یک باتری خشک 4.5 امپر ساعت 6 ولت برای شارژش چه مقدار جریانی مناسبه؟ جریان ماکس برای شارژش چه قدر میتونه باشه؟
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
امپر مناسب برای شارژ باتری
Collapse
X
-
پاسخ : امپر مناسب برای شارژ باتری
500 میلی آمپر خوبه.
جریان از 500 میلی بیشتر به عمر باطری آسیب می رسونه ولی جریان ماکزیمم ، حداکثر نصف جریان نامی توصیه می شه. گرچه که محدودیتی نیست می تونید بیشتر هم بکنید ولی دارید با عمر باطری بازی می کنید.همواره یادمان باشد:
1-مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو
2-افراد بزرگ، همیشه به دنبال ایده های بزرگند و افراد کوچک به دنبال افراد بزرگ
3-همیشه سعی کن آنقدر کامل باشی که بزرگترین تنبیه تو برای دیگران گرفتن خودت از آنها باشد.
-
جریان شارژ باتری نباید ثابت باشه بلکه باید متناسب نصف باقیمانده ولتاز شارژ کامل باشه .
فرض کن ولتاز خالی بودن باتری 4.5 ولت و ولتاز پر بودنش 6 ولت و آمپر مجازش 2 آمپر .
وقتی باطری کاملا خالی است میتونی با نصف جریان مجاز باتری یعنی 1 آمپر شروع به شارژ کنی ولی با گذشت زمان مثلا ولتازت به 5 ولت رسید 33 درصد ظرفیت پرشد باید جریان شارژت نیم آمپر بشه
پس اینجا باید همین نسبت رو حفظ کنی البته هر باتری نمودار شارز داره که اگه دقیقا مثل اون باشه بهتره .
ولی برای باتری های ناشناس همین مقدار نصف باقیمانده ولتاز خوبهتنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است
دیدگاه
-
ولتاژ نامی:6V
ولتاژ فول شارژ :6.5V-6.9V بسته به دمای محیط
حداقل ولتاژ مجاز در زمان دشارژ کامل: 5.2V
حداکثر جریان شارژ:25% جریان نامی 1200mV
نوع شارژ : ولتاژ رگوله با جریان حداکثر قفل شده با ولتاژ 2.45V به ازای هر سلول و کاهش ولتاژ شارژر تا 6.8V ولت بعد از رسیدن ولتاژ شارژ به این مقدار.(به ازای هر درجه افزایش دما 20mV از ولتاژ شارژر کم شود)
طول عمر باطری با شارژ استاندارد: بیش از دوسال(بیش از 200 سیکل شارژ)
طول عمر باطری با شارژ شناور با ولتاژ حدود 6.8V: بیش از دو برابر(بیش از 400 سیکل)
هرچه دما و جریان شارژ و دشارژ کمتر باشد عمر باطری افزایش می یابد.
امام حسین(علیه السلام) فرمودند: کسی که از تو انتقاد میکند تو را دوست دارد و کسی که با تو دشمنی دارد، از تو تعریف و تمجید میکند.
از پاسخ به سوالات انجمن به صورت خصوصی معذورم.
دیدگاه
-
سلام وقت بخیر ، خوبه که بدونید مقوله شارژ باتری حسابی مفصل و پیچیده است اما اکثر ماها صرفاً یه سری اطلاعات از شارز باتری داریم که از لحاظ علمی چندان مستند و معتبر نیست و پایه و اساس قابل قبولی نداره و اکثراً تجربی هستن.دلیلش هم اینه که فرآیند شارژ باتری یه فرآیند الکتروشیمیایی هستش و به مراتب پیچیده تر از اون چیزیه که ما فکر می کنیم.ماها اکثراً فقط دید مداری یا فیزیکی ازش داریم و دیدگاه شیمیایی ش رو معمولاً ازش بی اطلاعیم.
در شارژ باتری تا جایی که من اطلاع دارم پارامترهای ولتاژ،جریان ، زمان، ظرفیت الکتریسیته ( آمپر ساعت باتری) و دمای باتری بایستی مد نظر قرار بگیره تا فرآیند شارژ تا حد امکان درست انجام بشه و اینکه بیشتر باتریها زودتر از اون چیزی که ازشون انتظار میره خراب میشن معمولاً به واسطه روشهای شارژ غیر علمی واشتباهیه که دارن. به نظر من قاتل اکثر باتریها شارژرشونه. ضمن اینکه برای باتریهای مختلف باتوجه به جنس مواد شیمیایی شون ، روشهای شارز متفاوتی پیشنهاد میشه که باید حتماً به اون توجه کنید ( البته من اطلاعات مختصر خودمو عرض کردم و انشاالله که دوستان ازمن خیلی بهتر و بیشتر می دونن ).علم چندان که بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
( سعدی )
دیدگاه
دیدگاه