع و جور باشه و کم هزینه. چون دستگاه پرتابل قراره باشه. و اینکه من هنزو مطمعن نیستم 22 آمپر چقدره هستش!

شیفت دتکتور دیگه چیه؟ :question:

دیدگاه

ct صد به پنج قرار نیست هستش هیچ قدری بشه برادر. تو بازار قیمتش دو سه سال پیش چار پنج تومن بود. ct رو با جاش میفروشن تو بازار برق صنعتی. اثر هال هم خوب چیزیه. خب یه راه دیگه. اصلا ct نزار. با یه tlc272 که یه بارم گفتم اخرت افسته (در حد صد میکرو ولت) تقویتش کن و جریانو اندازه بگیر.
                    گفتم شیفت دتکتور چیه دیگه. یه دونه گیت xor. از این ساده تر و دقیق تر و بی دردسر تر با هیچی نمیتونی اندازه گیری بکنی.

دیدگاه

پاسخ : درخواست مدار Cross over برای ولتاژ بین 1 تا 200mV

ct صد به پنج قرار نیست هستش هیچ قدری بشه برادر. تو بازار قیمتش دو سه سال پیش چار پنج تومن بود. ct رو با جاش میفروشن تو بازار برق صنعتی. اثر هال هم خوب چیزیه. خب یه راه دیگه. اصلا ct نزار. با یه tlc272 که یه بارم گفتم اخرت افسته (در حد صد میکرو ولت) تقویتش کن و جریانو اندازه بگیر.
                      گفتم شیفت دتکتور چیه دیگه. یه دونه گیت xor. از این ساده تر و دقیق تر و بی دردسر تر با هیچی نمیتونی اندازه گیری بکنی.
                      چجوری اینجوری:

موجها باهم 60 درجه اختلاف فاز دارن

ولی وقتی بیشتر از 90 درجه میشه دیگه همو پوشش نمیدن و اینطوری میشه

دیدگاه

سیگنال رو مربعی بکن با یه مقایسه کننده بعد بده بهش. کجای دنیا دیدی به ورودی گیت دیجیتال سیگنال انالوگ بدن؟

دیدگاه

اختلاف 90 درجه

اختلاف 0 درجه

اختلاف 180 درجه

دیدگاه

مشکل دقیقا" از همینجا شرو شد که وقتی دامنه ولتاژ کمه از 0 عبور نمیکنه و نمیشه تشخیصش داد چرا؟ چون آفست داره. اگر میشه بگید چطوری یه مقایسه کننده برای این Xor درست کنم که این مشکل رو نداشته باشه :redface:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              مشکل دقیقا" از همینجا شرو شد که وقتی دامنه ولتاژ کمه از 0 عبور نمیکنه و نمیشه تشخیصش داد چرا؟ چون آفست داره. اگر میشه بگید چطوری یه مقایسه کننده برای این Xor درست کنم که این مشکل رو نداشته باشه :redface:
                              مثکه کل نوشته هامو نصفه میخونیا. خداییش نهصد کیلوبایت بیشتر نبود دیتاشیت قطعه ای که معرفی کردم. بگیر نگاش کن. تغذیه دوبل نیازی نداره ورودی میتونه از -0.3 ولت تا ولتاژ vcc داشته باشه. افستشم ماگزیمم 1 میلی ولته. اصن این اپ امپ خداس. با این اپ امپ یه تقویت کننده ببند این ولتاژ کم رو تقویت کن. راه حل های بهتری هم هست ولی.... باید یه خورده برنامه نویسیت خوب باشه. اگه خوبه بگو بگم چیکار کنی که ولتاژ دو سر مقاومت رو مستقیم بدی به میکرو و همه چی رو ازش بخونی. بازم میگم بهتریم راه حل استفاده از ct صنعتیه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X