پاسخ : مدار با ولتاژ AC
ممنون دوست عزیز از راهنمایی تان:چند سئوال داشتم لطفا راهنمایی کنید!!
طبق عکسی که در مورد مدار در پست های بالا گذاشتم:میخواستم بدونم با توجه به اینکه در مدار های AC ما قطب مثبت و منفی نداریم!!! و سیم فاز و نول داریم!!! طبق عکس بالا: از کجا باید بفهمیم که کدام طرف سیم دوشاخه فاز هست یا نول!!البته جواب این سئوال را می دونم : ولی منظورم این هست ایا سیم فاز باید به طرف R1 و R2 و Cap بره یا میتونه به سمت دیود بره طبق عکسی که گذاشتم:ایا این جهت ها مهم هست در مدارات AC یا فرقی نمی کنه!! هدف من از این سئوال گذاشتن فیوز در جای مناسب هست تا کنتور نپره!
منظور شما از جریان کوتاه:همان اتصال کوتاه هست؟؟اگه هست این اتصال چه مواقع ای در مدار رخ می دهد؟؟
سپاس
اره میشه فیوز بست. فیوز در ورودی مدار و روی سیم فاز به صورت سری قرار میگیره تا اگه جریان مدار مثلا در اثر جریان کوتاه زیاد شد جونشو فدا کنه تا مدار
اسیبی نبینه
فک کنم مقدار خازن از دو برابر منبع باید بیشتر باشه برا همین 600 ولت گذاشته
اسیبی نبینه
فک کنم مقدار خازن از دو برابر منبع باید بیشتر باشه برا همین 600 ولت گذاشته
طبق عکسی که در مورد مدار در پست های بالا گذاشتم:میخواستم بدونم با توجه به اینکه در مدار های AC ما قطب مثبت و منفی نداریم!!! و سیم فاز و نول داریم!!! طبق عکس بالا: از کجا باید بفهمیم که کدام طرف سیم دوشاخه فاز هست یا نول!!البته جواب این سئوال را می دونم : ولی منظورم این هست ایا سیم فاز باید به طرف R1 و R2 و Cap بره یا میتونه به سمت دیود بره طبق عکسی که گذاشتم:ایا این جهت ها مهم هست در مدارات AC یا فرقی نمی کنه!! هدف من از این سئوال گذاشتن فیوز در جای مناسب هست تا کنتور نپره!
اگه جریان مدار مثلا در اثر جریان کوتاه زیاد شد جونشو فدا کنه
سپاس
دیدگاه