اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اشنایی با کارکرد ماوس اپتیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

راهنمایی در مورد ماوس

من برد 3 تا موس رو باز کردم ولی هیچکدوم توش ترانزیستور نداشت. فقط چند تا خازن پیکو و 3 تا خازن الکترولیتی و 2 عدد مقاومت. حالا باید چیکار کرد؟ از کجا ولتاژ گرفت؟

دیدگاه

پاسخ : راهنمایی در مورد ماوس

نوشته اصلی توسط kadilak_sabz
      من برد 3 تا موس رو باز کردم ولی هیچکدوم توش ترانزیستور نداشت. فقط چند تا خازن پیکو و 3 تا خازن الکترولیتی و 2 عدد مقاومت. حالا باید چیکار کرد؟ از کجا ولتاژ گرفت؟
      دیتاشیت حسگر ای سی رو پیدا کن معمولا اون شماتیک همون ماوس هم داخل دیتاشیت هست.مثلا حسگر ماوسی که من تحلیلش میکردم ata1088 بود.
      به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
      عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ic 555
        دیتاشیت حسگر ای سی رو پیدا کن معمولا اون شماتیک همون ماوس هم داخل دیتاشیت هست.مثلا حسگر ماوسی که من تحلیلش میکردم ata1080 بود.
        دیتا شیتشو پیدا نکردم
        یکیش نوشته c2165 -001 09231-b اینکه از روی خروجی دیتا بشه نتیجه رو دریافت کرد کار مشکلیه؟ من دارم رو سنسور نخ کار میکنم که وقتی نخ حرکت کرد LED روشن بشه و وقتی وایستاد خاموش. رو این حساب سنسوری بهتر از سنسور موس به ذهنم نرسید ولی اینکه چظور بتونم ازش خروجی دریافت کنم بدم به ال ای دی رو نمیدونم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kadilak_sabz
          دیتا شیتشو پیدا نکردم
          یکیش نوشته c2165 -001 09231-b اینکه از روی خروجی دیتا بشه نتیجه رو دریافت کرد کار مشکلیه؟ من دارم رو سنسور نخ کار میکنم که وقتی نخ حرکت کرد LED روشن بشه و وقتی وایستاد خاموش. رو این حساب سنسوری بهتر از سنسور موس به ذهنم نرسید ولی اینکه چظور بتونم ازش خروجی دریافت کنم بدم به ال ای دی رو نمیدونم.
          برای اینکه پایه های مربوط به led رو بدونی خوب از led شروع کن دنبال مسیر که ببینی به کدوم پایه وصله.
          اگه هم تونستی از حسگر یه عکس بذار که نوشته های روش معلوم باشه
          به جهان خرم از انم که جهان خرم از اوست
          عاشقم بر همه عالم که همه عالم از اوست

دیدگاه

پاسخ : اشنایی با کارکرد ماوس اپتیک

عک سمیگیرم ولی معلوم نمیشه. خیلی کمرنگه
            روش بالا نوشته ka1 زیرش نوشته bb090

دیدگاه

درود
              چرا از پایه های خروجی ماوس استفاده نمی کنی.(مخصوصا ps2). اگه اشتباه نکنم وقتی ماوس دیتای جدید داشته باشه ارسال رو انجام می ده و وقتی نباشه دیتایی نمی فرسته. پس شما پایه های خروجی رو مونیتور کنی می تونی ارسال و عدم اون که نشون دهنده حرکت یا عدم حرکت هست تشخیص بدی.
              مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
              از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
              جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
              این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط marychi
                درود
                چرا از پایه های خروجی ماوس استفاده نمی کنی.(مخصوصا ps2). اگه اشتباه نکنم وقتی ماوس دیتای جدید داشته باشه ارسال رو انجام می ده و وقتی نباشه دیتایی نمی فرسته. پس شما پایه های خروجی رو مونیتور کنی می تونی ارسال و عدم اون که نشون دهنده حرکت یا عدم حرکت هست تشخیص بدی.
                درود میشه یه خورده بیشتر راجع به مونیتور کردن توضیح بدید یا اگه جایی مطلب سراغ دارید من بخونم/ آخه تا حالا کار نکردم

دیدگاه

من هم کار نکردم. فقط گفتم اگه خود ماوس دیتا میفرسته میشه اون رو تشخیص داد. باید ببینی چی می فرسته. و یک مدار متناسب اون درست کرد. این مدار می تونه یه rc ساده باشه تا استفاده از میکرو.
                  شما باید تست کنی ببینی خود ماوس چیزی میفرسته یا نه. و ببینی چطور میشه detect کرد.
                  اگه خودش چیزی نمی فرسته و به صورت slave کار میکنه، برای ps2 می تونی میکرو استفاده کنی و درایوش گنی. (توی bascom فکر میکنم تابع اماده داشته باشه برای ps2)
                  مـن هیچ ندانم که مرا آن که سرشت
                  از اهل بهشت کرد یا دوزخ زشت
                  جامی و بتی و بربطی بر لب کشت
                  این هر سه مرا نقد و تو را نسیه بهشت

دیدگاه

سلام
                    برای سنس حرکت نخ کافیه یک ولتاژ 5 ولت به تغذیه موس بدین و دوسر ال ای دی رو با مقایسه کننده یا اپ امپ نظارت کنید.دراین حالت نیازی به اتصال ps2 ندارین.
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X