اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رله

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رله

نوشته اصلی توسط dariai
    دم همه بچه هایی که توضیح دادن گرم!
    بعضیا مثل من بلد نیستن اما تا یه سوال مبتدی بپرسن برخی دوستان انگار که حرف بدی زده باشیم شروع می کنن به مورد عنایت قرار دادن ما، البته از حق نگذریم که دوستانی هم هستند که با سعه صدر مشکل مورد نظر رو حل می کنن.
    درسته اول باید سرچ کرد و مطالعه کرد و بعد سوال بپرسید اما گاهی هم پیش میاد طرف نمیتونه جوابش رو پیدا کنه و یا غیره...
    یادمون نره انجمنه، یعنی گفتگو و بحث باید باشه پس بزارید بقیه هم حرف بزنن. شاید در موضوعی من کم اطلاع باشم اما در موضوعی دیگه که در تخصص من هست شاید شما کم اطلاع باشید! پس شایسته نیست همدیگر رو خدای نکرده تحقیر کنیم.
    به قول معروف: درخت هرچه پر بارتر، افتاده تر...

همگی موفق باشید.
    دوست من امیدوارم دیگه کسی در این مورد صحبت نکنه چون مطلب به انحراف کشیده میشه ، اما باید یه چیز رو بگم ، دقت کنید جایی که دوستان تند صحبت کردند به این خاطره که واقعا طرف میتونسته با فقط و فقط یه سرچ کوچیک یا مطالعه یه کتاب همه این مطالب رو یاد بگیره بعد هم اما در مورد مطالب دیگه سخنانتون رو کاملا تصدیق میکنم و اگه منم کمی تند صحبت کردم معذرت میخوام(البته در تاپیک های دیگه)
    حالا منم یه سوال دارم
    قضیه این سه تا چیه؟ oo: oo:

اگه توانایی تحمل کنتاکته پس چرا نوشته
    240VAC 10A
    بعد نوشته
    240VAC 7A
    نیوتن غلط کرد !
    واسه بعضی عمل ها
    هیچ عکس العملی نیست !

دیدگاه

با سلام بر دوستان
      چند سئوال در تفاوت رله ها داشتم
      !http://iran-micro.com/index.php/cPath/285_52
      طبق این سایت که انواع اقسام رله را معرفی کرده می خواستم بدونم که:
      1. رله تک کنتاکت کاربرد اش چی هست؟؟؟
      2.رله بچه میلون چی هست؟؟+کاربردش؟؟
      و در کل کدام یک از این رله ها را باید در مدار به کار برد؟؟؟ مناسب مدار های معمولی هست؟؟
      سپاس

دیدگاه

واقعا کسی نمی داند؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X