بستگی داره چقدر جریان بخوای ازش بکشی. البته واضحه که کمترین تلفات رو با رگولاتور میتونی به دست بیاری. اگه کمتر از یه آمپر جریان می خوای 7405 برای 5 ولت و lf33 برای 3.3 ولت. اما خب اینا نهایتا تا 300 میلی آمپر میتونن جواب بدند.
اگه بین یک تا دو آمپر می خوای lm2575 خوبه. که البته 3.3 فکر نکنم داشته باشه . 5 ولتش هستو 12 و متغیرش.
اگه جریان بالاتر در حد 2-3 آمپر بخوای هم lm2576 هست که اینم مثل قبلی سه تا رنج ولتاژ داره 5 ولت 12 ولت و adj که سومی ولتاژ متغیر میده اما اینو هم بعید میدونم 3.3 ولت رو بده بهت. پیشنهاد دیگه هم برای 5 ولت 7805 قابلمه ایه که من ندیدم فقط شنیدم که این هم تا 3 آمپر میده .
اگه بین 3 و 4 آمپر کارتو را میندازه دو تا رگولاتور قابلمه ایه دیگه هم هستند که تا 4 آمپر میدند lm338-lm350
و اگه بیشتر از 4 آمپر میخوای اطلاعی ندارم یه سرچی بزن . اگر هم پیدا نکردی میتونی چند تا از اینایی که گفتم رو بذاری البته موازی کردنشون که خیلی عاقلانه نیست مگه اینکه مدارت چند تا مصرف کننده مجزا داشته باشه که زمیناش رو یکی کنی و vcc هر کدوم از مصرف کننده ها رو به یکی از رگلاتورها بدی. اگر هم که نمیشه مصرف کننده ها رو تفکیک کنی دیگه نمیدونم فکر کنم باید بشینی دعا کنی دانشمندا یه کاری بکنند. البته اگه تا حالا نکرده باشند.
از رگلاتور که بگذریم راه های دیگه ای هم هست مثل تقسیم ولتاژ. که خب تلفات بالایی داره. و فعلا توصیه نمیشه زورتو ، رو رگلاتور بزن ببینیم چی میشه فعلا.
عرض شود که در اینترنت سرچ کنی راحتتره ولی یه مورد دیگه هم که باید بگم اینه که اگه جریانت پایینه می تونی از آی سی سوئیچینگ استفاده کنی که کامل کامله و فقط سلف و خازنش رو باید بذاری و خیلی ارزون تره
در ضمن مورد قبل یک کنترلر هم می خواد که یادم رفت بگم :redface:
مثال:UA78S40
مردم شهری که همه در آن می لنگند/ به کسی که راه راست میرود می خندند
البته تو این آی سی میشه با اضافه کردن یک ترانزیستور جریانشو زیاد تر هم کرد که توی دیتا شیتش توضیح داده
دیتا شیتو از این آدرس بگیر www.datasheetcatalog.com
خود آی سی فقط 1.5 آمپر می ده
آی دیگه شرمنده باید بپیچی
قطر سیمش رو حواست باشه که جریانتو تامین کنه مثلا برای 1.5 آمپر سیم لاکی نمره 0.25 خوبه
نقش سلف با ترکیب خازن برای صاف کردن ولتاژه
زیاد هم دقیق نبود عیب نداره
مثلا اگه 10 میلی هانری خواست شما پیچیدی شد 12 میلی هانری مشکلی پیش نمیاد و همینطور برای خازن
واسه سلفش ببین چقدر می خواد شاید بشه از روی منابع تغذیه سوئیچینگ خراب دیگه پیدا کنی
فوقش اگه خیلی زیاد بود یه کم ازش کم کن درست میشه
دیدگاه