سلام دوستان خسته نباشید
لطفا به کمکتون نیاز دارم یه آمپلی فایر دام که خیلی از ترانزیتر هاش سوخته الان هرچی میگردم پیدا نمیشه میشه بهم بگید ترانزیستور چی جایگزینشون کنم ممنون میشم این کد ترانزیستور های سوختست
B 857
B1375
D1133
D2012
سلام دوستان خسته نباشید
لطفا به کمکتون نیاز دارم یه آمپلی فایر دام که خیلی از ترانزیتر هاش سوخته الان هرچی میگردم پیدا نمیشه میشه بهم بگید ترانزیستور چی جایگزینشون کنم ممنون میشم این کد ترانزیستور های سوختست
B 857
B1375
D1133
D2012
C1815
A1015
لطفاا جواب بدید ممنون
با سلام:
کلیه این ترانزیستور ها ژاپنی می باشد، که با پیش وند 2S شروع می شوند. مثلا اولین ترانزیستور میشود، 2SB857 حالا به همین ترتیب در اینترنت سرچ کنید و معادل آن را جستجو کنید یا در کتاب دیتا شیت معادل آن را پیدا کنید.
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
با سلام:
دوست عزیز، کاری نکردم. کمک به یک دیگر، یک وظیفه انسانی می باشد. دست هایی که به مردم کمک می کند بهتر از لب هایی است که برای مردم دعا می کند. ( کوروش کبیر)
علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)
چند سایت و برنامه اندروید هست که مشابه ترانزیستور رو میدهند
بهترین روش پیدا کردن مشابه ترانزیستور
سایت :www.alltransistors.com
هستش که از همه روش ها دقیق تر می باشد
فقط برای استفاده از این روش احتیاج به اینترنت و یکمی صرف حوصله هست
همیشه همه چیز رو آماده بهتون نمیدن
یکمی با این سایت کار کنین قلق کار دستتون میاد
من یه تایپیک زده بودم که آموزش استفاده از این سایت رو توش گذاشته بودم
این مشکل رو تجربه کردم یا اینکه از نزدیک دیدم و دارم نظر میدم بعضی ها به اشتباه فکر میکنن من تعمیر کارم و دارم راه حل میگم
با سلام
چند پارامتر مهم برای جایگزینی یک ترانزیستور هستند:
1- تیپ N یا P بودن آن
2-حداکثر ولتاژ کلکتور امیتر VCE
3- حداکثر جریان کلکتور IC
4 - حداکثر ضریب تقویت بتا
با این 4 پارامتر میتوانید هر ترانزیستوری را جایگزین دیگری نمایید . البته با شبیه همین معیار ها در مورد ترانزیستور های ماسفت هم میتوان جایگزین کرد بجای VCE از VDS و بجای IC از ID استفاده کنید.
دیدگاه