اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نوساتات ولتاژ برق شهر و تاثیر آن روی تجهیزات برقی یا تجهیزات کامپیوتری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوساتات ولتاژ برق شهر و تاثیر آن روی تجهیزات برقی یا تجهیزات کامپیوتری

سلام،

بنده در یک شرکت کامپیوتری مسئولیت نگهداری تجهیزات شبکه را عهده دار هستم و اخیرا نوسانات ولتاژ برق شهر به شدت زیاد شده است، چنانچه در بعضی مواقع ولتاژ به 180 ولت می رسد، جال با توجه به این موضوع سولالت زیر را دارم.

1) آیا ولتاژ های پایین تر از 220 ولت به تچهیزات برقی آسیب می زند؟
    2) آیا تغییرات ناگهانی ولتاژ، آسیب بیشتری به تجهیزات می رساتد یا ولتاژ کم یا زیاد، منظور این است که آیا اگر ولتاژ برای مثال 180 ولت یا 240 ولت ثابت بماند،
    خطر آسیب زدن کمتر است یا تغییرات سریع ولتاژ است که خطر آسیب زدن بیشتری دارد.
    3) آیا کم شدن ولتاژ، باعث بیشتر شدن جریان می شود و بالعکس؟!
    4) آیا توان مصرفی هر دستگاه ثابت است یا متغیر؟

ممنونم

پاسخ : نوساتات ولتاژ برق شهر و تاثیر آن روی تجهیزات برقی یا تجهیزات کامپیوتری

نوشته اصلی توسط generalmail4u
    سلام،

بنده در یک شرکت کامپیوتری مسئولیت نگهداری تجهیزات شبکه را عهده دار هستم و اخیرا نوسانات ولتاژ برق شهر به شدت زیاد شده است، چنانچه در بعضی مواقع ولتاژ به 180 ولت می رسد، جال با توجه به این موضوع سولالت زیر را دارم.

1) آیا ولتاژ های پایین تر از 220 ولت به تچهیزات برقی آسیب می زند؟
    2) آیا تغییرات ناگهانی ولتاژ، آسیب بیشتری به تجهیزات می رساتد یا ولتاژ کم یا زیاد، منظور این است که آیا اگر ولتاژ برای مثال 180 ولت یا 240 ولت ثابت بماند،
    خطر آسیب زدن کمتر است یا تغییرات سریع ولتاژ است که خطر آسیب زدن بیشتری دارد.
    3) آیا کم شدن ولتاژ، باعث بیشتر شدن جریان می شود و بالعکس؟!
    4) آیا توان مصرفی هر دستگاه ثابت است یا متغیر؟

ممنونم
    تاجایی که من میدونم
    تغذیه ی همه ی وسایل اطراف ما برای ولتاژ های مشخصی (با یه مقدار تلورانس) طراحی شده بعضی وسایل محافظت میشن مثلا اگر ولتاژ از مقداری کمتر شد از کار می افتن و ممکنه اسیب نبینن ولی برای همه صادق نیست و ممکنه آسیب بزنه مثل چند تا از میکرو ها که دوتا تغدیه 5 ولت دارن و اگر فقط یکیشون فعال باشه آسیب میبینن وسایل پیچیده تر که جای خود دارنند
    2 ) نمیدونم!
    3) اصولا امکان نداره چون ولتاژ عامل جریانه
    4) ثابت نیست شما اگر لامپ 100 وات بخری فقط وقتی 100 واته که 220 ولت دوسرش وصل باشه
    پیچیده تر بدونه احتسابه تغییر ولتاژ:
    کامپیوتر شما وقتی پردازش سنگین انجام میده مثلا گرافیکی خیلی بیشتر از حالت معمولی داره مصرف میکنه

دوستان اگه جایی رو اشتباه گفتم اصلاح کنید :biggrin:

head<=
    ...تشکر خدا...
    [img width=97 height=100]http://mahdi3d.persiangig.com/image/5280543_t.jpg[/img]

دیدگاه

آقــــــــــــــــــا توان ثابته p=v*i
      حالا اگه ولتاژ زیاد بشه جریان کم میشه و بالعکس

دیدگاه

همونطوریکه دوستمون گفتن معمولا دستگاهها طوری طراحی میشوند که در بازه نوسان اسیبی نبینند مثلا اگه پشت مانیتورها یا پاور کیس و نگاه کنید یک حداقل وحداکثر ولتاژ و جریان براشون نوشته شده - حتی شرکتهای تولیدی هم به این مسئله توجه دارن معمولا ولتاژ مجاز بین 180 و حدود 240 هست بازهم به مشخصات دستگاهاتون یا کاتالوگش مراجعه کنید کاملا توضیح داده شده

دیدگاه

ضمنن خیلی از لوازم الکترونیکی حتی موارد چینی الاصل برای بازه ی 100 تا 240 طراحی می شوند،
          الان روی شارژر لپ تاپ بنده نوشته شده: 100-240V ، پس اصولن جای نگرانی نیست.
          در کل این طور به نظر می رسد که تمامی ابزار هایی که با ولتاژ پایین کار می کنند و ترانس و پاور دارتد، بصورتی در مقابل نوسانات مقاوم هستند.

دیدگاه

بیشتر نگران موتورهای روتورقفسی با استارت گریز از مرکز باشید مثل یخجال و فریزر. منابع تغذیه سویچینگ با ولتاژ گم فقط ترانزیستورشون گرم تر میشه که اگر طراحیش خوب باشه و 2 دره نکرده باشن مشکلی نیست.

در ضمن به اداره برق شکایت کنید میان مشکل رو حل میکنن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X